Akkor is a középső az alap, tehát a szóköz után ezt fogja beírni automatikusan. A másik változatot ki kell választani. Tehát vagy eleve rosszul írta be, vagy pedig azt hitte, a helyesírásellenőrző téved és a két szóból álló változat a jó, így azt választotta ki.
Abból készül a csilleb. Kohóban, magas hőmérsékleten kiolvasztják a csillebércből. Csillebből készülnek például az elfek varázsfegyverei, azért is kíséri a harcukat egy csomó csillebő csillogó fényjelenség...
Dehogynem fog. A telefon prediktív ajánlása rakás igekötős szót is simán szétszed, mert nem ismeri fel. Akinek automata javításon van, annak szét is szedi kérdés nélkül. De aki amúgy is bizonytalan a helyesírásában meg el is fogadja az ellenőrzést, ezért szaporodtak meg netszerte a különírások, pl. ki mentem, el kötöttem stb.
Nekem annyi helyesírásom van, ahány gépről jövök. A legjobb laptopon, mert ezen spontán gépelek ezerrel, és az átlagosnál valamivel jobb a helyesírásom. Telefonról valamiért szórom a felesleges vesszőket, mert túl kicsi a képernyője és nem egyeztetek rendesen ragokat, mert ezerszer változtatom meg a mondatot pötyögés közben. Plusz az egymás melletti betűknél az elütések i-o-u, m-n-b. Az új tabletnél meg ha a billentyűzetet használom, azon hiperérzékeny az L-betű, úgyhogy random szavakban duplán bennmarad, mert nem veszem észre. Ha a tollal írok, akkor meg tele lesz oda nem illő szavakkal, mint az előbb, mert még szoknia kell a kézírásomat a szövegfelismerőnek, és ha sietek, nem figyelek. Meg sose olvasom el küldés előtt, amit írtam.
Én is úgy tudtam, hogy tényleg doktor, ha ő szokott verselgetni a nőcisben, akkor egyszer rendesen összevesztünk NSAID-vonalon, és megesküdnék, hogy azt írta, hogy az.
De rám nem kell hallgatni, semmi érzékem az ezernevű nickek felismeréséhez. Pl. érdekességképpen mondtam, hogy LáHaMáról meg azt is hittem már, hogy te vagy az. Bocsi.
Nem tudom, ki az az a-betűs, akire célzol (nem a fórumon élem az életem) - de valahol az is "érdekes", hogy léteznek ilyen kijáróemberek. Meg persze az is, amit Csincka odaát írt a befenyítéséről, és egyéb finomságokról.
És nem, egyáltalán nem gondolom, hogy konteó, meg fizetés a XII. kerületből!
Javasolnék erre a célra egy AAA topikot (agresszív alkoholisták akolja), ahová az alkeszek esténként elvonulnának - és ott eresztenék ki, amit nem tudnak kontrollálni."
Volt ilyen.( Csók és takony) De az aljaganay kijárta, hogy bezárják.