2016-ban bemutatásra került a Renault alsó középkategóriás egyterűjének 4. generációja, a már megszokott módon két kivitelben is. Ide gyűjtsük az infókat az új modellről, majd a felhasználói tapasztalatokat is itt oszthatjuk meg!
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy nálatok is hangosabb lesz a rádió/zene ha hátramenetbe kapcsoltok? Lehet ezzel vmit kezdeni, hogy ne így legyen?
Az után érdeklődnék, hogy érdekelne e valakit Renault Grand Scenichez a harmadik sorban lévő biztonsági öv tartó. Sajnos típushiba és könnyen letörik.
Láttam az ebay-en pót alkatrészt, vettem is. Sajnos csak 1 db jött, elég érdekes minőségben. Lenne lehetőség jobbat készíteni. A technikai részét már elintéztem, azzal már nem kell foglalkozni
De az ár miatt többet kell gyártani. 10 db-nál a db ár 3200 Ft. Ha lenne olyan akit érdekel eladnék 8 db-ot. Fekete színű.
Mi decemberben vettük át az új grand scenic - et, de én úgy tudom hogy 20e km vagy évente kötelező szerviz, ami az olajcseret és az összes szűrő cseréjét tartalmazza.
A megane III szériától az osztókör 5X114.3 az új Scenic is ez a méret, egyáltalán kipróbálta itt valaki a kisebb méretet mert a Renault kereskedés hülyítő szövegét ismerem, csak ezzel a jó méret mást meg se vásárolj. Csak 20 as méret a jó...