gondolkodjatok rajta: mi volna most velünk, ha ez a féleszű társaság lett volna hatalmon, ők kormányozná az országunkat hová jutottunk volna. mekkora lenne a kovid járvány, az államadóság, hol tartana a gazdaság?
Kardos József a Fidesz 37 alapítójának egyike, jelenleg a Sziget programigazgatójaként ismert, 1990-ben Szájer József kampányfőnökeként dolgozott, politikai nagyinterjút még nem adott, elsőként a Magyar Narancsban szólalt meg. A lap holnap megjelenő számában kemény kritikákat fogalmaz meg a Fidesszel kapcsolatban:
Eddig is sokszor lett volna okom a kifakadásra, de a menekültkérdés kormányzati kezelése miatt már tényleg muszáj megszólalnom. Mert ez nettó fasizmus, agymosás és népbutítás. Hogyan történhetett meg ez a plakátkampány? Hogyan lehet megbélyegezni egész népcsoportokat? És hogyan mondhatja azt az én egykori pártom, hogy aki nem ért egyet az ő szélsőjobboldali retorikájukkal, az a terrorizmust támogatja? Persze, én sem gondolom, hogy milliókat kellene ellenőrizetlenül beengedni Európába, de ehhez nem szükséges fasiszta retorikával uszítani minden idegenség és másság ellen. Vagy látom azt is, mit művelnek a tanártüntetések szereplőivel Éltünk már olyan rendszerben, ahol félni kellett a véleményünk miatt, és a rendszerváltáskor hatalmas eufóriát éreztünk a szabad véleménynyilvánítás lehetősége miatt. Most pedig az akkori társaim visszavezetik az országot a félelembe, és megint alattvalókat akarnak belőlünk gyártani.
László Imre, Baranyi, Bíró László, Jakab, Gyöngyösi és a nekik hajbókoló Karácsony-Gyurcsány duó után enyhén szólva is röhejes a kormányoldalt fasisztáznod.
a fideszt is végigélted onnantól hogy MSZMP-sek voltak, aztán soros györgy pénzelte őket, aztán liberálisok, aztán konzervek aztán meg fasiszták. úgyhogy kommunistázzad magadat.
Édes fiam, én végigéltem a magyarországi szocializmusépítést az első pillanatától (!)
Szél ellen 20 méterről szagról-, egyetlen mondat beírásodról megismerlek bennőtöket, internácikat. Elég volt!
Tudom, ha 2022- ben megint alul maradtok, a moslék eloszlik és ez a nemzet ki fog izzadni magából egy olyan nemzethű baloldalt, amelyikhez én is csatlakozhatom végre.
Alighanem akkor vihette el a te józan eszed nagyobbik darabját is!
A szétlopott pénzből rendezhette azokban az első években az önkormányzatok 3800 milliárdnyi adósságát, a közintézmények, állami vállalatok 2700 milliárdját.
Aztán tovább lopott minket. Jött az vörösiszap, aztán az évszázad árvize, kifizettük fletó 6000 milliárdos hitelét, hazazavarhattuk az IMF- et a béklyóba kötő tanácsaival együtt.
Kifizették a Bajnaiék által tönkretett HajduBét károsultak milliárdos kárait . (már aki még nem lett öngyilkos)
A lopott pénzekből vettük vissza az elherdált stratégiai üzemágakat,(gáz-víz-csatorna-villany-gáztározók), ha már a mienk, elindulhatott a rezsicsökkentés (mára sok ezer milliárdba kerülő programja), vettünk a tőlünk lopott pénzből 30 tonna aranyat a Nemzeti Bankunknak ( a libernyákok ellopta helyett), elindult a NER, a 0-2%-os kamatozású diákhitelek, a vállakozói-, gazda hitelek sokfélesége, a 30-40 féle családtámogatás, a gyerekvállalás támogatása, a nyugaterurópa által is szétbombázott közelkeleti keresztények támogatása, az elcsatolt magyarok segítései.
Véget vetettek a devizahitelezésnek és a végtörlesztéssel, árfolyamgáttal, kilakoltatási moratóriummal, a bankok megadóztatásával, forintosítással, az Eszközkezelő létrehozásával, a magáncsőd intézményével, az ingatlanok áron aluli elárverezésének megtiltásával segítettek a devizahiteleseken.
Tovább lopott a csüngőhasú, megrendeztük minden idők eddigi legnagyobb szabású, nyugateurópa által elhallgatott - úszóvilágbajnokságát, újjáépült a vidék összes kórháza, a fővárosiak 50%-a. 700 000 gyerek kap napi 3 x étkezést (szünidőben is) az iskolákban, ingyenesek az általános iskolai tankönyvek, 500 000 gyereket üdültet az Erzsébet program.
Isten tudja hány stadion, sportterem, aréna épült.
Csodálatos lett a Várbazár, lesz a Ligetprojekt (a világ ma legnagyobb kultúrális beruházása)
25 éven alul nem fog adózni a kezdő fiatal stb stb. Ezer dolgot kihagyhattam.
Például a világjárvány példaszerű kezelését.
Ha így lopnak bennünket ebben az évben is, - magyarul viszonylag a környezetünkhöz képest kedvező gazdasággal zárjuk a világjárványt, 4/5-el nyerik 2022-őt, ha a nem, Isten óvja Magyarországot, a programnélküli, kerékkötő ellenség-ellenzék hatalomrajutásától.
Algyői Fehér Ignác Általános Iskola vezető tervezők: Köves András, Bokor Csilla, Lukáts István, Rádóczy (f) László tervezés éve: 2009. kivitelezés éve: 2010-2011. bruttó szintterület: 6 100 m2 generáltervező: Pécsépterv Stúdió Kft. statika: Maros József, Kis Bogdán András épületgépészet: Jeszták Urszula épületvillamosság: ifj. Sas Gyula, Papp Péter táj és kert tervező: Böszörményi Krisztina közmű: Dittrich Ernő sporttechnológia: Judik Zoltán rehabilitációs tervező: Bodor Zoltán bruttó beruházási költség: 1 700 000 000,-Ft építtető/megbízó/fejlesztő: Algyő Nagyközség Önkormányzata generálkivitelező: STRADEL 2010 Konzorcium fotó: Bujnovszky Tamás
Ha a böszme és "fiatalokból" álló SZDSZ-es-marxista bandája lenne rémuralmon, akkor ma kötelező lenne és kb. 20-30 ezer Ft / koponyába fájna a védőoltás.
Ideje lenne felkeresned a szemészed után a fülészedet is!
2002 ben Szlovénián kívül mi voltunk az Euró legfőbb várományosai.
Két év alatt, a 2004-es csatlakozásunkra az addigra10-re növekedett számú jelölt országok sereghajtójává züllesztette a posztbolsevik pénzügyi vezetés gazdaságunkat. Azonnal kötelezettségszegéssel vettek fel bennünket, ilyen nem fordult még elő az Unió történetében.
Hol volt még akkor válság? Loptak, csaltak, hazát árultak.
Míg közel 500, jelentős részben közpénzből működtetett kiadvány áll közvetlenül kormányzati kontroll alatt, addig nagyítóval kell keresni az ellenzékhez köthető sajtót. Médiapiaci fact check március 15-én, a magyar sajtó napján.