Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Jah, és kérlek töröld az alábbi hozzászólást is, mely azzal gyanúsít, hogy más embereket verek át-teszek tönkre, és a foglalkozásomról is valótlanságot állít.
"Ha egyszer olyan szerződést ír alá a balek, hogy életfogytiglan fizet akár használja akár nem, a szerződés pedig felbonthatatlan... ja és persze beugró is van... Szóval zseniális találmány."
Iceride pont ilyen TS üzletkötő.
Az a gond, hogy több olyan embert ismerek, akik a TS bemutatón lelkesen beugrottak, aláírtak, és csak később szembesültek azzal, hogy a szerződésben tök más áll, mint ami szóban elhangzott.
Más a fenntartási díj, más a cseredíj, más a cserelehetőség, stb.
És amikor ki akarnak szállni, konstatálják, hogy nem megy, nem lehet eladni, kilépni belőle, stb.
Ezért koptatom itt a saját időmben a billentyűzetet, hogy minél több ember tisztában legyen a fentiekkel.
Iceride: szép dolog pénzt keresni, uram bocsá' meggazdagodni, de ne más emberek-családok tönkretételével akard ezt elérni.
Mert Te is tudod, és én is tudom, hogy az "elégedett TS-ügyfél" az ugyanúgy marketingduma, mint a "csak most és azonnal érvényes lehetőség.."
Ha egyszer olyan szerződést ír alá a balek, hogy életfogytiglan fizet akár használja akár nem, a szerződés pedig felbonthatatlan... ja és persze beugró is van... Szóval zseniális találmány.
A topik nagyon tetszik csak mindig mérgelődök rajta... hogy nem én találtam ki ezt a balek-kopasztó technikát... zseniális. Az Ilferro ehhez képest cserkésztréfa.:-)))
Érdekes nézni, ahogy egy (feltételzem:) modi egy userrel vitatkozik, közben a moderációs bejelentésekre semmi reakció.
Marri:
Lefordítom neked, amit nővérke mondott:
"A moderátornak megvannak az okai, de nem fogja veled megosztani őket."
Ennek fényében, mivel valszeg nem ismered a döntés hátterét, nem tudsz megalapozott véleményt alkotni róla. Szerintem ne is tedd, se pozitív, se negatív értelemben. Így döntöttek, és ezt kell elfogadni. Kész.
Mondjuk, hogy mért nem fér el egy rövid indoklás, azt én sem értem, de jelen esetben nyilvánvalóan nem fog ide bekerülni. Máskor sem igen szokott.
A törlésen kívül egy kis fantáziával és tehetséggel más módszert is találnátok nem tolerálható hozzászólások kiszűrésére és nem kellene árgus szemekkel figyelned mások hozzászólásait.
Nem érted a lehelletfinom iróníával átszőtt decens célzást...
Értékes idődet töltsd inkább azzal, hogy a saját rendszereden mutatod be a nem-törlés tudományát, ne pazarold ránk gyarló indexesekre energiáidat, mi elönkényeskedünk nélküled is. A saját portálodon sokkal nagyobb szükség van rád ahol egész nap árgus szemekkel figyelheted azt, hogy mit nem kell törölni.