küldök mailben egy jó kis Tony Leung számot (kivételesen nem nyálas). azt a párat ami van tőle, majd apránként átküldözgetem. van két tündéri dal, részben tradícionális hangszereléssel, amit Faye Wong-al énekel a Chinese Odyssei c. filmből.
egy év alatt két nagylemez, ez szép tőle. bár elég lenne egy is, ha az olyan. a turnéja meg a hónap végén kezdődik, rengeteg koncertet ad, ennyit még nem adott, remélem fogja bírni szusszal.
én is kiváncsian várom, de nem vagyok optimista. jó lenne, ha meglepne. tegnap megint megnéztem a Moon koncertet, nem tudok vele betelni, iszonyú klassz, és ő is. aki erre azt mondja, hogy nem jó, azzal valami baj van:)
leellenőriztem a másolt dvd-idet, teljesen elfogadható a minősége, a nagy tömörítés ellenére, csak ici-picivel rosszabb, mint az eredetié, fel sem tűnik.
Aha, láttam már a számcímeket. :) Remélem jó sok klassz szám lesz köztük. Már nem kell sokat várnunk, csak talán 2-3 hetet. De én pont Oroszországban leszek akkor.
Azok mások. Zull és Full aszem a Guniw Tools és a Nookicky bandában vannak. Vagy mindkettőban egymás után. Nagyon jó zenét csinálnak. Ha érdekel küldök.
láttad ezt? itt az új nagylemez. úgy látszik G. nagyon dolgozott a nyáron:)
21.09.2005 - 8th Album - DIABOLOS
¥ 3.150
1. Misty 2. Farewell 3. Noesis 4. Ash 5. Metamorphoze 6. Disper 7. Future 8. BLACK STONE 9. Storm 10. Road 11. todokanai ai to shitteita no ni osaekirezuni aishitsuzuketa
már leszedtem, tökjó! bár Hide a hangjával nemigazán tudja hozni azt az igazi doors-os feeling-et, teljesen más a hangja (de ettől még jó), azért nagyon klassz és szép tőle, bizti ő is nagyon szerette a bandát. Morrison-nak páratlan volt a hangja, mint anno Gackt-nak is (sajna, így múlt időben).
xD Hirtelen azt hittem, úgy érted "hogy ha nem jönne le a nagysága miatt", hogy a film túl magasröptű és nem mindenkinek sikerül megértenie. Muhahahaaaaaaa. >:D
Amúgy harpo, neked is van mit letölteni, odatettem a Doors feldolgozás klipjét, úgy emlékszem szereted Jim Morrisont.