World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Ejjj új priestet indítottál és nem draenei? Nagy hiba :D Ahogy FSen is írtam, a priest altomnak van kb 600 acsi pontja és ebben már egy Archimonde kill is van. Nézegettem a statisztikáit és röhögtem, pl SMV-ben teljesített questek: 1 db :) Netherstorm asszem 0! Finoman szólva nem vagyok az a "completionist" típus :)
Az öcsipontozás nálam kicsit érdekesen alakul, közben felnőtt (4 days played, powerlvling ftw!) a legujabb papom, aki wotkl-ban a mainem lesz (három accounttal bűvészkedünk és a jelenlegi papot sehogy nem lehet átvarászolni hozzám, így kieg előtt ez tünt a leglogikusabb megoldásnak.) Na neki aztán van szegénynek vagy 700 pontja és ebben pl BWL is benne van :-)
Második napja volt hetvenes, amikor élete első AV meccsén megcsiinálta a 300k healinget :-) Nem kicsit szégyen mondjuk h általában a healing done tetején végez, nulla azaz nulla pvp cuccal. A pvp trinketre hajtok csak, mivel bloodelfnek csináltam szegényt és állatira hiányzik a WoTF.
én tegnap egy órát álltam IF-ben és Shattrában, zombit kizárólag hullaként láttam sajnos, pedig ezért léptem be :) Lehet inkább BB-be kellett volna mennem dobozokért. De azt mondják már bukó, most jön helyette más
Ja és ez PALÁVAL, aki nagy nehezen, de le tudta dispelelni magáról a diseaset és tudja magát healelni is. Aki ezekre nem képes, még 3x ennyit halt az biztos.
Biztos mázlid volt. Tegnapi raid előtt/alatt mindenki mesélte a rémtörténeteket, hogy hány corpserun volt bankos alttal kivenni egy levelet, meg ilyenek. Én 40es palával épp STVben questeltem. Booty Bay félóránként félórára élhetetlen volt, jöttek a skull level mobok megkúrni és lepucoltak minden NPCt. Abszolút nem volt élvezhető a sok corpse run és NPC respawnra várakozás. Stormwindbe bementem trainelni, az is érdekes kör volt... Csak úgy kerülhetted el ha nem játszol egyáltalán, vagy csak kihalt helyeken. Ami sok esetben, pl alt felhúzásnál nem igazán jöhet szóba.
latom a zombikerdes rendesen felkavarta a kedelyeket lol
szerintem hangulatos es tenyleg mulo ugyhogy kar ekkora feneket keriteni neki, plusz el lehet kerulni ha nagyon akarod
a hetvegen a 70-es karijaimmal siman mozogtam a fovarosokban is, talan egyszer ha bezombultam, meghalsz-feltamadsz nem a vilag vege talan..
tegnap este ramentem a novendek samanomra, este 6tol ejjel 2ig nulla db zombit lattam, vegig questeltem Ashenvale-ben, de voltam bennt egyszer Darnassusban is
lehet hogy csk nekem volt mazlim, kozben guildcsatin egy-ket arc megorult a zombik miatt ugy mint itt Horasz :) ettol fuggetlen en orulok neki, kis valtozatossag, plusz ezek a zombiflame-ek direkt szorakoztatoak..
Hmm.. akkor csak nálunk bugzott be a héten, mi nem kaptunk. Btw nálunk valami ráérő darab - konkrétan a locktankunk - mondja a beamet és ha megtanulod melyik merre megy kívülről jobban lehet irányítani a tankot, merre menjen vagy ne menjen, hoyg ne kaszálja el.
Lehetni lehet, de nem nagyon szokott megtörténni. Többek között ez az egyik oka annak hogy egyáltalán nem dailyzek. Nincs szükségem erre a mobokon és herba nodeokon veszekedős óvodás dologra.
Mindig volt 1-3 beam. A legjobb amikor már 2x végighúztam a flamet a körívem mentén + volt már 1 beam és így maxra kihúzott viewport mellett is lehetetlen megmondani hogy az a fos beam el fog-e találni vagy sem, ugyanis a földhöz érő pontját a tűztől nem látni... Szóval ez a flame tankolás elég kihagyható élmény szerintem :)
Valószínűleg sokakat nem. Ma amikor elmentünk Kiljaedenig, többek első kérdése volt, hoyg ki az a hölgy ott fenn... Pedig a guildemet már elég régen edzett, egész jól bírják.
Te is eljátszol úgy, hogy lövésed nincs mi az a plague és mi miért történik. Ez van. Nekem viszont kifejezett élmény volt már a legelejétől amikor visszaköszönt a történet, amikor először láttam azt az Orgrimmart ami WC3-ban még csak épült és te vitted el odáig Thrallt és a csapatát. Mai napig megvan Rexarról és Misháról az első shotom (bár azt mindig is nehezményeztem, hogy Misha nem úgy tottyan a seggére, mint a WC3-ban, viszotn a druida maciformában megkapta azt az animot). Sylvanasnál sose értettem honnan szedett egy nelf testet magának a kavarodásban, és még az én iszonyú finynás ízlésem sem tud kivetni valót találni a mostani kinézetében. Na jó picit lehetne magasabb :-)
Én nem szoktam köpködni azt, akit ebből a játékból csak annyi érdekel hogy hány strenght egy attack powa, és 20 spirit a jobb vagy 5 mana per 2 sec. Pedig hajhullasztó elmefutamokat hallgatok akár nap mint nap pár theorycrafterünktől (a régi Brutalluson töltött időszakunk volt ez ügyben a mélypont számomra.)
Btw volt már event, ami hasonlóan mozgatta meg a világot AQ kapunyitás (a tényleges nyitásnál Arathor pl haldoklott szó szerint), a Naxx előtti hercehurca, aminek a háromnegyede ugyanaz mint most. Naxx előtt még jött a Kazzak klón nagy bigyó is, náha megtépázott pár várost, ezt azt. Annak is megvolt a hangulata, ez kétségkívül nagyobb szabású esemény, de ha mindent összeadok (azzal együtt hoyg én is bosszankodtam eleget most) én kifejezetten örülök, hoyg a BC lore erőszakolása után végre valami érdemit mutat fel a Blizz a témában. És mivel már amúgy is vége lassan, vehetjük múló kényelmetlenségnek.
Hogyne erőltethetné rád. Betageli a mobjaid, leírtja amit épp te szeretnél stb., stb. És ne mond, hoyg nem történhet meg mert nem igaz. Ha pont azt akarod, akkor vársz, vagy arrébbmész vagy akármi. Tehát nem azt csinálod, amit te akarsz. Nem túl bonyolult. :-)
Akármit csinálsz, Shattrathban, mivel sanctuary nem tudod megtámadni az ellenoldali játékost zombiban sem. Ezt ki kellett volna belőle venni és no para.
A hoygan kerültek ide a zombik kérdésre pár szóban: a zombisodás a plague, ami már anno is a Lich King találmánya volt, hoyg uralma alá hajtsa Azerothot. Arthas barátunk még paladinként Stratholme felé vezető úton szembesült először ezzel a fura izével, majd mikor rájött mi ez, felégette Srtatholmot inkább, mint hoyg zombiként lássa a népét (ezt játszod majd újra kiegben CoT-os insta, a bejárata már látható). Aztán miután Arthas testet adott Nehr'zul szellemének és így most ők a Lich King a plague, mint eszköz ismét szerepet játszik a hódító tervekben. Ugyanúgy mint régen, a mérgezett dobozokkal kezdődött.
Btw a zombiskodásnak holnap délben ebben a formában vége lesz.
Grat Illidanhoz, nektek volt Eye beam második fázisban? Ez a tök tegnap nem csinált Eye Beamet pedig sokáig tartott a P2 húztuk az időt, mert a maintank kifagyott. Aztán végül amíg visszajött megfogta az egyik flame tank, volt 3 barrage de Eye beamet nem adott.
Illidan down, azért ez nerfelve sem volt olyan hogy "odamegy és lootol". A flamekkel és az utánuk következő fázisok pozícionálásaival kicsit szoptunk azért. Lett egy szép pajzsom belőle meg T6 chest. Az igazán szép azonban rugó CLünk Azzinoth mainhandje! :)
Én elég érthetően fogalmaztam FSen is, szal ez van, nem kívánom tovább ragozni. De aki ott nem olvasta: A WoW egy olyan környezet eredetileg, ahol nem erőltethetik rám mások a faszságaikat. Ezért (is) szeretem. Ez az invázió viszont nem ilyen, most rámerőltethetik. Akármennyire is jó az event, ez így nekem nem kóser és szembemegy a játék eddig megszokott szellemiségével.
Így kezdtem: "Én megértem, hogy idegesítő, hiszen engem is idegesít a zombizás..." Szerencsére kevesebbet vagyok online.
Ami a csúnya beszédet illeti, néha nálam is elcsattan egy-két f@sz meg ilyesmi, de azért csak csínján. Ebben a topikban nem divat a káromkodás és ahogy láttam FS-en sem. Legalábbis a ti hsz-etek eléggé kilógott a sorból emiatt. Egyébként sejtem mi mehet mostanában az óvodában, bár gyanítom neked ugyanúgy nincs óvodáskorú gyereked, mint nekem. Chainatown? (A tieid meg már túl nagyok hehe.)
Ami szerintem nem volt hülyeség Cascade, meg a többiek hsz-ében - és amit nem akarsz sztem észrevenni - az az, hogy egy ilyen mmorpg-nek pont az az értelme, hogy tőled függetlenül történnek a dolgok. Te csak részt veszel ott vagy. Nem azért van ott a világ, hogy te csinálhasd a napi kis dolgaidat. Egyszerűen ott élsz a vadászoddal és egyszer csak észreveszed, hogy "A rézfánfütyülőjét itten zombik akarnak engem elkapni, meneküljünk uccu!" Ez egy ilyen dolog és ez a fun benne. Ha kockacsörgető rpg buzi lennél, az segítene...
Egyébként annyiban is igazsága van, hogy azért a PvE szerver ingerszegényebb környezet egy PvP-hez képest. Én is utálom a gankelést, de valószínűleg jobban odafigyelek a körülöttem lévő allisokra, mint ha PvE szerveren lennék, mert tudom, hogy veszélyben vagyok, ha nem figyelek. PvE szerveren meg gondolom megszokod, hogy mindig azt csinálod, amit akarsz és kívülről nem bánthat senki, aztán ha mégis bánt valaki, akkor meglepődsz.
egyebkent mint irtam oreg vagyok bohocnak...10+ eve ircelek az ircnet #magyar csatijan, 5 vagy 6 eve tagja vagyok a linux-flame lev listanak (napi 300-600 mail), harmadreszt '99 ota torzsasztalozok, elotte meg internettoztam. mindezt Horasz neven, sot az FS userem is megegyezik a main karim nevevel (sot a threadben egy volt hunterem be is azonositott, melyik guild, melyik szerver). Szerinted mennyire vagyok szokva a flameleshez?:)
Sage a flamebol kiindulva csinaljatok szavazast: kit mennyire erdekel a Lore...:D