Szeretném összegyűjteni, hogy milyen publikálási lehetőségek vannak olyan tanulmányok megjelentetésére az új fizikához kapcsolódó cikkek, tanulmányok, könyvek számára.
Mindkettő tele van alapvatő hibákkal, ahogyan az egész emberi élet.
Végül is az fb csak picikét más mint ez a fórum. Evolúciós előd ez ami itt van.
Így ez fog várhatóan hamarabb kihalni és eltünni.
Viszont jómagam a kutatásaim jellege miatt nem hanyagolhatom el.
A matemetika .... túl van tolva jelenleg. Az egész Big Bang elmélet egy nagy teremtés és "Isten"-pótló mese ... Nemsokára tudományos tévhitek számát gyarapítja csak. Ja és nem az itteni kamu-fizika dolgok miatt fog megbukni.
Tehát a jó módszer, ha nagyon visszamész az alapokhoz és a Big Bang szeméthegyen keletkezett matematikát és fizikát nagyon erősen átrostálod.
"Teljesen értelmetlen és hibás ez a BigBang illiusztráció. Önmagának mond ellent."
Nem.
Csak te végtelenül hülye vagy a kozmológiához, és még azt sem vagy képes helyén kezelni, hogy az illusztrációk csupán ILLUSZTRÁCIÓK, és nem maga a valóság, amit száraz és unalmas képletek írnak le matematikailag.
Az ilyen okossságaidat komolyabb és nagyobb helyen kellene megmétettedned és kitenni építő kritikának, mint ez a hely. Mint írtam már vban 1 millió feletti létszámú matematika és fizika csoport is. Azt javasolnám.
Jómagam egy kisebbe irogatok. Az 156 vezer fős volt amikor beléptem és mára már 300 ezer felé ment. Gondolom részben az általam firkált dolgok is segítették a növekedést.
Nos ha bejelölsz az fb ismerősnek és írsz messngeren, ide hivatkozva, akkor segetek és megadom azt a nagy fizika és matek csoport linkjét neked.
Nehéz megjegyezni az Univerzum Ketekezési Elméletek összességfeét.
=
Nehéz megjegyezni az Univerzum Keletkezési Elméletek összességét.
Na kicserélem már az elemet a rádiós klaviatútámban és áthelyem normálisan a monitor elé. Mert most ferdén áll az asztali lámpám alatt és a ferde gépelésnél ... plána kávé nélkül melléütögetek ám, de rendesen.
Ja meg lehet nekem is van egyfajta olyasmim, mint Eistennek is volt. Enyhe diszlexia.
PUBLIKÁLTAM már ezt is. Magam is és sokan mások is.
Mert a mémek a társadalom nagy tömegeiben terjednek és el kell érniük egyfajta kritikus terjedési "tömeget", hogy taretósan beépüljenek. Akkor már átmennek egyfajta kognitív pszichológia sémába. Tehát automatikus működésbe. Megszokásba. Nálatok még a régi séma élt, nem történt meg az újra váltás.