Én sem mondom azt, hogy nem jók.. Csak olyan hirtelen jött a váltás, legalábbis nekem, és nem tudtam, hogy mi van, mindenki mást mondogatott.. De mondom, nem csak azért szerettem/tem a Fabrikot, mert a VA volt az énekes. Szó sincs erről.. Pityesszel is megvagyok, dumálunk, meg a VA-val is ugyanúgy +van a kapcsolat. És igen, igaz, hogy nem lehet összehasonlítani őket, mert nem ugyanazt csinálják, és természetes, hogy nem ugyanolyanok. szép is lenne. Nekem bejön a régi, mostani is (inkább), + a Superbutt is.. De nem is ragoznám túl..
LBB: Csak egy kérdés: Andi vagy Novi?
(Ha nagyon csúnyán néztél és nem érted, miről van szó, akkor tévedtem abban, ki is lehetsz..)
Ja, valami ilyesmi. Szerencsére más-más dologban utazik a két stáb,
de szerintem mindkettőnek jól áll.
Meg hát a hangzás, az ott van (mindkettőjüknél).
Ja. A 2 minuteset meg nem hallottam, de az uj FF tenyleg jobb, mint a Nerve. (Marmint a Digimortal :P). Na jo a drive my hand.
Sokkal kevesebb a toltelekszam. De a videoklippek csak minosegben lettek jobbak. A Tap-tap ota nem lattam jo FF videoklipet.
VA-t P-vel osszehasonlitani teljes badarsag, teljesen mas stilusu eneklest nyomnak.
Pityesz ebbe jo, Andras meg abba. Mindketto nagyon jo arc.
Jó reggelt! Majd akkor írd meg a címed, és küldöm a remek fotókat. A szombati bulira én megyek, már meg is vettem a jegyem! :-) Jó lenne, ha tudnám a sorrendet, de erről senki sem tud érdemben nyilatkozni... :-(
Jó, én csak megkérdeztem, hogy Ti hogy látjátok. És csak irtam, ha már senki nem tud semmit, hogy láttam.. Ez olyan nagy baj?
A képeket ha +tennéd, hogy átküldöd, nagyon + köszönném. De ahhoz majd adok egy másik emil cimet Neked szerdán..
Vasárnapi árvizes bulira jöttök??
hülyeség ezen lovagolni emberi és más okok miatt, de ha szigorúan a zenét nézzük, a FF és a Superbutt lemezének ismeretében annyit tudok mondani, hogy mind a dalok, mind a hangzás tekintetében mindkét zenekar jobbat produkált, mint amilyen a nerve volt. szerintem.
Én látom/láttam a képeket, más meg nem érdekel... :-) Komolyan közzé tenném, ha tudnám hogy kell. Te értetted, ahogy serial killer elmagyarázta? Én vagyok totálisan korlátolt? :-) (De, ha gondolod szívesen elküldök néhányat neked e-mailen.)
A kérdésedre a válasz pedig; P! :-) UI.: Nem nagy dolog a Pityeszt látni az utcán, ha ott laksz tőle nem messze... :-)
Jól van én már csak ilyen kis kiváncsi vagyok :) Mikre válaszoljak..
P v. VA?? Lusta voltam visszakeresni a témához fűződő dolgokat, ezért tettem fel a kérdést.. Szvsz... hát eleinte nagyon nem tetszett, nem értettem, mindenki mást magyarázott, hogy mi is volt.. De aztán ez is elrendeződött, és minek után nem lehet mit tenni.. hozzászoktam.. Igy is jó, nincsen semmi bajom vele..
Apropó..láttam ma a P.-t, (szerintem ő volt) és csak a buszról :)
Veletek mi van?? Nem látom a jó kis képeket..
Minegy...mondjátok meg mit akartok beszúrni és beszúrom:-)
Ja, tényleg Tonex visszatérve a Pityesz-VA témára, szerintem ez már lerágott csont és nem ildomos itten:-)
Egyébként persze hogy meg van a véleményem!
DE itt inkább NO COMMENT:-)
És neked mi a véleményed, ha már szóba hoztad?
Pityesz>VA
VA>Pityesz
VA=Pityesz???
:-)
... háát... Nekem ez még mindig elég bonyolúlt, őszintén szólva nem értem teljesen, hogy mit kell(ene) csinálnom. :-)
Tonex: Te folyton csak kérdezősködsz... Válszolj is!!!
Egy milyen ilyenbe? :)
Érdekes ez a kép..
És van itt egy kérdés, lehet (sőt), hogy már átbeszélt téma, de azért röviden érdekelne, hogy kinek jön be jobban a Pityeszes FF, mint a VA-s? És miért?
Hát mit ne mondjak igencsak elszomoritottál a VOLT újságoakkal kapcsolatban, de azért köszi!
Ha Te is tudsz képet beszúrni, akkor mesélj, mert engem is érdeklne!
LBB akar, ill. neki vannak valamilyen képei (gondolom/remélem VOLT-ról FF-es képek). De én is szivesen tanulnék :)
HI skacok!
Nincsenek már meg a VOLT újságok megnéztem csak egy-két kivágott Henry Rollins meg ilyesmi képek.:-)
Hogy kell képet beszúrni?Én már megtanultam:-)
Mit akartok beszúrni? Segítsek?
Én nem voltam, csak érdeklődtem :) Ezek szerint Te igen -:)
Képeket sajnos én sem tudom, hogy hogy kell beilleszteni.. Kérdezd a nagyokosokat.
A koncertről én sem tudok mást, csak amit már eddig is irtam.. Sorrendet szerintem a szokásos módon ott döntik el.
Tonex: Esetleg voltam... De minek? :-) Te is? A képeket nem tudom hogy kell idevarázsolni. Ha leírod részletesen, úgy, hogy én is megértsem, (!) :-)akkor megpróbálhatom. Az Olimpiai Csarnokba 1 színpad lesz csak? Sorrend? Mit tudsz/ tudtok?
Akkor nemtudom, annyian voltak, biztos elkerültük egymást, hogy nem láttam őket. Mindegy!
Ti is a lővércampibe voltatok?
Mi is! Idén tényleg k'va szar volt. És rohadt hideg is volt!
Nem, nem csak a pénteki napon voltam a fesztiválon. Eredetileg úgy volt, hogy a szombatira is megyünk, de haza kellett jönnünk. De jobb is így, mert nem bírtam volna ki még 1 éjszakát a campingben. Valószínűleg (f)agyhalott lennék már... Szerintem összességében jó kaland volt, valamit nagyon finom volt a bor. :-)
Van egy csomó képem csak nem tudom hogyan lehetne ide bevarázsolni őket + nem akarnék itt "kitapétázni" a FF-kal. :-)
Ez a 18.00-i kezdés komoly? És tudja valaki a sorrendet?
És Te lent voltál végig?? Melyik nap jöttetek vissza?
Azért asszem kicsit örülök is neki, hogy nem mentem le.. A vasárnapira azért kiváncsi vagyok.. Na meg az új számokra.
Ja, és újabb plakátot láttam, miszerint 18.00->03.00-ig tart ez az árvizes cucc..