Én is, kedves VT TM, legközelebb talán menni fog (már visszaszámolok a munkahelyen, még 2 hónap :))) és akkor több idő lesz mindenre.
De a képedet már megnéztem és tervezem, hogy amint találok egy alkalmasat én is felteszem magam... :)))
Zé_azért szintén fagyizott (sztracsatella, nyamm, még az is volt, holnap salinap de az is lehet, hogy kedden is..)
Szia Szvetozár! Jó téged itt látni, igazán irhatnál többet is :))))
No, fogyisok, milyen volt a tali, meséljetek... :))
Én nem ettem az inycsiklandó vendégváró pörköltből csak két falatot, viszont a saláta után a csokitorta és fekete erdő torta igencsak jól esett...
De a vacsit már kihagytam.
A héten 4X tornáztam, ebből 3 otthon és egy jó óra úszás. Asszem egész elégedett vagyok.
Jó pihit, én holnap sajna már dolgozom.
Zé_enyhe arcpirral a naptól és jobb kedvvel (hiába, az otthoni levegő :)))
Ó, te szegény, vasárnap is dolgozol! :-( Azért remélem, hogy ketten-hárman csak leszünk vagy valami csak lesz, ha más nem, szólunk két szót és örülünk kicsit egymásnak.
aha, en meg gondolkodtam el kellene kezdeni sakkozni:)
NAde, ha mondjuk a vizpartig bicajjal vagy futva megy, az mar sport:) Minden reggel kifutsz, pecazol egy fel orat, hazafutsz es maris mehetsz dolgozni:)
Egy kicsit kiestem a talizásból, de majd megkérem Kobzoskát, hogy a következőről előre értesítsen.
Egyébként elhatároztam, hogy aktív sportolásba kezdek. Vettem pecabotot, kiváltottam mindenféle engedélyt, úgyhogy jó idő esetén megyek pecázni. :-)))
Kezdésnek nem rossz.
Ugyanmar:) Legkozelebb is osszefutunk a Duna Plazaban, csak nem engedjuk el ilyen konnyel egymast:) Az mar egy tali:)
Es biztosan lesz legkozelebbi, most mar tok jo ido van, H_G meg akar mozgos talizni:)
én is szivesen találkoznék veled is, meg Yvvel, bilonkával, mindenkivel :(((
OFF: TT tali :)))))) én is szivesen találkoznék veled is, meg Yvvel, bilonkával, mindenkivel :(((ON
Ma két pitét ettem (egy almásat és egy meggyeset) meg egy naaaagy joghurtot (375g) meg korpakexet.
De folyamatosan éhes vagyok. Lehet, azért, mert eszem, de nem a szervezetem által igényelt kaját.
oké, persze, ne értsd félre, nem csinálsz itt semmi bajt, nehogy lelkiismeret-furdalásod legyen miatta. csak sajnálom, hogy nem látlak, szóval ez mindösszesen némi önzőség. de lesz még lehetőség, hogy találkozzunk, bizonyosan. [majd beindulok és szervezek tété talit és például ott találkozhatunk]
tudom, Lappa. borzasztóan vacakul érzem is magam. Kivül is, belül is. Fogyisan meg nem fogyisan.
De szerintem ez a kimerültség miatt van (munka ezerrel).
A vasárnap meg nagybátyó-nagynéni kettős szülinap, bográcsolással a Dunaparton. Alig látom őket (megjegyzem, karácsonykor sem voltam otthon) úgyhogy joggal kérik számon. A mérlegen most a család volt a nehezebb.
sajnos le kell mondjam a vasárnapot. Emiatt egy kicsit szomorkodom, de nagyon kimerültem a héten és családi jelenésem lesz vasárnap délután. Ezek alól ki szoktam bújni, de mostmár nem lehet :(((
De ti mulassatok nagyon jól, végülis a 2 taliból egy nem is olyan rossz arány...
Az, az! De jó, hogy jössz, így lesz majd, aki megvédi a gyenge lányokat. :-)
Kirké: kettőtől, háromtól, kinek hogy esik jól. Kettőtől már lesznek ott emberek (szám szerint ketten, én és a Vének Tanácsa), a többiek meg aztán érkeznek.
Akkor most figyelemfelkeltek ezerrel:
2001. április 29-én, vasárnap délután kettőtől találkozó a Puskin mozi kávézójában, Budapest V. kerület, Kossuth Lajos u. 18. Mindenkit szeretettel várunk vagy hogy szokták az ilyet mondani. :-)
Dézsé:
A barnarizst forrás után sok vízben 45 percig kell kislángon főzni, akkor lesz nagyon finom. Ha kész van szoktam még kb. 10 percig állni hagyni a vízben, amit magába szív és még finomabb lesz. (Sokkal finomabb és egészségeebb, mint a fehér rizs.)
Szoktam ráönteni vaniliás rizstejet, megszóróm fahéjjal, édesítő és cukor nélkül. Ez az egyik fő táplálékom.
Isteni! :-)
A talira úgy néz ki, hogy el tudok menni. Várom, hogy találkozhassam veletek!
Ja, és van olyan is, hogy osztrigaszósz: igazából szójaszósz az is, a kagylóval+karamellel ízesítve, szintén baromijó! (Elrontott kajákat néha meg lehet menteni pár cseppel.) Yeo's abból is szokott lenni, de még jobban bejött a Pearl River nevű.
Én ugyanúgy szoktam, ahogy a fehéret, csak a barnát még a fehérnél is alaposabban kell megmosni, mert nagyon piszkos.
Kicsit talán tovább kell párolni és kicsit még így is keményebb lesz, mint a fehér.
A kalóriatartalmáról nem tudok nyilatkozni, az íze szerintem jó, bár őszintén megvallva, én nem szeretem túlzottan a rizset csak úgy pergősen. Ezért szoktam mindig összepárolni a hússal vagy a zöldségekkel, úgy lesz valami íze. [leginkább a kínai kajáldákban kapható sima, főtt rizst nem állhatom, viszont a tejberizst például szeretem nagyon]