Keresés

Részletes keresés

altimus Creative Commons License 2017.03.22 0 1 74

http://hirtv.hu/hirtvsport/a-puskaz-mez-maradhat-1391178

„Ez egy összetett kérdés, ezért kell ezekkel részletesen átvizsgálni. Ez egy elég alapos és hosszadalmas munka lesz, és annak kapcsán szeretnénk ezeket a problémákat kiküszöbölni. Nyilván a Puskás-mezt régi magyar címerrel lehet árulni, de abban egyébként önkényuralmai jelképek szerepelnek” – fogalmazott Kósa Lajos.

na, erre varrj gombot!

Előzmény: SchiSa (72)
Hun a nagyapám? Creative Commons License 2017.03.22 -2 0 73

Nyugodtan árusíthatják, ha a történelem leggyilkosabb ideológiájának szimbólumát eltüntetik róla.

Előzmény: SchiSa (72)
SchiSa Creative Commons License 2017.03.22 0 3 72

ha a törvény életbe lép, akkor ezt is tilos lesz árusítani.

Előzmény: Hun a nagyapám? (56)
altimus Creative Commons License 2017.03.22 -1 2 71

lattam mar ezt a fotot belinkelve lejjebb parszor. mibol kovetkezne az szerinted, hogy ez nem zavarna, ha a voros csillag nem zavar? de ez ismet egy hipotetikus kerdes, hiszen a carlsberg a nacizmus ota nem hasznalja ezt a logot. (kicsit utana olvastam ennek a tortenetnek, amikor lentebb lattam a cimket.)

ha most elkezdene a carsberg nyugat europaban, vagy akar nalunk is, arulni ezzel a horogkeresztes cimkevel a soret akkor az emberek nyilvan felhaborodnanak. talan az az oka ennek, hogy joval erosebb es nagyobb emociot kivalto jelkep a horogkereszt, mint a voros csillag, ami sokak szemeben inkabb egy grafikai elem? nem tudom. mindenesetre abban biztos vagyok, hogy nincs semmilyen ideologiai toltese annak, hogy az embereket nem zavarja a voros csillag. merthogy nem zavarja oket.

Előzmény: 4/C (68)
altimus Creative Commons License 2017.03.22 -1 3 70

mitol keletkezne sokmilliardos pluszkoltseguk? leszedni a magyar dobozokrol a voros csillagot? nem hiszem, hogy ennek lenne szamottevo koltsege. ellenben puhapocsnek se kell feltetlenul lenni es orommel latom, hogy a heineken beleall ebbe a dologba. szakertok szerint egy esetleges per eseten siman nyernenek a magyar allammal szemben ezugyben.

mo-on konnyen dobalodznak a milliardokkal, vizes vb, olimpia, meszaros, ... repulnek a milliardok. pedig egymilliard forint az azert eleg sok penz. 100 forint minden egyes magyarra szamitva. A palackokra nyomtatott cimke megvaltoztatasa szinte semmibe nem kerulne, a dobos eseteben detto filleres tetelrol van szo, nem milliardokrol.

Előzmény: Hun a nagyapám? (69)
Hun a nagyapám? Creative Commons License 2017.03.22 -3 0 69

szerintem dolnek a rohogestol.

Nyilván azért, mert viccesnek találják azt, hogy ha sok milliárdos pluszköltségük keletkezik. :)

Előzmény: altimus (64)
4/C Creative Commons License 2017.03.22 -3 1 68

Ebben az esetben téged biztos nem zavarna olyan termék, amin horogkereszt látható, hiszen pl a Carlsberg sörtől se halt meg senki, nem igaz?

Előzmény: altimus (63)
Hun a nagyapám? Creative Commons License 2017.03.22 -3 0 67

Talán értelmi fogyatékos vagy? Szerintem nagyon világosan elmagyaráztam.

Előzmény: altimus (65)
altimus Creative Commons License 2017.03.22 -1 3 66

nem szeretem e heineken-t, de most veszek egy dobozzal es elfogyasztom lazar ur es a miniszterelnokur egeszsegere!

altimus Creative Commons License 2017.03.22 -1 3 65

> Az a véleményem, hogy Orbán nagyon jól csinálja  az oroszokhoz való dörgölődzést, valamint a magyar energetikának és áramtermelésnek a teljes kiszolgáltatását az oroszoknak. Egyéb kérdés?

igen, akkor meg az lenne a kerdesem, hogy miert problema a heineken sor dobozan az a kibaszott voros csillag? eszre se vettek eddig az emberek.

Előzmény: Hun a nagyapám? (59)
altimus Creative Commons License 2017.03.22 0 3 64

miert szerinted a heinekennel most ettol osszefostak magukat? szerintem dolnek a rohogestol.

Előzmény: Hun a nagyapám? (61)
altimus Creative Commons License 2017.03.22 -1 2 63

na, ez hogy jon ide? gondolom nem a heineken sortol halt meg ez a sok ember.

Előzmény: 4/C (60)
toloba Creative Commons License 2017.03.22 0 2 62

Azt olvastam valahol, hogy a H. befagyasztja a sporttámogatást amíg tart az ügy...

Előzmény: altimus (58)
Hun a nagyapám? Creative Commons License 2017.03.22 -3 0 61

Kac-kac.  Hazudsz, mint a vízfolyás! :D

Előzmény: altimus (58)
4/C Creative Commons License 2017.03.22 -2 0 60
Előzmény: altimus (54)
Hun a nagyapám? Creative Commons License 2017.03.22 -3 0 59

Az a véleményem, hogy Orbán nagyon jól csinálja  az oroszokhoz való dörgölődzést, valamint a magyar energetikának és áramtermelésnek a teljes kiszolgáltatását az oroszoknak. Egyéb kérdés?

Előzmény: altimus (57)
altimus Creative Commons License 2017.03.22 0 3 58

> Igen!  Elvégre ez is egy jó módszer a balliberálisok agyagba taposására. :)

meg fogsz lepodni, de ezzel az uggyel normalis ember nem foglalkozik. se balrol, se jobbrol, se kozeprol. magam azert neztem be a topikba, hogy mulassak egy jot, es ez sikerult is. ennel feleslegesebb, mesterkeltebb ugyet nehez elkepzelni. szerintem a heinekennel napok ota ezen rohognek.

Előzmény: Hun a nagyapám? (56)
altimus Creative Commons License 2017.03.22 0 3 57

erdekelne mi a velemenyed az orbani kulpolitikarol, az oroszokhoz dorgolodzeshes, es a magyar energetikanak es aramtermelesnek a teljes kiszolgaltatasarol az oroszoknak? ez talan kicsivel aktualisabb es relevansabb kerdes mint a voros csillagnak mint hatalmi jelkepnek a kerdese.

Előzmény: Hun a nagyapám? (53)
Hun a nagyapám? Creative Commons License 2017.03.22 -2 0 56

"hogy ezzel kellene a kormanynak kiemelten foglalkoznia? ezzel kellene hergelni, basztatni az embereket"

Igen!  Elvégre ez is egy jó módszer a balliberálisok agyagba taposására. :)

Előzmény: altimus (55)
altimus Creative Commons License 2017.03.22 -1 2 55

hat, kimondott voros csillag rajongonak nem mondanam magam, kulonosebb erzelmet nem gerjeszt bennem a latvanya, se pro, se kontra. ellenben abban biztos vagyok, hogy a mars csoki, converse cipo, heineken uveg/doboz voros csillagat (ami egy sima grafikai elem) barmifele kapcsolatba hozni az onkenyuralmi jelkep voros csillaggal meglehetosen eros tulzas, es ehhez akkora absztrakcios kepesseg kell amekkora nekem nincs.

hogy ezzel kellene a kormanynak kiemelten foglalkoznia? ezzel kellene hergelni, basztatni az embereket azt meg plane nem hiszem. just get over with it. raadasul a heinekenen a magyar kormany soha a budos eletben nem fog fogast talalni. onkent levehetik a csillagot a magyar csomagolasrol, de ha nem akkor a magyar kormany, orbanostul, lazarostul, kinyalhatja a segguket, akkor se tehet semmit.

Előzmény: Hun a nagyapám? (53)
altimus Creative Commons License 2017.03.22 -1 2 54

>  Ettől a vöröscsillag áldozatai biztos büszkén kihúzzák magukat a föld alatt.

te minden topicban remekelsz!

Előzmény: 4/C (50)
altimus Creative Commons License 2017.03.22 -1 1 52

Speciel engem jobban megfelemlit Kover bajsza, amirol sztalin, es a sztalini diktatura jut az eszembe, mint a heineken voros csillaga. Torvenyileg kellene kover kotelezni arra, hogy borotvaltassa le.

Mar a vasarnapi boltbezaros topicban is megjegyeztem indulasakor, hogy szerintem nincs mo legfontosabb es legegetobb 100 problemaja kozott a vasarnapi boltbezaras es a fizetett allamapparatusnak talan inkabb a 100 legfontosabb uggyel kellene foglalkoznia.

Most annyiban kapcsolodnek ehhez a korabbi megjegyzeshez, hogy ugy gondolom a heineken voros csillaga nincs a mai mo tizezer legfontosabb problemaja kozott. Az, hogy ezzel a kormany kiemelten foglalkozik nevetseges. (vagy pedig mas okbol foglalkozik ezzel a kerdessel.)

ebbe a kibaszott voros csillagba igy belekotni es beleszallni az ugybe hihetetlenul felesleges. nem tudom elkepzelni azt, hogy van ma valaki mo-on akinek ez a voros csillag barmifele problemat, diszkomfort erzetet okozott volna.

Amugy en a heineken helyeben felvennel par minimalberes dolgozot es egyenkent raragasztatnek veluk, jol lathato modon, a voros csillagokra egy voros kor alaku matricat. oszt jonapot.

4/C Creative Commons License 2017.03.22 -2 1 51

Apropó, az nem probléma, hogy a második világháborút a horogkereszt a vöröscsillaggal karöltve indította be?

Előzmény: Törölt nick (49)
4/C Creative Commons License 2017.03.22 -2 1 50

Ettől a vöröscsillag áldozatai biztos büszkén kihúzzák magukat a föld alatt.

Előzmény: Törölt nick (49)
Törölt nick Creative Commons License 2017.03.22 -1 1 49

A horogkereszt kapcsán legyilkolt milliókból még több lett volna, ha a vöröscsillagosok nem állnak az útjukba.

Előzmény: 4/C (46)
martinaxe7 Creative Commons License 2017.03.22 0 1 48

A holland csillag nem, a zorosz igen...

martinaxe7 Creative Commons License 2017.03.22 -1 0 47

4/C Creative Commons License 2017.03.22 -2 1 46

Hogyne. Akit nem zavarnak a vöröscsillag égisze alatt lemészárolt milliók, az ne hivatkozzon a horogkereszt kapcsán a legyilkolt milliókra.

Előzmény: Törölt nick (43)
martinaxe7 Creative Commons License 2017.03.22 0 2 45

Kósa: a Heineken vörös csillaga politikai jelkép, a Converse-é nem

:DD

Törölt nick Creative Commons License 2017.03.22 0 1 43

A vörös csillagot elszántan védjük, a horogkeresztet elszántan támadjuk!
Ez is álszentség?

Előzmény: 4/C (40)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!