"...az olvadó jéghegyek kettéhúzzák számitásaink matematikáját." Ez kongrétan maga lenne a katasztrális trófea. Belegondoltak a gömbtársak, milyen lehet a számitásaink matimatekája? Valami iszonyú. Főleg, ha olvadó jégheggyel kombináljuk a szituációt.
"...ne engedjük, hogy gondatlan kezek kitépjék az egészség látómezejét." Ezen mentálisan is elgondolkoztam. Okvetlen gátat szabok annak, aki ki akarja szúrni a látómezőmet.
Debrecen – Bizonyos tekintetben érdekel a zöldmozgalom, ám azért szkeptikus is vagyok. Főként ha efféle felhívások kerülnek a kezembe.
Ugrásra készen a zöldek
Valószínűleg nyelvileg szerették volna megreformálni az elcsépelt frázisokat a Vad Zöldek csoport tagja.
Az egyenlőre titkos társaság szórólapjai még csak ezután kerülnek a postaládákba. Addig is aki akar ráhangolódhat a megyei csoport 33 pontjának némelyikére.
Óvjuk a természetet, ne engedjük, hogy gondatlan kezek kitépjék az egészség látómezejét.
Ne engedjünk egrútat az egészségtelenség hovatovábbjának.
Figyelő tekintetünk hangját emeljük fel a globális felmelegedés veszélyének.
Óvakodjunk attól, hogy az olvadó jéghegyek kettéhúzzák számitásaink matematikáját.
Magunkra is vigyázzunk ne csak a természet lágy ölére.
Ne nézzük ölbe tett kézzel a műanyagok harsány tánclépéseit
Mi azért vagyunk itt, hogy gátat szabjunk a földrombolásnak, hős homokzsákok vagyunk.
Aki hasonlóságot vél felfedezni a Vad Zöldek és köztem, az ebben az értelemben téved. FIGYELEM: EREDETI ELÜTÉSI ÉS HELYESIRÁSI HIBÁK.
Így jár az aki rossz idő esetére nem vásárol be előre 20%-os ecetet tükör tisztításhoz. (Különben szerintem a 21%-os ecet az jobb a tükör pucolásra, de mindegy.)
Petrence gé ezzel kísérte a csodás légiképeit a Fák, virágok... fotóstopikomban:
"Azt kell írjam, hogy nálunk nagyon csúnya idő van. Tudom hogy a májusi eső aranyat ér, na de nem lehet tőle fotózni. A szél meg végképp feleslegesnek tűnik."
Annyira teccett, hogy szinte bélás!:DDD! Szerintem mivel kapcsolódik az éghajlati viszontagságokhoz, amiről Bélánk is ír, idevaló.
2010. 05. 16. vasárnap, 10:51:40 óra Kedves Naplóm!
Akkorát meghökkentem, mert reggel lementem venni 3 db zsömlét és egy 20 %-os ecetet. Utóbbit gardropp tűkör tisztitására. Na és ahogy megyek, hát kis hijján megfagyok, jaj mondom, de hideg van. És az volt. Így aztán lóhalál vágtába besprinteltem a boltba, ott egy kicsit felmelegedtem, utánna meg rekorderidő alatt saccperkábé hazajöttem. Most nézem, hogy 11 fok van, ami lényegesen alatta van az átlagnak. Én azt gyanitom, hogy a görlandi vulkán az oka ennek, mert nagy vulkánkitörések után, megbolondul a természet, és pl júliusban havazik, meg ilyenek. Azt javaslom mindenkinek, ne induljanak el ma rövidnadrágban és zokni nélkül, mert kellemetlen élményben lesz részük. Citromka azt üzeni, ő is fázik.