Éppen a legfőbb ideje ennek a topiknak is. A szemeink előtt bontakozik ki a jövő, férfiak tömegei kezdenek rájönni hogy manipulálják őket a nők, hogy át lettek verve, hogy boldogtalanok, hogy a mai modern nőknek nem lehet megfelelni. Hogy túlárazottak, hogy elképesztő igényeik vannak, hogy megcsalnak. Hogy egy rántottát nem tudnak tisztességesen elkéeszíteni. Hogy a feminizmus harmadik, agresszív hulláma teljesen átmosta az agyukat.
Egyértelmű a válaszreakció : A nők bojkottja! Megvonni tőlük a figyelmet és a támogatást.
Szerintem hat nap múlva kezdődik a vonulás, csak nem ki, hanem be: elindulnak a mama konyhája felé, mert vonzza őket a halászlé, a töltött káposzta és a bejgli illata. :))
Nekem anno az első termésem verte szét (paprikát). 3 naponta számolgattam, mennyit fog hozni ha csak simán adom el vagy földolgozva. Első szedés előtt fél nappal mintha megtárcsázták volna a földet... Melyik megyében van a szőlő? Idéntől már működik a jégkár-enyhítő rendszer mindenhol.
Olyat már én is láttam 15-ben, hogy reggel felkeltél és lefeküdve láttad a terméssel megrakott kajszifát, az mondjuk nem mínusz volt, hanem egy pünkösdi szélvihar. A kérges szívem zokogott.. :((
És olyat láttál-e már, hogy a nyári jég a szemed előtt elviszi húsz perc alatt a másfél hektár szőlőt?
Csak -9 fok? Az Hawaii a 86-os -20 fokos buránátbukáshoz képest. Na, akkor az utcán gyalogolva beléd fagyott a szusz is. :)
L.-ban pár éve számolták fel a katolikus temetőt, olyan többszázéves mohos kőangyalt és keresztet vihettél haza az 'éj leple alatt', amilyet nem szégyelltél. :) Volt olyan szelíd lélek aki ezt meggyónta a papnak, a pap meg azt felelte, hogy "jól tetted fiam, inkább a te kertedben álljon még száz évet, mint útalapnak bezúzva." :)
A feszület fából van, a talapzat + Krisztus kőből. 6 éve a túloldaláról készült kép alább. (nem hallok most harangot, redőny leengedve, Szg-en -9 fok van..)