,,Besztof és koncert lemezek kétévente, fizetős rajongói fórum: ami pénzt ki lehet hozni a Maiden márkanévből azt ki is hozzák. "
Ha azt a tényt, hogy egy banda minden két évben turnézik, pénzkergetésnek vesszük, akkor legyen. Én csak örülök neki. A History turné gondolom azért van, hogy ne legyen mindegyik ugyanolyan. Nekem ez sem baj. Mostanság tényleg egyre több a best of lemez, de még mindig nem gusztustalan mennyiségű... ha turnéra indulnak kiadnak egy olyat is, mér ne? Hátha megismerik őket. Persze, hogy kell a kiadónak a pénz, ebből élnek. Ellenben szerintem korántsem annyira gusztustalan, mint a Dream Theater állandó, minden címen történő lemezkiadása, vagy a Metallica állandó nyomatása a médiában, vagy Gene Simmons nyilatkozatai arról, hogy ő csak a pénzért csinálja. Nekem egyébként ezekkel sincs bajom, ha én lennék a főnöke egy ilyen bulinak és tényleg cégként, vállalkozásként tekintenék rá, akkor valószínűleg én is ugyanígy csinálnám. Azért az itt felsoroltakhoz képest a Maiden szerintem kismiska.
Sziasztok! Páran már biztosan megyünk a kolozsvári koncertre augusztus 15-én. Felmerült, hogy esetleg szerveződne az útra egy nagy busz, ha van elég érdeklődő. Ez kb. 38-40 embert jelent. Jelenleg 8-10 aki biztos. Szóval érdeklődöm, hogy szeretne-e valaki jönni velünk busszal.
Jövő héten lesz az első igazi Chronology koncert a csillebérci Metalfesten,
ahová minden érdeklődőt szeretettel várunk. A lemez még készül, de a borítót már meg tudjátok nézni itt: http://www.chronologymusic.hu/images/cronologyfront.jpg
Csillebérc Metalfestre elővételi áron (13k helyett 9990-ért) eladó 2db 3 napos bérlet! A napijegy 8 rugó, úgyhogy akkor is megéri, ha nem érdekel mindhárom nap.
06 20 580 7172 (CSAK SMS!) vincepalinkas kukac gémél pont kom
olvastátok hogy lehet percdíj alapú jegyet venni? jól értelmezem hogy ha csak a Maidenre megy ki valaki (kb. 120 perc) akkor olcsóbb mint ha napijegyet vennél?
Dehogynem! Besztof és koncert lemezek kétévente, fizetős rajongói fórum: ami pénzt ki lehet hozni a Maiden márkanévből azt ki is hozzák. Nincs ezzel baj, de azért ők is emberek. A KISS-el sincs semmi bajom, pedig Gene Simmons sosem tagadta hogy ők a pénzért turnéznak. Oszt' ha igen, akkor mi van? A lényeg hogy jó koncerteket adjanak, és jó lemezeket csináljanak. :)
Szerintem Harrisék ezt pont leszarják. Ez multikulti, sokműfajos fesztivál, nem saját turné, sokkal többfelé kell kompromisszummal élni. Szerződés aláír, zsozsó megvan, ők lenyomják legjobb tudásuk szerint, oszt annyi. Legalább a közönség is jobban ki lesz így éhezve rájuk.
2008-ban is nyilatkozta Gerendai úr, hogy a Maiden után már nincs lehetőség senkinek játszani.Mivel a színpad átrendezése nem fér bele a programok közti időbe. Most is így lesz. A Maiden a fő banda (talán az egész sziget tekintetében) valószinű 08.14-én szombat 21h-kor megint kezd.