A "kötetlen beszélgetésre" is vonatkozik a szabályzat.
1. Különösen tiltott
Minden olyan hozzászólás, amely sérti a közzétételének időpontjában Magyarországon hatályos törvényeket illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz.
Bármely regisztrált természetes személy felhasználó valamint nem természetes személy felhasználó esetében a felhasználó regisztrációjával a Fórumot használó természetes személy ("nick") valós és személyes adatait ("IRL adatok") tartalmazó hozzászólás. IRL adatok különösen, de nem kizárólag, az alábbiak: név, lakhely, munkahely, beosztás, telefonszám, email cím. Kivételt képeznek azon esetek, amikor az érintett regisztrált felhasználó saját maga hozza nyilvánosságra valós személyére vonatkozó adatait, azonban más felhasználó ebben az esetben sem terjeszkedhet túl az eredeti közlés adattartamán.
Minden alpári illetve agresszív, fenyegető hangnemű hozzászólás. Azt, hogy egy hozzászólás alpári, agresszív vagy fenyegető-e, a moderátorok feladata eldönteni az adott fórum, illetve a téma jellegének függvényében.
..
A moderáció tiszte eldönteni, a hozzászólások megfelelnek-e a fentieknek, nem a miénk.
Én értem, de talán észrevetted, hogy az ellenzőknek semmi más nincs a kezükben, mint az ingerlés fegyvere. Észen kell maradnunk, hogy mit mondunk, mert itt van egy szabályzat is, aminek meg kell felelni (mindenkinek). Hogy a lentiek megfelelnek-e neki, majd kiderül.
Márpedig gingergirl úgy válogatta össze a kommenteket, hogy a csúsztatásainak köszönhetően, ha a moderátor nem lesz eléggé figyelmes, mindketten repülhetünk innen. Ráadásul gingergirl nem is vett rész ebben a nyelvekről szóló vitában, de sunyi módon rohangálni kezdett.
De én legutóbb megértettem, hogy 8 órára kizártak.. Párizs73 meg ott írkált a modinak, hogy nem érti miért nem tudott írni sehova.... na vajon mi lehetett az oka, nagy logika kell hozzá? :)