A jelenlegi modern fizika több mint 100 éves. Ma már inkább gátja, mint segítője a tudomány fejlődésnek. Szükség van tehát egy új fizikára. De milyen is lesz ez az új fizika? Erre keressük a választ.
Téged sokkal könnyebb féken tartani mint egy pincsikutyát.
Látod, idekötöttem a pórázodat, s már nem tudsz innen szabadulni.
Folyton azon kaparsz, hogy mindig tiéd legyen az utolsó szó, bármilyen hülyeség is az amit sikerül válaszolnod. Napjában többször is kényszeresen végigolvasod, és mindegyikre köpsz valami buta kis replikát. S ugyanezt fogod csinálni tíz év múlva is.
"Miután azt akarjátok bebizonyítani, hogy még általános iskolám sincs"
Ha volt is, nem sok foganatja volt. Matek bukta. Fizika bukta. És még az olvasás és szövegértés se megy az édes magyar anyanyelvünkön. (Másikban meg meg se tudsz mukkanni.)
Lehet, hogy túl régen volt, és már azt a keveset is elfelejtetted, ami egykor rádragadt, mint a kosz.
"Gyakori betegség a hiú embernél, hogy ha valamely területen eredményt ér el, akkor feljogosítva érezze magát, hogy egy tök más témában is szakértőnek adja el magát."
Az meg még durvább betegség a beképzelt és narcisztikus embereknél, amikor úgy akarják eladni magukat szakértőnek hogy semmiféle területen nem értek el semmit se.
"Ha a vitorlással kapcsolatban voltak újító ötleteid, (tegyük fel, hogy igen), akkor miért támadod azokat, akiknek a fizika terén vannak újító ötleteik?"
Ezt megválaszolom @construct helyett: MERT HIBÁSAK, és még egy jobb képességű középiskolás is látja ezeket a hibákat az "újító ötleteidben".
Ha képes volnál hibátlan "újító ötletekre", akkor senki sem kritizálna (a fizikáhozhülye bolond sufnizseniken kívül), viszont qrvakemény dolog hibátlan új ötletekre bukkanni. Például ahhoz kenni-vágni kell az összes régi ötletet is. Tehát ha nem értesz a fizikához legalább doktori szinten, akkor esélytelen vagy bármi valóban jó ötletet kitalálni, mert vagy hibás az elképzelésed, vagy már előtted kitalálta azt valaki, csak te erről nem tudtál.
Jószívű vagyok, ezért elhiszem, hogy valamit újítottál a vitorláson. (ha egyáltalán tiéd volt az ötlet)
Ezek után úgy gondolod, hogy akkor a relativitáselméletben is profi vagy? Szerintem nem.
Gyakori betegség a hiú embernél, hogy ha valamely területen eredményt ér el, akkor feljogosítva érezze magát, hogy egy tök más témában is szakértőnek adja el magát.
Lenne még egy kérdésem.
Ha a vitorlással kapcsolatban voltak újító ötleteid, (tegyük fel, hogy igen), akkor miért támadod azokat, akiknek a fizika terén vannak újító ötleteik?
Ha vízre szállsz, akkor újító szellemű ember vagy, de ha a fórumra bejössz, akkor egy megátalkodott vaskalapos, aki minden újnak az ellensége?
Ilyesféle kettősség nem a tudathasadásos emberekre jellemző?
A hajó egy unikális árboc-rendszerrel készült, ami az saját találmányom, s arra szolgál, hogy az élesen szembe-szeles mentekben az árboc ne vessen szélárnyékot a nagyitorla belépő élére.
Másik saját szabadalmam a menet közben állítható szárnyú propeller spirálhornyos állító mechanizmusa. Amivel nem csak az előre-hátra menet oldható meg irányváltó nélkül, hanem a szárnyak olyan emelkedési szöge is, ami optimális arra, hogy vitorlázás közben áramot termeljek a propellertengelyre kapcsolódó generátorral. Továbbá beállítható neutrális szögbe, amikor nem húz se előre se hátra, így nem kell üresjárati tengelykapcsoló se, és 900 -os szögbe is, abból a célból, hogy a szárnyak menetellenállása ne fékezzen vitorlázás közben.
Egyébként csak tanácsolom, hogy próbáld levetkőzni azt a szokásodat, hogy blöffölve kérdezel: például "Semmit ugye?" Mert ez nagyon hamar leleplezi a bunkó embert.
„De úgy látom, hogy neked bejönnek a zavaros írások, mert te magad is ezt műveled magas fokon”
Amit Construktól olvastam, azt megértettem azon a szinten, amihez meg van az ismeretem. Nincs benne semmi zavaros. Amiket magam irkálok, az meg nem az a kategória. Egy blog, vagy egy fórum speciális rovata, nem oszt, nem szoroz, maximum szórakoztat.:-)