Nálunk nem drágább. (20-40 EUR-ból meg van a vacsora 2 főre, ital is).
A sütés az ami alkalmi.
Grillsütőnk van.
Kertünk az nincs, de ha nagyobb útra megyünk, ahol van hely sütni akkor mindig visszük magunkkal (tengerpart, erdő, rét, hegyek a helyszínei az étel készítésnek azért nincs konyhánk).
Nálunk a sütés társasági esemény.
Ezt lehet márciustól november végéig tenni.
Ha vendégek vannak télen akkor hozatunk ételt.
Ezért nincs errefele mindenkinek konyhája, mert ez az életmód nem feltétlenül igényli.
tudom hogy nem illik de volt egy jo recept a velorol itt origo.hu/latlelet/ nem volt turelmem potyogve linkelni meg amgy is csak mikrom van marcius 8 -ig
Szerintem skandináv stílusú, volt egy hónap munkám 2003-ban Stockholmban, onnan ismerem az ottani kajákat, rengeteg halat esznek és 100 féle szósszal ízesítik...
Besózom a pisztrángot és kb. 20 percig úgy hagyom. Utána megtörlöm és pici lisztben forgatom. Egy serpenyő aljára rakok kb. 2 újjnyi olivaolajat és belerakom a pisztrángot. 5 perc után megforgatom, majd amikor látom, hogy mind a két oldala teljesen átsült rádobok egy marék mandulaforgácsot, ami 1-2 perc alatt megpirul. Ráöntök 2 dl főzőtejszint és picit összekavarom a mandulával.
Ha ettél jót!
Vigyázzatok, mert a Meglenek( vagy valami hasonló cégnek) van egy zsirszegény tejszine, ami egyszerűen főzés közben elillan. Én még ilyet nem láttam. Meg ne vegyétek! Nem ér a fogyókúra annyit, hogy az ember egy jó receptet elvacakoljon.
Besózom a pisztrángot és kb. 20 percig úgy hagyom. Utána megtörlöm és pici lisztben forgatom. Egy serpenyő aljára rakok kb. 2 újjnyi olivaolajat és belerakom a pisztrángot. 5 perc után megforgatom, majd amikor látom, hogy mind a két oldala teljesen átsült rádobok egy marék mandulaforgácsot, ami 1-2 perc alatt megpirul. Ráöntök 2 dl főzőtejszint és picit összekavarom a mandulával.
Ha ettél jót!
Vigyázzatok, mert a Meglenek( vagy valami hasonló cégnek) van egy zsirszegény tejszine, ami egyszerűen főzés közben elillan. Én még ilyet nem láttam. Meg ne vegyétek! Nem ér a fogyókúra annyit, hogy az ember egy jó receptet elvacakoljon.
Besózom a pisztrángot és kb. 20 percig úgy hagyom. Utána megtörlöm és pici lisztben forgatom. Egy serpenyő aljára rakok kb. 2 újjnyi olivaolajat és belerakom a pisztrángot. 5 perc után megforgatom, majd amikor látom, hogy mind a két oldala teljesen átsült rádobok egy marék mandulaforgácsot, ami 1-2 perc alatt megpirul. Ráöntök 2 dl főzőtejszint és picit összekavarom a mandulával.
Ha ettél jót!
Vigyázzatok, mert a Meglenek( vagy valami hasonló cégnek) van egy zsirszegény tejszine, ami egyszerűen főzés közben elillan. Én még ilyet nem láttam. Meg ne vegyétek! Nem ér a fogyókúra annyit, hogy az ember egy jó receptet elvacakoljon.
lehet halszagú, méghozzá nagyon finom halszagú és ettől a MAGYAR és HALSZAGÚ-tól még ax15-nek is összefut a szájában a nyál.
Harcsapaprikás túróscsúszával...
A lökött propagandista cska a negatívat létaj és ha van ami finom, magyar és halszagú akkor itt veri a nyálát... és esztelenül ordítozik hogy ez is off az is off....
Ezért loserek és azok is maradnak, pedig csak próbálok segíteni a szerencsétleneken. Akár azzal is hogy fenntartom ezt a hüle topikot!
Akkor a vándorhalak kipusztulnak (köztük a legnagyobb magyar hal is: viza) ez olyan mintha a gólyának, fecskének lenyesnéd a tollait hogy fagyjon meg inkább de ne migráljon.
.
Az idegen halak okozzák a legnagyobb kárt és aki betelepítette őket Amerikából és Ázsiából annak kellene levágni a kezét:
tenyleg van egy halas hir azt hiszem itt magyaridok.hu csak hazai hal lehet az ev hala nem olvastam el eddig csak a cimet tehat MIGRANS halat nem engedunk be a hazai folyokba , keritest a dunaba tiszaba stb