Korlátos képességeket csak korlátosan lehet kibontakoztatni. Nevezd meg azt az elemét a futballnak, amire épülhetne a magyar válogatott játéka: állóképesség? gyorsaság? technikai fölény? taktikai érettség? Valójában egyik sem, a magyar játékosoknál ezek a képességeket feliben-harmadában vannak meg, és az évek alatt kialakult elmaradást nem lehet egy vagy két hét alatt pótolni.
Nézd vissza az első walesi gólt: Bale és Ramsey minimális húzásból, maximális gyorsasággal és pontossággal csinált bohócot a védelmünkből, szerintem a magyar játékosok azt sem látták, hogy mi történik. Ezért tök fölösleges Rossit okolni.
Ki másnak? Ezzel saját munkájának a kudarcát ismerte be. Lehet, hogy ő maga sincs a topon, ami a mentális erőt illeti, de akkor hogyan tudja motiválni a csapatot?
A foci mindig is fontos volt. Csak ezt a Rossit nem tudom hova tenni. Most azt nyilatkozta, hogy hiányoznak a válogatottból a képességek. Nebazz, nem neki lett volna dolga a képességeket kibontakoztatni?
Magam is olyasmikre számítok, mint az európai egyesült államok valamiféle terve, esetleg valami klíma téma, de arra is kíváncsi vagyok, milyen érvelés tartozik majd hozzá. :)
Ezzel szemben az ellenzéki jövőkép nekem kevésbé tetszik, de ha valaki elkezd érvelni valamelyik ellenzéki törekvés mellett, szívesen mérlegelem az ő érveit is.
Az ellenzéki jövőképben biztosan nem szerepel hazánk biztonságának és szuverenitásának megőrzáse.
A nemzeti kormánynak határozott jövőképe van. Őrizzük meg a Kárpát medencében a magyar kultúrát, a gazdaság és az ország pénzügyei rendben legyenek, a családokban megszülethessenek azok a gyerekek, akiket örömmel várnak a szüleik. A felsorolás nem teljes, de a jövőkép tekintetében nekem így hirtelen ez jutott eszembe.
Ezek a törekvések szerintem jók, így támogatom ezeknek a megvalósulását.
Ezzel szemben az ellenzéki jövőkép nekem kevésbé tetszik, de ha valaki elkezd érvelni valamelyik ellenzéki törekvés mellett, szívesen mérlegelem az ő érveit is.