Meg nem erősített hírek szerint nagy győzelmet aratott az MSZP vezette ellenzéki összefogás jelöltje a szigetszentmiklósi 8-as választókerületben. Vigyázat! Időközi választás eredményéből csak korlátozott következtetések vonhatók le.
Azé' ritka undorító csürhe, akiket a maszopszadesz az eura szabadít Magyarországot "képviselendő". Egész egyszerűen botrány. Csodálom, hogy nincs tele hányással a nagyterem.
Lombroso kezitlábát összeverné örömében a láttukra.
Hogy én minek örülnék ezekkel kapcsolatban, az talán nem kétséges.
Soha nem volt az. A bolsi jelölt mindig visszalépett a második fordulóban, pedig az elsőben magasan vezetett. A sógornőmék ezért léptek ki anno a jogutód pártból.
Az én nagyapám csak meghalt csendesen a bánattól és a semmittevéstől, amit rákényszerítettek.
A legszebb, hogy a gyilkosok elvtársai ma is meg akarnak győzni, hogy tulajdonképpen jobb, hogy elvették, mert ma néhányan vidéken nem tudnak mit kezdeni a két holdjukkal. (Bérbe se tudják adni, biztos meg az államnak odaadni járadékért sem tudják. Vagy csak hülyének próbálnak nézni?) Mit is képzelnek ezek?
Milyen kérdésben? Össze-vissza cvsapongtok.Nálatok ez valami kór? Mi köze az Orbánnak ahhoz, hogy kirabolták a nagyapámat? Ahhoz sokkal inkább a Hornnak, Meg a Kovács Lászlónak van köze. Meg az összes jogutódpártinak. Tudod mit jelent a jogutód? Na, azért van köze hozzá!
Nem mindegy ki? Nyilván az apám, hiszen olyan képezettsége is volt és beléje nevelték a föld szeretetét. Annak meg én vagyok a fia.
Azok az idős szülők, ötvenesek voltak és minden nap dolgoztak a béresekkel együtt. (Csak két állandó alkalmazottjuk volt, a többi idénymunkás, mikor kellett. Messze nem ültek és néztek ki a fejükből, ahogy azt pár bolsi beállítottságú ember képzelte és képzeli ma is. A nagyanyám minden piacnapon ment a szomszéd városba eladni a felesleget. Pedig ha nem tette volna, akkor is megélnek gyöngyen.) Az a kis föld meg ma, évi olyan harminc-negyven milliót hozna tisztán, átlagosan. Nem sok ilyen tevékenységet tudsz mondani. Ráadásul attól még, hogy egy birtokot vezetsz, lehetsz művelt és okos, világot látott. Tíz holdért nyilván nem lelkesedik az ifjúság, ha van más lehetősége. (Ha nincs akkor azért is.) Nehogy már az én családomé ugyanaz a probléma legyen, mint a tíz holdas öregszüle családjáé!
mi anno 300 he szántót, 20 he legelőt + ehhez mért birka/marha állományt, 20 he erdőt, 5 he szölő/gyümölcsöst, 2 vizimalmot és 8 házhelyet buktunk anno...
dédapám anno a TSZesítés kezdetén felajánlotta a javai 1/3-t a közösbe, hogy támogasson mást, jó ember volt. később még adott 1/3-t de a többit 3 lányának tartogatta, mikor elvették, megverte a pártitkárt, de nagyon, volt is kis hazai gulágon miatt....