Épp ezért kéne legalább valami reményt adni az embereknek, mert kezd elszakadni a cérna, addig húzzák. Nem kiválasztani egyes csoportokat és nekik megígérni valamit. Megetették már egyszer, hogy felemelték a minimált ötven százalékkal. Újra hasonlót kell tenni, de nem 2018-ban, mert akkor más csak azért se, mert eddig húztátok. Akkor se ment tönkre bele több vállalkozó, mint általában, meg most se menne. Engem például nem érintene közvetlenül. De az Audit meg a Mercit se, az Opellal egyetemben.
3,3 millió szegény és 85 százalékos államadósság a hét mérlege. Az MNB folytatja a nagybevásárlást és mindenki nyögi a mezőgazdasági szankciókat. Heti gazdaság. Tovább »
A magyarnál többet. Szégyen és gyalázat. A minimálnyugdíj meg épp nyáron lesz náluk nyolcvanezer, harminc éves munkaviszony után. (Forintra átszámolva.) Nálunk minimálbér harminc év, az olyan negyvenötezer.
Én érzek. Nem olyat mint a gyurcsányival volt, de nagyon sokan nagyon elégedetlenek. És szerintem nagyon sokaknak igazuk is van. Százezer alatti lóvékból élni mikor dolgozol napi nyolc-tíz órát (millióknak), hát bakker, a tótok kiröhögnek. De lassan már mindenki.
A 2014-es tockos se ért el semmit. Félmillió fidesz szavazóval kevesebb nem tűnt fel senkinek. Lehet, hogy épp becsúsznak az parlamenti többségbe '18-ban, de készüljenek rá, hogy nem.
Én most nagyobb esélyként látom,hogy 18-ban maradnak
Én is azt hiszem. De van az úgy, hogy egyszer csak azt észlelik a szegény polgárok, hogy lám, nem csak én vagyok ellenük, nem csak velem basznak ki. Ez öngerjesztő folyamat.