Keresés

Részletes keresés

Bateman Creative Commons License 2023.10.05 0 0 83377

az utolsó kommentelőnek valszeg' igaza lesz, tuti bálnával fognak visszatérni. amennyi kreatív erő szorult ebbe a csapatba. majd Ászóka az erőn keresztül megszólítja őket és már jönnek is. az is szinte biztosan kiderül, hogy a bálnák erőérzékenyek, még több midiklór van bennük, mint Anakinban és Luke-ban együttvéve:)

Előzmény: Befetető (83374)
Hiryu27 Creative Commons License 2023.10.05 0 0 83376

azzal az űrsiklval ami uroljára azon a úk hajón járt ahol legyakták a legénységet....

"Á, hadnagy hagyja csak, kétszer csak nem fordul ez elő..

Előzmény: Bateman (83373)
Hiryu27 Creative Commons License 2023.10.05 0 0 83375

Fiatalok, ezen nőttek fel. Mi még évekig várunk vonalas telefonra, ők meg e Tik-tokot tolják, ez van, ők a célközönség.

Előzmény: Befetető (83374)
Befetető Creative Commons License 2023.10.05 0 0 83374

Valószínűleg én már egy kiégett vén fasz vagyok, de ezeket a kommenteket nem tudom hová tenni, amik a youtube-on felbukkannak, mintha másik mozit néztünk volna... Ilyenkor elgondolkodom, hogy tényleg én vagyok ennyre megkeseredve, begyepesedve, hogy semminek nem tudok örülni??? Bár lehet ezeket tizenéves arcok írták...

Néha megijedek magamtól, aztán feljövök ide, és megnyugszom, hogy nemcsak én vagyok ezzel így

@LEV-1138
18 órával ezelőtt
Nekem ezzel a fináléval ez a sorozat lett a kedvenc Star Wars...élőszereplős tartalmam. Kedvenc érám továbbra is a Clone Wars. Pörgős fénykardpárbajok, izgalmas volt ahogy fel akartak jutni a Chimérára, Ezra hazatérése. Én biztos vagyok benne, hogy a flottával való viszontlátásból csak egy részletét láttuk most.
Most jöhet a film, Dave Filoni rendezésében, alcímnek mondjuk: A Birodalom örököse... ja,várjunk, előtte még kell egy második évad. Mondjuk, ez utóbbi a sorozat nézettsége és értékelése alapján eléggé valószínű. Előbbi még sok rekordot is meg fog dönteni , fogadni mernék. Mondjuk megérdemli.ny gyöngyszem:

@brigi_bix7
18 órával ezelőtt
Egymás után 3-szor néztem meg ezt az évadzárót mert egyszerűen nem bírok betelni Thrawnnal. Most volt igazán önmaga az egész sorozatban.Tökéletesen kikerekítették azt a jellemét miszerint számára addig érdekes valaki míg közösek az érdekeik majd mikor fordulat következik be az események alakulásában onnantól fogva vállat ránt és azt mondja: Bevégezte a feladatát és amúgy is szükséges veszteség...Éljen a Birodalom 😊 Zseniálisan Thrawnos  momentum!😂😍Mindent és mindenkit alárendel a saját céljai érdekében.Imádtam továbbá azt is ahogy a végén Ahsokának is odaszúrt még egyet majd nyomott egy kövér gázt és mint a gyalog kakukk elhúzott a Perideáról 😄 Óriási arc😂
A zombi osztagosok is menők voltak bár akadt némi logikai bukfenc a gépezetben mert volt osztagos akit lelőttek, megrázta magát majd továbbment (mint minden normális zombi) de volt olyan akit lelőttek és elvágódott mint akit fejbe vágtak egy serpenyővel🤔Ezt úgy nem értettem hogy ez min múlik de why not 😅 Ilyeneken nem botránkozunk meg...
Azért örültem volna ha így az évad végén legalább egy utalást kaptunk volna arra hogy Baylen kit vagy kiket is keresett valójában a Perideán de nyílván ha lesz második évad akkor bőven lesz idő ezt is kifejteni.
Egyébként azon gondolkoztam hogy tulajdonképpen Ahsoka és Sabine vissza tudna térni ha nagyon akarna nem?Mármint az űrbálnáktól Ahsoka megint kérhetnének egy ingyen fuvart.

Bateman Creative Commons License 2023.10.05 0 1 83373

Ezra mi a nyavalyáért száll ki a hajóból talpig rohamoszi-páncélban, sisakkal a fején? Az úton nem volt ideje levenni, vagy mi?

azért mert Filóni meglepetést akart a végére. nem tudja Héra ki jön, ki ez a rohamoszi, és amikor leveszi a sisakot nagyon meglepődik, ámulatba esik. ezt akarta megmutatni. és szerintem minden idők egyik leghatásosabb jelenete lett. nem? egy igazi zseni rendező. jah, nem. egy szánalmas fasz.

Előzmény: smile64 (83372)
smile64 Creative Commons License 2023.10.05 0 2 83372

Én istenbizony akartam szeretni ezt a sorozatot. Volt is benne jó dolog, nem azt mondom, hogy teljesen szar. Hangulata bejött, a színészek között van nagyon jó, karakterek többnyire érdekesek (mondjuk fura mód pont a címszereplő a legkevésbé, de mindegy). Na de a történet...

Annyi ostobaságot sikerült összehozni, hogy egy idő után már a suspension of disbelief se nagyon akar működni.

Például a végén. Ezra mi a nyavalyáért száll ki a hajóból talpig rohamoszi-páncélban, sisakkal a fején? Az úton nem volt ideje levenni, vagy mi? Vagy neki is this is the way? Nem, dehogy, nyilván azért, hogy ráfoghassák a stukkert, amikor előmászik a giccses gőzfelhőből, meg hogy Chopper odamehessen hozzá, mint a hűséges kutya, aki felismeri a gazdáját. Ő meg pedsze megbubukázza a fejét, jó Chopper, lábhoz. Közben mindenki néz. Basszus jön egy shuttle, és bedokkol egy flotta zászlóshajójára anélkül, hogy megkérdeznék tőle, hogy hát te meg ki a fene vagy, és mit akarsz? Vagy megkérdezték, Ezra meg elsütötte a szokásos "poénját", hogy ő Jabba the Hutt, amire azt mondták neki, hogy ó, persze Jabba úr, dokkoljon be nyugodtan, mi baj lehet? Tudom, hogy az Új Köztársaság nem a militarizmus csúcsa, de ekkora ostobaság azért már túlzás. Broáf...

Egyébként megnéztem pár Rebels-epizódot, amíg várni kellett a részekre, és azt vettem észre, hogy már azt sem a feszes logikájú történetek miatt szerették a rajongói. De persze akkor nem volt baj, leginkább gyerekeknek szánták, azok meg nem foglalkoznak ilyesmivel úgyse. Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy Filoni megrekedt a gyerekmatiné szintjén, ami a történetmesélést illeti.

Biga Cubensis Creative Commons License 2023.10.05 0 0 83371

persze, vidd nyugodtan.

a középkori várat, öö csillagrombolót rohamozó jedi lovasok is utólag elég nagy röhej. szoros versenyben van az ST lovasrohamával.

percekkel később a saját rohamosztagosait szét tudja lövetni Thrawn az erőddel együtt, de az odahaladó úton elég kanyarogni a farkasokkal, hogy kikerüljék a lézerlövést. a turbólézerek nem egy b.szomnagy krátert hoznak létre, hanem puffannak egyet az úton..

Előzmény: Hiryu27 (83368)
Hiryu27 Creative Commons License 2023.10.05 0 0 83370

ezt majd ellopom a facera engedelmeddel. Pár rajongó csakazértis magyarázza  a neten a sorozat micsoda zseni stratégia volt, de a többség... hát nincs elragadtatva... A legtömörebb összefoglaló... fck, ez nem Thrawn, ez Needa kapitány...

úgy fogalmatak, Filoni nem értette meg, hogy ez nem egy majdnem húsz részes szombat reggeli matiné, több évaddal, hanem egy élőszereplős sorozat, 

Előzmény: Biga Cubensis (83369)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.10.05 0 0 83369

Biztos Tie Bomber már nem volt a Chimerán...

Hát ez a Thrawn sajnos eléggé előre láthatóan a Wish verzió lett.

1. Nem kell Ezrát keresni és elpusztítani, elférünk itt ennyien.

2. Jött egy-két +jedi és szürke jedi, nem gond, az a lényeg, hogy mi eltűnjünk.

3. Jé a jedik megtámadtak minket! Valamiért nem akarják, hogy az ISD-vel visszarepüljünk, ki érti ezt?

4. Küldjünk rájuk 2 Tie Fightert, a többi 4 kell majd a köztársasági flotta ellen.

5. Ezrát amiért nem öltem meg, figyelmezteti az ÚK flottát, oda a meglepetés.

6. De skerült elugrani, I remain the master strategist!

Előzmény: Hiryu27 (83368)
Hiryu27 Creative Commons License 2023.10.05 0 0 83368

Filoni a Mandalorianban:  TIE bombázó berepül, bombát dob és elpárologtat egyvárost

Filoni az Ahsokában: Egy komplett csillagromboló  nem képes kivenni két vargon lovagló személyt, vagy egy lakókocsikaravánt....

Bateman Creative Commons License 2023.10.05 0 0 83367

azaz Luke:) de akár Ben mondhatná.

Előzmény: Bateman (83366)
Bateman Creative Commons License 2023.10.05 0 1 83366

erre csak ezt tudja Obi Wan mondani:

Előzmény: mindenki senkije (83350)
Bateman Creative Commons License 2023.10.05 0 0 83365

háromban is meg lehetne oldani.

Előzmény: Biga Cubensis (83364)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.10.05 0 0 83364

Valaki elkezdett régebben egy 7 részes cut verziót, nem tudom lett-e belőle valami.

https://originaltrilogy.com/topic/Andor-The-7-Episode-Cut-Released/id/99272

Előzmény: mindenki senkije (83355)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.10.05 0 0 83363

A háború részére lennék pont kíváncsi, bár említettem én is, hogy kár reménykedni, mert Filoninak láthatóan semmi kedve/képessége "pár kisebb hajó lődözi egymást" kalibernél nagyobb csatákhoz, ami azért szerves része az SW-nak. 

Az átkötés mindenképp sz.r lesz, hogy ott egy lábjegyzet sem volt Thrawn, meg a rakás jedi, aki most előkerült. 

Szerintem kb olyan kellemetlen lehet ez a feladat, mint amikor JJ-t visszarántották a Last Jedi után, hogy próbálja menteni a károkat, de sikertelenül.

Előzmény: capacete (83359)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.10.05 0 0 83362

Ez már a Mandonál is így volt, aminek a végén Bo Katan vette át a főszerepet...

Előzmény: Mlle. Grenelle (83358)
capacete Creative Commons License 2023.10.05 0 0 83361

Ezt mondjuk nem hiszem, egyszerűen a záró epizódra nem maradt elég idő, hogy bármit is kezdjenek a felvezetett szállal, arra láthatóan még több rész kellene.

Ezért írtam néhány napja, hogy Baylan titka nem fog kiderülni, látható volt, hogy a fináléra már semmi mást nem lehet megcsinálni, mint Thrawn visszatérését megmutatni a SW-galaxisba.

Előzmény: Biga Cubensis (83356)
capacete Creative Commons License 2023.10.05 0 0 83360

Még szerencse, messze a legunalmasabb szereplő, Dawson ráadásul fizikailag alkalmatlan a szerepre + rendezői utasításba adhatták neki, hogy semmilyen színészi játékot ne mutasson.

Előzmény: Mlle. Grenelle (83358)
capacete Creative Commons License 2023.10.05 0 0 83359

Pontosan mi izgat? Tudjuk, hogy Thrawn el fog bukni és az Új Köztársaság győz, hiszen a TFA-ban nincs szó Thrawnról és van Új Köztársaság. 

Nyilván terveznek a végére nagy összecsapást, amiben az ÚK győz, előtte pedig úgy néz ki, hogy Thrawn diadalmaskodik a "taktikai zsenialitásával". 

Előzmény: Biga Cubensis (83353)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.10.04 0 0 83358

Érdekes, hogy bár a sorozat címe Ahsoka, jóformán ő kapta a legkevesebb teret a szereplők közül...

Hiryu27 Creative Commons License 2023.10.04 0 0 83357

és neki is bejön a robotja, hogy beszéljen helyette?

De szerintem fogadjuk el, hogy nem a felévételekkel spóroltak, hanem ilyen vérszegény lett a záró rész.

Előzmény: Biga Cubensis (83356)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.10.04 0 0 83356

Azt olvastam valahol, hogy Stevenson halála miatt több felvett anyagot nem tettek bele a mostani záró részbe ahogy még előtte tervezték, hanem a következő évadra tartalékolják, szóval elképzelhető, hogy nem kell recast, és az elején lezárják a szálát. (Sok más dolog emiatt is lehetett vérszegény ez a rész.)

Előzmény: Mlle. Grenelle (83354)
mindenki senkije Creative Commons License 2023.10.04 0 0 83355

Néhány jó kis rajongói kikacsintás, OT lázadó helyszín, X-wingek, Dodonna stb, geek pillanatok, kifejezetten nekünk, hangulatkodások.

Olyan alacsony a színvonal, hogy nekem már ezek a kedvenceim csak.

Előzmény: Biga Cubensis (83353)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.10.04 0 0 83354

Ne alázzuk már szegény Ray Stevensont...

Előzmény: Biga Cubensis (83352)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.10.04 0 0 83353

nekem is kb.

csak azt nem tudom, az Andor 2. évadában mit tudnak mutatni, ami odaszegez. lesz még egy kis Gerrera, Luthen gondolom meghal, esetleg pár kezdeti összecsapás, épülget a HCS. vajon Jynt, Krennic-et, Galen Erso-t behozzák-e, bár lassan már őket is fiatalítani kell...

akármennyire is sz.r, és 2. helyezett lett az Ahsoka, sajnos még mindig jobban izgat, milyen összecsapás lesz Thrawn és az ÚK között, mint az úgyistudjuk hová tartó Andor... :(

Előzmény: mindenki senkije (83350)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.10.04 0 0 83352

vagy:

Előzmény: Bateman (83343)
mindenki senkije Creative Commons License 2023.10.04 0 0 83351

és ha a 2. évad (lesz?) kapcsán valaki megkérdezné tőlem, hogy miről is szólt az első, akkor nagyjából ezt tudnám válaszolni:

most Thrawn van itt és Ahsoka van ott

de egyszerűbb, ha megnézed barátom ezt a híres jelenetet a Gyalog galoppból:

https://www.youtube.com/watch?v=mQWHVfQNKAI

mindenki senkije Creative Commons License 2023.10.04 0 1 83350

Összességében az SW sorozat toplistám:

1. Andor, van baj ezzel is. Lassú, sokszor unalmas, túl komoly, túl komor. De nem okoz kárt és tiszteletben tartja az SW alapjait. És a 2. évadtól különösen sokat várok és amíg nem láttam, addig van "remény" is :) 

2. Ahsoka, rettenetes... De az alapötlet nekem ígéretes volt, merész sorozat, határok feszegetése. Sajnos menet közben kifogy a szufla, meg az eleinte érdekesnek tűnő felvetések (másik galaxis, odautazás, Thrawn, nagy sztori) mégsem érdekesek, vagy gagyik és az utolsó 3 epizód sajnos már hajtépős, de még így is talán jobban érdekelt ez a sorozat, mint szinte bármelyik másik. Ja, és nincs benne gyerekeskedés, felesleges cukiskodás. Ha a logikai recsegéseket nem számítjuk, az ember azt is hihetné, hogy ezt nem óvodásokra optimalizálták.

3. Mandalorian, 1-2 epizódot leszámítva sosem szerettem. Buta sztori, amiből egyszercsak elkezd lenni valami, de az is kevés. A hangvétel bántóan gyermekded, a cukiskodásától a falra mászok, parasztvakítás kategória.

4. Book of Boba Fett, merő hulladék. Egyetlen szerencsénk, hogy viszonylag könnyedén félre lehet dobni.

5. Kenobi. Gyalázat. Kifejezetten kártékony szar.

Erős kis mezőny, na! :D

Hiryu27 Creative Commons License 2023.10.04 0 0 83349

Cheesy, the only way to describe the last episode.

The director, basically, took a top hat " Look! This is Ezra taking a ship from a star destroyer with limited resources, so they would notice the ship taking of inmediately + the sensors, and landing EXACTLY where Hera is. Not another player, zero communication, nothing. Directly to her ship". (Unless he's a Thrawn's ally in exchange for Thrawn saving Ashoka and Sabine)

TBH, I didn't like the episode. Very interesting the part about the zombies, etc and Baylan stole the episode in those 45s on screen with Shin HAti but the episode was cheesy af. "Let me ride bellow the batteries of a star destroyer", "Let me tank this 60 Stormtroopers" " Let me tank this 60 zombies" "Let me tank this witch" "Let me tank this witch and 60 stormtroopers"

I don't know how jedi masters during the Clone Wars could be that bad. Two more like Ashoka and the Emperor would be asking for Mercy in no time. Ki-Adi-mundi, Mace Windu, Shaak Ti, Plo Koon, etc. all of them were nonames compared with Ashoka. I can imagine Ashoka bitchslapping Vader while Palpatine bows to her and serve her a refreshement and begs for his life as the mice he is.

Out of the joke, what was the last conversation between Ashoka and Sabine? "You did it well" M'am, your apprentice let one of the most feared imperial leaders go back to the galaxy when he was trapped in another galaxy and without options to scape. Not only that, you both are trapped there without a way to go back, until some deus ex machina appears on the second seasson. Where is the good job there, m'am? Ashoka might be the kind of person that would justify a murder with "No, the accused didn't kill him. He pulled the trigger and the victim intercepted the bullet with his head seventeen times."

VoteReplyShare

Előzmény: Jani-wan. (83348)
Jani-wan. Creative Commons License 2023.10.04 0 0 83348

Ahsoka 8

Hát ha volt benne valami pozitív, akkor talán az hogy vámpírok nem voltak.
A többit inkább nem kommentálnám. Filoni szégyellheti magát.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!