Ne hallgass a TyggeRre,már fáradt és hülyeségeket ír össze-vissza.Természetesen Te is helyet kapsz a könyvben,ez nem lehet kérdés.Király az 1500 hozzászólás,én valahol 1100 körül járok asszem.
Amúgy Jó éjszakát TyggeR!Gyíkarc!
Neked is Jó éjszakát Dávid!
Hiába, a riporter orrom rögtön kiszimatolta, kit is rejthet a név.
1.12 csak? Bazze, akkor valami el van rontva. 1.05 felett nem vagyok nyugodt. Asszem jó nagy helyiséget kell majd vennünk, de nem gond, a pénzdíjakból majd megoldjuk.
Remélem is, hogy jó irányba megy. Majd holnap meglesz a nagy beszélgetés, kíváncsi leszek. Most viszont el is húzok alukálni, holnap meló van. Jóccakát!
OK,gondoltam,hogy rájöttél ki lehet még ilyen pihent agyú.
A díjaknak majd veszünk egy külön helységet,ne aggódj!A tippmixen 1.12-re adják a sikerünket!
Látod:helyes lány,tudja mikor kell írni,minden adott.Tele van lelkesedéssel,jó irányba megy az ügy!
Már akkor rájöttem, mikor írtam, azér írtam smileyt... Nem akartam így konkrétan megkérdezni, hogy ő a Z... tudod, ki.
Beporszívóznánk az összes díjat, az tuti. Csak győzzük őket felrakosgatni a polcra!
Igen, SMS nagyon jó... Egész nap arra várok, mikor csipog a telcsi. És ráadásul van egy olyan jó szokása, hogy akkor bír írni, amikor kell. De komolyan. Sokszor már éppen készülök írni, oszt hopp, üzenet érkezett. Nincs is annál jobb. Annyira bír aggódni szegényke, mikor nem válaszolok öt percen belül... Már jön a sok :-(((, hogy mi a baj, nem kaptam SMS-t megfele, vagy mi?
Szerintem Te is ismered,hmm..péntek,így beugrik?
Tuti,hogy nagyot aratnánk vele.Pulitzer-díj,Arany Toll-díj meg társaik.
De szép!!!!!!Sms nagyon kell,és milyen jó érzés az,ha ráadásul ő ír előbb!Ez is mutatja,hogy fontos vagy Neki és jelentesz számára valamit.
Ez az,tartsd csak fönn az sms-ezést,jó is az!
Hidd el,hogy király lenne a versesköte,majd libertario-t is bevesszük,ő úgyis nagy irodalom zseni,és van is érzéke a dologhoz.
Oké,minden félreértettük egymást van ilyen.Most dobok egy gyors kaját,aztán megnyitom a várva várt topicot.
A verseskötetben természetesen segítségemre lehetsz.
a Vezúv másik oldalában volt, csak kisebb település és nem is maradtak olyan jó leletek, mint Pompeiben
már nagyon várom, de ne kapkodd el, nehogy a minőség rovására menjen
Szia Dávid,jó éjszakát!
Amúgy az olyan versek a legjobbak,mi is a haverokkal rengeteg ilyet gyártunk,mi is jól elröhögünk rajta,mindenki más,meg hülyének néz minket.
Mindig tanul az ember:Herculeanum,erről nem is tudtam.
Á,kicsit túlbecsülsz,messze vagyok a Bibliától.De azért köszi a bíztatást,majd igyekszem meghálálni!
Én viccből szoktam verseket írni. Aaverokkal ezen szórakozunk. Kinézek egy ablakon és írok egy "verset". Általában 2 hülyén hangzó sorból áll, és jókat röhögünk rajta. :-)))