Igen a Granel rózsaszinesebb és a szirma hegyesebb. A másik tippem a Tamure, de egyszerűbb ha a listámmal végig megyek, pipálok és ahol nincs pipa az lesz ő. Csak ezt meg akartam spórolni.
Én az Oleanderhofban vettem annó egyet,aztán szereztem be Iréntől is.Most nem tudok képet feltenni,nézd meg a katalógusfotót ha van időd.Nyilván ott picit szebb a kép,gyönyörű habos,de mondjuk élőben is :) nekem nagy kedvencem.
Senkinél nem volt ma olyan rettenetes szél, csak nálunk??? Szinte minden eddigi virágot tönkretett, és hát rettenetes volt nézni, ahogy fekszenek szanaszét. Pedig olyan ígéretesen kezdődött a nap, szépen rendbe tettem mindent..., azt hittem, hogy végre itt a nyár!
Hát Judit magoncairól ódákat lehetne.....imádom őket nagyon,tényleg nagyon szép ez a dupla is,Nekem a Berettyói csíkos van,a Judye,Hamvas,várom nagyon a Magic-et,és még kettőről érdeklődtem nála....rájuk még fáj a fogam... :)
Van még a Judit dupla sárgája, tavaly megvártam míg meglátom a virágját az idén meg gyorsan felaprítottam, legyen mentésem mert az is számomra csodálatos darab, vagy is nekem nélkülözhetetlen.
Ez nem tűnt gyenge ágrendszerűnek és szépen kineveli a virágokat is, csak nem tudtam megvárni még nagyobbacska lesz, muszáj voltam pótlást csinálni.
Egyelőre ki kell ábrándítsalak,nagyon gyenge az ága ,bár tény,hogy nem idős növény,második éves csak.Az erősebb ágát vágtam le tavasszal,a másik most hajladozik,mert hozza a bimbókat :)
Nekem a Boyteam az,ami nagyon masszív,erős ágrendszerű,csak igen,az meg nem hoz sok virágot a Sorrentóval ellentétben,mert az ontja:-)
Én tavaly vágtam vissza azt hittem, hogy erősödni fog, de nem. Nekem is majdnem a földön fekszik. Csak ne lenne olyan szép a virágja már túladtam volna rajta.
Na most a képeidet elnézve egyhamar nem vágom vissza a Barcimat, az idén megint tarra vágtam:-(( kicsit már bánom. De viszont most extra bokros, 1-2 év és csodás bokor lesz belőle.
Nem maradok Barci virág nélkül mert a tavalyi kicsik most virágoznak.. de az nem olyan mint egy nagy bokor.