a kormányzópárt lemondatása nem ugyanaz mint mikor a fideszcsürhe budapest felgyújtásával rendezett puccskiséáérletet pesten.
A választott kormány megdöntésének kisérlete magyarországon és a világ minden országában puccskisérlet és általában 30 évnyi szigorított fegyházat szokás kimérni rá.
Butaság lett volna, mivel az államrendet senki sem akarta megzavarni, csupán a kormányzópártot lemondatni. Az meg legitim törekvése egy parlamenti pártbak.
aha, mi volt az? h költségvetési csalást követett el a gyurcsány, és azt elmondták? nem tett semmit a fidesz, gyülekezési jogával élt. a gyurcsány kormány viszont súlyos bűncselekmények sorát követte el.
téged kéne börtönbe zárni fasiszta propganda miatt. ezért mondom, vigyázzatok mert nem tudjátok magatokról h fasiszták vagytok! de a többiek tudják, és meg lesztek lincselve, ha bepróbálkoztok!
még az olyanok miatt se kerültek börtönbe, mint az államrend elleni összeesküvés
Ebben igazad van hisz gyurcsány ott követett el nagy hibát hogy 2006 ban nem záratta be a komlett fideszcsürhèt államrend elleni összeesküvés vádjával az össze puccsista fideszgenyával az élen.
nem. a fidesz cinkos a dk hatalombantartásában. (te vagy egyszerű vak szektás)
az ellenzék vezetőinek nagyrésze már börtönben lehetne elkövetett bűncselekmények miatt. még az olyanok miatt se kerültek börtönbe, mint az államrend elleni összeesküvés. (mert buták vagytok mind, szektások mindkét oldalon)
a DK fasiszta párt, be kéne tiltani és vezetését börtönbe kéne zárni.
ha valami véletlen folytán kormányra kerülnének, az biztos polgárháború. nem fog a szektád kormányozni, meg lesztek lincselve ha ilyenben próbálkoztok. nem lesz újra liberálfasiszta kormánya Magyarországnak!
De ezek a mai tolvaj utódok , már annyira , buták, bunkók, hogy lopni , csalni sem tudnak.
Ráadásul felsőbbrendüségük tudatában osztják a maradék eszüket , miközben a mikróadományokat kis dobozokban gyűjtik a kisnyugdijasoktól. Persze euróban, fontban ...
Atomerőművestől, botmixeresen át , a tömeggyilkos unoka árnyékáig , benne van az összes külföldről fizetett ügynök.
én inkább rács mögött látnám akik olyan kárt okoztak, hogy ha holnap takarodnának akkor is 10-20 év lenne rend behozni a pusztítást...
Naja...
Tényleg rács mögött lehetnének, akiknek a pusztítását még mindig nem lehetett rendbehozni.
Elkótyavetyélték a nemzeti vagyont, 12%-os munkanélküliséget kreáltak, külföldi kezekbe adtak minden pénztermelő ágazatot, kifacsarták a családok utolsó fillérjeit, hogy a bankoknak adhassák, történelmi mélységbe taszították a népesedési rátát, iskolákat, ovodákat kórházakat zártak be, tanárokat bocsátottak el, fizetéseket vettek el, és teljesen hagyták tönkremenni a vidéket...
Igen... 14 év alatt sokat sikerült javítani, de még sok munka van hátra...
És ahogy elnézem, lesz is még jópár ciklus, hogy végre rendbe lehessen hozni.
A kapitalizmus elfogadása nem jobbágy mentalitás...
Az ellenzése a proli mentalitás...
A kapitalizmus nem ideális rendszer, de amíg a környéken az van, nekünk is muszáj ezt használni...
Nektek az a tolvaj bagázs, amikor a magyar befektető gyarapodik... Amikor a nyugati cégek rabolták szárazra az országot, annak tapsoltatok...
nekem, ha egy ország, a szülőhazám lehetne sokkal élhetőbb gazdagabb jobb, és egy 12 éve regnáló illiberális (maradjunk ennél) korrupt, tolvaj bagázs tönkreteszi, az baj...
(nekem nem gond, én elég jól élek így is, és bárhol megélek (mint eddig többx))
de nem mindegy a gyermekeimnek hol milyen jövőt kell élni...
teljesen jogosan várok el alapvető dolgokat, engem nem boldogít, hogy lölö a pénztáros jutalmul megkapta andikát...
én inkább rács mögött látnám akik olyan kárt okoztak, hogy ha holnap takarodnának akkor is 10-20 év lenne rend behozni a pusztítást... és van olyan amit nem tudom, helyre lehet-e hozni egyáltalán...
"Lakatos Péter, a Videoton egyik tulajdonosa, társigazgatója, és elmesélte, ők elmentek egy ilyen kínai akkugyárhoz érdeklődni, hogy tudnának-e valamit beszállítani nekik: értetlenül fogadták őket, eléjük toltak mindenféle kínai nyelvű papírt, és közölték, hogy sok évre előre megvannak a kínai beszállítóik..."
kínai tőkés jó tőkés, ő keletre lapátolja ki a magyar adóforintokat... ők a kommunista pártnak adóznak majd...
nyugati tőkés rossz tőkés rossz, ők az EUnak adóznak majd...