Keresés

Részletes keresés

dapro Creative Commons License 2024.05.05 0 0 19246

Sevi is szemben állt. Ezt elég egyértelműen deklarálta. Nl?

Előzmény: Psenior (19244)
dapro Creative Commons License 2024.05.05 0 0 19245

Viszont ő nem mondott le, így lényegtelen, mit akart, ha ilyen komoly baj esetén csak úszik az árral és fizetésével. "Szurkolói szösszenet" felzúdulásunk? Inkább nem írok semmit e lebecsülésre.

Előzmény: Bembi86 (19242)
Psenior Creative Commons License 2024.05.05 0 0 19244
... egyértelmű, hogy szemben áll Csíkkal!
Dr. Jack Creative Commons License 2024.05.05 0 0 19243

Illetve jó opciók is lennének. Ez is elhangzott. 

Előzmény: Bembi86 (19242)
Bembi86 Creative Commons License 2024.05.05 0 0 19242

Ez kérdés sem volt szerintem senkinek se.

Előzmény: dapro (19241)
dapro Creative Commons License 2024.05.05 0 0 19241

Konkrétat nem mond, de mondatai alapján úgy érzem, tényleg menesztené Ilicéket ha rajta múlna.

Előzmény: Psenior (19239)
Bembi86 Creative Commons License 2024.05.05 0 0 19240

Elég komoly mondat volt...

Előzmény: Psenior (19239)
Psenior Creative Commons License 2024.05.05 0 2 19239
Valaki magyarázza már meg nekem, hogy nem a Sportigazgató jogköre dönteni az efzőről??? A Vezérigazgató ehhez ért? Beszédes válaszok jönnek Lacitól...
dapro Creative Commons License 2024.05.05 0 0 19238

Pont ezt írtam az Építőkön most. Remélem kiengedik. Nos, ki mit tippel Ilicék sorsáról?

Előzmény: Bembi86 (19236)
lincoln osiris Creative Commons License 2024.05.05 0 1 19237

Eddig egy hatalmas csalódás (18:55) "mozgolódás"? 

Bembi86 Creative Commons License 2024.05.05 0 2 19236

Petur a legjobb...:) 

Előzmény: dapro (19235)
dapro Creative Commons License 2024.05.05 0 1 19235

Semmit nem mond, csak maszatol. " szurkolói szösszenet" lennénk? 

Előzmény: Bembi86 (19234)
Bembi86 Creative Commons License 2024.05.05 0 2 19234

Csaszinak volt pofája beülni...nagyon kemény...

Jòk a kérdések,sejtetőek a válaszok...Laci meglepően őszinte...

lincoln osiris Creative Commons License 2024.05.05 0 0 19233

Ez így van. De a 14 éves 2/3 nem tudtak volna megoldani ezt az apróságot ha akarta volna? 

Előzmény: Just1Question (19218)
lincoln osiris Creative Commons License 2024.05.05 0 0 19232

Elismerésem, ez valami egészen kiváló összefoglaló. Köszönöm

Előzmény: csakaveszprem (19230)
dapro Creative Commons License 2024.05.05 0 0 19231

Pár perc és remélem mi is visszavonultatjuk a 13-as mezt a Győr után.

csakaveszprem Creative Commons License 2024.05.05 0 7 19230

Ebben a helyzetben az egyetlen helyes és értelmes cselekvés a szurkolók részéről, ha létszámban és erőben is megmutatják az erejüket; különösen úgy, hogy vitathatatlanul az egyik legfontosabb attribútumai a veszprémi kézilabda sikereinek.

Sokszor kérte a klub a segítségünket, most mi is kérnénk valamit: alázatot, szerénységet, tiszteletet és tisztességes munkát mindenkitől ott, ahova a hivatása rendelte.

Aki most kritizálja ezt a kezdeményezést, nem cselekszik másként, mint ami miatt ez a megmozdulás létrejön: a saját egóját a klub érdeke elé helyezi.  

Másrészről semmi olyan nem történik most a csapat körül, mint amit ne láthattunk volna már elégszer az elmúlt 14 évben: ezért a megoldás keresésénél is azt kell megvizsgálnunk, hogy mikor és mivel sikerült (véges számú esetben) meghátrálására kényszerítette ezt a cinikus arroganciát. Ez kizárólag akkor működött, amikor a hatalom esszenciáját, sőt egyetlen célját jelentő hatalommegtartás lehetőségét - akár csak kicsit is - veszélyben érezték: a Mandiner cikke kremlinológiailag  egyértelműen jelzi, hogy magasabb szinteken is elfogyott a türelem. Az a kormányzat, amely un. nemzetstratégiai ágazatnak tartja a sportot, nem fogja hagyni, hogy az ország 2. számú kirakatcsapata körül ilyen látványos indulatok kulminálódjanak (egy hónappal a választások előtt).

Szerintem beáldozzák a harmadik vonalbeli menedzsert és keresnek egy kevésbé konfrontatív, esetleg helyi kötődéssel rendelkező figurát, aki persze - a rendszer működésének sajátosságai miatt - nem fog tudni jelentős kérdésekben más lenni, de alkalmas lehet a konszolidáció elvégzésére. 

Nagy Laci kulcsfigura a történetben: Karmelita-vendégként, egykori élsportolóként a szava mindig többet fog érni a hatalomközpont számára, mint bármelyik cégvezetőé.

Bembi86 Creative Commons License 2024.05.05 0 1 19229

Nyilván nem lehet itthon :)

Előzmény: dapro (19228)
dapro Creative Commons License 2024.05.05 -1 2 19228

Top vélemény, elismerésem. Igenis, válasszuk külön a politikát a sporttól. Várj.....Mországon? Bocsánat, hülyeséget írtam, álomvilágban élek. De bánom is én, ha kedden az egész Városi Tanács ott áll mellettem.

Előzmény: Bembi86 (19220)
Csehov doktor Creative Commons License 2024.05.05 0 0 19227

Nyilván, de azért mindig (és máshol is) vannak egyszerűbb gondolkozású szurkolótársak... :)

dapro Creative Commons License 2024.05.05 0 0 19226

Teljesen igazad van. Elképesztő a politika nyílt beleállása a sportba, bár most nekünk ez kedvez. De nézzétek Győrben is mi zajlik a polgi körül, így nagyon nehéz csúcsot nyújtani a pályán.

Előzmény: Csehov doktor (19217)
rasmus82 Creative Commons License 2024.05.05 0 0 19225

Most fejlesztettek több százmillióból nem hinném hogy megszűnnek.

Előzmény: Just1Question (19204)
rasmus82 Creative Commons License 2024.05.05 0 0 19224

Ez nem szövetségi döntés?De ezek magáncégek azt csinálnak amit akarnak.Csak neked furcsa,hogy egy 18-20 éves gyerek szállodában lakik....:D

Előzmény: Just1Question (19166)
rasmus82 Creative Commons License 2024.05.05 0 2 19223

Nem vagyok meggyőződve arról,hogy nem Csaszinak akar egy helyet az asztalnál....az anyósa az alpolgármester.

Szucsi0110 Creative Commons License 2024.05.05 0 2 19222

Ideje teljesen megtisztulmi. Csík, Sevinger, persze a Haribos kislány, Szabó….stb. Természetesen Ilic és Gulyás is mehet tanulni. Srácok, kell az az igazi papír. Laci maradjon és legyen végre kézilabda vezetés. 
Nem családtagok, nem szeretők, szakemberek. 

Zizu33 Creative Commons License 2024.05.05 0 0 19221

Ha jól emlékszem Vranjes idejében maga a nagyfőnök osztogatott neki észt egy rendezvényen amin kicsit meglepődött Ljubomir. Ezek után már bármi lehet...

Bembi86 Creative Commons License 2024.05.05 -3 5 19220

Erre mondjuk azt tudom mondani, hogy én nem szavaznék csak azért Gyulára,mert kiírt vmit fbre és esetleg segít elzavarni CSZ-t :)

Az életünk egy nagyon fontos része a Veszprém, de azért vannak az életben fontosabb dolgok is :)

Zizu33 Creative Commons License 2024.05.05 0 0 19219

Nem tudom ez volt e valahol, a Veszprém - kukac facebookról van:

"VESZPRÉM HANDBALL AKADÉMIA – Felfüggesztették Dinko Đanković edzőt Forrnak az indulatok a Telekom Veszprém férfikézilabda-csapata körül. Az együttes egymás után másodszor nem lesz ott a Bajnokok Ligájában, a Final Fourban. Százak formálnak véleményt a kudarcról vérmérsékletük szerint. Pedig az igazi forgószél még csak most kezdődik a klubnál. Közben véletlenül kiderült, hogy a Veszprém Handball Akadémián sincs béke. Ha baj van, akkor baj van – fogalmazott frappánsan a belügyeket jól ismerő egyik ismerősöm.
Elolvastam a veszprémi U21-es csapat szegedi győzelméről szóló tudósítást. Semmi feltűnő nem volt benne. Aztán ránéztem az akadémia honlapjára, amelyen meglepetésemre nem Dinko Đanković edző értékelte azt az idegenbeli győzelmet, amellyel a fiatalok két fordulóval a bajnokság vége előtt a második helyen végeztek. Ezzel NB I.-es jogot is szerezve. De természetesen nem léphetnek az élvonalba, hiszen egy klubnak nem lehet két első osztályú együttese a legjobbak mezőnyében.Az már korábban eldőlt, hogy a fiatal akadémistákból NB I.-es gárdát kovácsoló horvát edző az idény végén távozik a klubtól. Júliustól az élvonalból kiesett Fejér B.Á.L. Veszprém szakvezetője lesz. Kíváncsivá tett, hogy egy ekkora siker végén miért nem ő mondott véleményt.
– Nem tudom, március végén a klub vezetői közölték velem, hogy nem folytatjuk a három éve megkezdett közös munkát, de nem indokolták meg – válaszolt Dinko Đanković.
– Csak annyit mondtak, hogy új edző érkezik a helyemre (Tombor Csaba – a szerkesztő). Mint ahogy azt sem tudom, miért függesztették fel a munkámat az utolsó három mérkőzésre úgy, hogy edzést sem vezethetek és már Szegedre sem mehettem el. Kérdezze meg a vezetőket.Megkérdeztem. A felfüggesztés oka nem az volt, hogy a Fejér B.Á.L. Veszprém elleni házi rangadón csak döntetlen volt az eredmény. És még csak az sem, hogy kiderült, Éles József NB I.-ből kiesett együttesének lesz a szakvezetője. A válasz úgy szólt, hogy nem kezdte meg a szakember az új együttes alapjainak lerakását az akadémiánál. Ami egy kicsit furcsa, hiszen egy kimenő korosztállyal alkotott nagyot, amely NB I.-es tagságot ért. Ilyenkor nem az utolsó három fordulóban kell figyelmeztetni a feladatára.
– Fantasztikus három év volt ez a fiatalokkal, lépésről lépésre értük el az eredményeket és jutottunk el a végére a bajnoki ezüstéremig – folytatta Dinko Đanković.– Nagyon büszke vagyok a srácokra, remélem, közülük néhányan játszhatnak majd folyamatosan a legmagasabb osztályban.

Az akadémiáról távozó sikeres szakember elmondta, hogy Éles József klubjának ajánlata volt az első opció, amit örömmel elfogadott. Konkrétumok még nincsenek. – Szeretem az új kihívásokat és meggyőződésem, hogy valami jót alkotunk együtt. Bár még részleteket, konkrét célokat nem tudok. Alig várom már, hogy újra dolgozhassak – fogalmazott Dinko Đanković.Eddig még meg nem erősített információk szerint az NB I.-től búcsúzott veszprémi klub az élvonalba feljutott Győri ETO-val kerülhet szoros, szakmai együttműködési kapcsolatba."

Just1Question Creative Commons License 2024.05.05 0 0 19218

Azt meg egy szurkoló remekül levezette Veszprémben hogy tökéletes volt Porgának az, hogy nem jutott Final4-ba a csapat, hiszen a meccs napján hiányozna 4-5 ezer szavazat.. 

Csehov doktor Creative Commons License 2024.05.05 -1 3 19217

Ha selyemzsinór, ha nem, jó esetben sehol nem fordulhatna elő, hogy egy polgármester beleszóljon a helyi csapat ügyeibe. Ez az ügy a Csík-Mészáros-Kormánypárt vonalon - figyelembe véve a felfokozott országos, és a kézilabda nyomán helyi közhangulatot - nehézségeket okozhat a veszprémi Fidesznek, így Porga Gyulának is az egy hónap múlva esedékes választásokon. Nem szeretnék illúzióromboló lenni, de a posztja és kiállása szerintem nem több, mint haszonhúzás a helyzetből, így próbálva megnyerni a  szurkolók támogatását egy hónap múlvára...

Előzmény: Zizu33 (19215)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!