Ábrázatomat és aktivitásomat tekintve le sem tagadhatnám. Itt kísértek kérlek. Szellemes napom van. Nem tod a Tedy (esetleg Teddy) címét? FÁgi kívánja.
Mondjad Zolikam. Neked különdij is van, leszaggatom az uj lakasban is a függönyöket:) De csak a vegen, te ugyis tudod, a többiek meg hagy talalgassanak még.
nos a magam részéről egy (vagy két) előadás erejéig szívesen csatlakozom a táborhoz, de több nem fér bele.
A Kolibri szünetel, ha majd újra buzogni fog bennem zenélési vágy, annyira, hogy még az alapzaj sem tud zavarni, akkor folytatom (ha még lesz rá lehetőség) :)
Talán akkor születik? Vagy a Lajos költőnk miatt? Ilyen Kispál számot meg nem ismerek úgyhogy ez kilőve. De én azt hiszem szivesebben nézném Fecot inkább lentről jobb az úgy! Bár nem életbiztosítás ugyíe mert a nevetésbe is bele lehet halni..
Kata Tündétől jelentkezem épp. Sehogy nem akar a baba kifele indulni,már nagyon várja pedig, úgyhogy most döntötte el fölszalad vagy háromszor a harmadikra addig Misi kiáll az autóval.. :-)
Itt mindenhol gyerekek vannak!! Dupla poénért 1o pont!
Ja, és ezer bocsánat, hogy a tábor címéböl kihagytam Fecót... A megzenésített JA versek nagyon jók!!! Hiába, Fecó is jobb dalokat ír, ha talál végre egy rendes szövegírót:)))
Esetleg Fecó ritörn a csúcsvezetösegbe? Na jó, bojtárnak visszaveszünk.
Nem akarok Lévay Zolis lenni, de amint felvettek egy legitarsasaghoz, mely Teheránba repül, felreppentek a szakértöi vélemények, hogy Bush Gyuri legközelebb Iránt fogja porig bombázni...
Örülök, hogy a tábor felkeltette érdeklődésedet. Várunk, gyere (gyertek). Tiéd a színpad! (is)
Péter! A tábor címe kiváló, de azt hiszem nem akadna olyan fórum, amely anyagilag támogatná a cél megvalósítását. Esetleg egy állatvédő egyesület. Kiscica megvan-e?
Egyébként meg olyan pályázatot írtunk, mint ide táborsándor.
Kedves Gabi! Értem én a viccet nagyon aranyos vagy, de azt hiszem beszélnem kell Nándival hogy csúcsvezetői szigora teljes erejével hasson oda rád a következő táborban. Valamint lehet hogy a mi tablónk "muzeális érték", de ÉRTÉK!!! Igaz többi érintett? :)
Miert nem csinalunk egyszer egy olyan tabort, hogy Jónás Péter es kora? Vagy még jobb: Jónás Péter és barátai. Akkor mindenki benne van. Esetleg: Zoli, Nándi, Ági, Kata, Andris, Zsuzsa, Ákos, Pista, Peti és kora. Plusz a táborlakók.
Zoli, bocs, hogy nem hivtalak vissza, de rengeteg dolgom van, minden nap 9-18 között kikepzesem van a repteren, este meg csinalom a jogsit, illetve tanulok a steward vizsgara... Ezert is nem ertel el otthon. Es Eva is hatig dolgozik. Tehat ha hivsz, hat utan, talan, ha szerencsed van...
Héj, emberek!
Elkészült az első olvasótábori pályázat by Fehérági, Kocsispista meg én.
Nagy valószínűséggel József Attiláról és koráról szól majd a tábor, de ez nem jelent semmit annak, aki ennek nem örül. Na. Értitek? Na.
A lényeg: lesz és kész, aki nem jön kinyúvasszuk. Kezünk messze ér.
Kérdés?
Pista mondja itt mellettem, hogy: Na, értitek. Ráérő időtökben szerezzetek szponzorokat.
F.Ági: Zolival viccessebb együtt beírni mint olvasni külön. De ezt ti nem tudhatjátok... és Ő sem érti..
A tablótok lehe már nincs ott, legalábbis őszön egy nagy lyuk tátongott a helyén. Lehet levették renoválni v leadták az antikváriumban, ez már muzeális érték..:)
Péter! Én is gratulálok a kislányodhoz.
Ancsa! Valszeg azért nem fedeztél föl a tablón, mert akkoriban még nagyon szép fiatalember voltam nemígy néztem ki. A koxolás titkának nagy tudói igazából nem is mi (legalábbis én biztos nem) vagyunk hanem 3 fiatalember akik a hurkák is egyébként, de ez innentől már egy másik történet.
Öregfehér neked üzenem hogy természetesen a szép emlékek kedvéért ezen a fórumon vállalom a "hurka" tagságot, de a nagyonnagy nyilvánosság előtt viszont nem tehetem... :) érted? (te)nyered!
Gratula, Peti! Az utakon meg igérem, vigyázunk. :) A vezetni tanulás nagy buli...:)
Ági, nehari, nekünk ezt mondták az alkohol hatásairól, (többek között) nem én találtam ki. (ja és mi rosszat mondtam vele?) Azt tudtam, h ti Katával o.társak voltatok, a tablótokra is emlékszem, a büfé mellett van (legalábbis volt bezzeg az én időmben :) ) csak Andrist vhogy nem fedeztem fel rajta. Mi az a koxolás?