Teljesen igazad van, és nem is lehet kiszámolni hogy akár 1 óra múlva milyen szomszédod lesz. Most pl. ezerrel megy a kemény rock tőlem 30 méterre, egy öregfiuk csapat bulizik. Ez konkrétan engem nem zavar sem az autózaj, hál istennek évtizedek óta nekem 4 óra alvás elég. Berekfürdőn a nyári tömeg nem jön be. Ezért is járunk sokfelé, gyomaendrőd, Cserkeszőlő, H.böszörmény, balaton, szilvásvárad,stb. Mindegyikben van jó is rossz is. Ez a szép az egészben.Hát nem ezért szeretjük a lakózást? Szép estét mindenkinek!
Pihenés kikapcsolódás elég szubjektív fogalom. :-)
Van aki éjszakába nyúló bulit ért alatta és van aki a teljes csendet. Persze ez utóbbi kempingben csak ritkán érhető el, de például mi inkább elviseljūk a szomszéd kempinges zaját nint az autóforgalmat.
Karcag nekūnk is tetszik de a mellette 100 méterre lévő főút, autó és teherautók zaja kizárja a számunkra élhető kategóriából.
Mikor előszőr jártunk Cserkén a kapu mellett táboroztunk le. Késő este jöttūnk rá, hogy nem tudunk aludni az állandó autózajtól. Valamikor este 10 felé pakoltunk össze és mentūnk át a kemping másik, csendesebb felébe.
Ezt pedig csak azért írtam le, mert elsőre mi sem figyeltūnk, Karcagon meg nem tudsz a forgalmi zaj elől elbújni, ha esetleg titeket is zavar.
Két hsz.-ommal ezelőtt azt ìrtam hogy elment a kedvem Karcagtól, de most itt vagyok, és valamit nagyon elnéztem az árakkal kapcsolatban, mert az előbb leírt árak vannak. Az előbb még elfelejtettem azt hozzátenni hogy Karcagon benne van a személyi díjban a fürdőbelépő 1 napra is ! A recepciós azt mondta hogy 3 éve nem emeltek árakat. Két hete voltam Berekfürdőn, árban kb 30 % -kal magasabbak.Szerintem Karcag ugyanazt tudja mint berekfürdő, csak jóval olcsóbban és nyugisabban. Voltam a főszezon közepén is Berekfürdőn, a kempingbe cipőkanállal lehetett lakókocsi helyet találni, a medencékben pedig még ugy sem.Aki pihenni kikapcsolódni vágyik, az Karcagot válassza ne Berekfürdőt! Persze ez csak az én véleményem.
Itt vagyunk Karcagon a kempingben, nekem nagyon bejön. Jó kis családias füves kemping, tiszta vizesblokkal,sok áramvételezési hellyel, Nincs parcella, mindenki oda áll ahová szeretne kinti benti medencék uszoda thermálvíz. Az árak szuperek! Felnőtt személyi díj 1800, gyermek nyugdijas diák 1500, lakókocsi beállás 1450, / ebben benne van az áram is/ Később teszek fel képeket is.Jó hétvégét mindenkinek!!!
Ezt a történetet a mi szivattyú k n is produkálja. Ha uresre kifogy, akkor nem akar indulni. Egy kis vizet rakok bele amitől már elvileg kellene működjön, de nemindul. Csak ha tele töltöm.
Karcagon voltunk, nekünk bejott. Jó a vize nagyon. Árakra nem emlékszem. De azt ki lehet googlezni.
Ha közel annyi lett az ára, mint Berekfürdőnek, akkor inkább nem mennék Karcagra. Berekfürdő sokkal szebb és nagyobb, több medence van és Debrecenhez az sincs messze. Azt viszont nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy Berekfürdőn minimum 3 éjszakát kell eltölteni, hogy a kemping áre tartalmazza a fürdő belépőt.
Kösz a választ! Most bújom a netet, és nagyon elment a kedvem Karcagtól . Keményen megemelték az árakat, úgyhogy behozták a Berekfürdővel szembeni lemaradást. Ettől függetlenül megnézzük. Pedig jó lett volna ha jó, mert nekem közel van./Debreceni vagyok/
Tavaly voltunk karcagon, igaz csak autóval. Nagyon jó a meleg vízes strand, gyógyvíz, van tisztességes büfé, a placcon láttam lakóautókat meg lakókocsikat, de nem tudok róla nyilatkozni. Az öltöző is kultúrált, asszem este 10- 11-ig pancsiztunk.
Új vagyok itt, de a lakózásban már nem annyira, hiszen a negyedik bódémat huzigálom.A Spide2 64798 hsz.-hoz /csapdugulás ?/ szeretnék egy általam többször megtapasztalt jelenséget elmondani, hátha itt is ez a megoldás.Amikor kifogy a víz teljesen a tartályból, és feltöltöm, sokszor előfordul hogy a konyhai csap, ami távolabb van a szivattyutól, megnyitáskor csak búg , de víz nem jön. Ilyenkor egy párszor egymás után ki be kapcsolgatom gyorsan a csapot, és láss csodát : szépen jön a viz.Szerintem ugyanaz a jelenség mint a kerti szivattyuknál.Amikor a kifogyás miatt megszakad a vízoszlop,fals levegőt szìv a szivattyu és megáll a vízszállítás. Ezt okozhatja a szivattyú kis teljesítménye esetleg a fordulata, ezt nem tudom, de nálam tuti ez a helyzet. Más: Van e valakinek tapasztalata véleménye a Karcagi termálfürdőről és kempingről? Holnap szándékozom megnézni a családdal. Állitólag hasonló mint Berekfürdő, csak sokkal olcsóbb.
Próbálj meg az itt a fórumon jelenlévő " Lábasmáz" nicknevű fórumtársnak írni! Ő kint dolgozik Németországban, és elég sűrű jár haza ( B.pest környékére ). Nekem már segített Obelinkes vásárlásnál............Jó fej!!!!!!!
Igen ez a kitolható antenna árbóc érdekelne, mert a földfelszíni vételt is meg akarom csinálni a tetőre. Parabola azt csak úgy a földön hordozható tartón használnám néha. Ilyen árbócot honnan lehet venni amit be tudok szerelni és kitolható forgatható? Nem nagyon találtam itthon.
Nálam is van egy ilyen lehetőségem, de most csináltam egy "fröccsenő vízmentes 2+ F dugaljba beszereltem egy " F" toldót, és ezt a lakó elő sátor felőli oldalába beépítettem, összekötve a már meglévő benti antenna kábellel, így ott ott is tudok TV-t nézni!
Én földfelszíni TV adást nézek Yagi antennával! ( vagy lejátszókra, előre felvett filmeket)
A kitolható antennaárboc általában a szekrény belsejéből indul, gondolom gyárilag azért tekerték fel oda a kábel végét, az enyémben is ott volt, ez a gyári megoldás. Parabola szerintem elég macerás, mert vagy fixen felszereled valahová, és akkor nem állhatsz csak jó vételi helyre; vagy mobil egy hosszabb kábellel, akkor meg marad a szerelés... Láttam már 3-4 m magas csövön antennát, amit az orrkerék bilincséhez rögzítettek. Van persze kényelmesebb megoldás, csak nem olcsó: https://www.obelink.de/maxview-vuqube-auto-2.html A kábel kivezetése viszont emberi áron megoldható egész kultúráltan: https://www.obelink.de/haba-element-line-esb-3-uitvoerdoos.html
Túlzásba nem visszük a tv-t de ha kell akkor legyen. Egyszer kell megcsinálni. :) Azért volt hogy mondjuk Olaszországban 2 hétig néha esténként jól jött a parabola. Online meg meg sem mozdult volna amilyen wifi volt. Adaton meg azért elég sokat zabál, ráadásul az sem volt a helyzet magaslatán.