Az meg, hogy IMF--ről szóló topicban valakai elkezd Cohn Bendi-tezni, nem jelent mást, mint burkolt zsidózást, hiszen C.B-nek - szerintem - semmi köze az IMF-hez.
Jó, aláírom, mint eu-s képviselőnek van. De a magyar kormánynak sokkal több dolga akadna az említett intézménnyel. Nem én, hanem sok szakember állítja, hogy Orbánék nem akarnak velük megegyezni. Nem azért meg olcsóbban kinálnak hitelt, hanem azért, mert ellenőrizhető lenne, hogy mire költik. Eddig egyet értesz?
Na most ha valaki azt véleményezi, hogy szórja a kormány a pénzünket - de saját érdekében meg bőkezű, - arra szerintem nem az a válasz, hogy de az előző kormány is szórta, meg hogy r...dt, sz...t mocskosok.
Látnivaló, hogy Orbánék nem akarnak/tak megállapodni velük, mert akkor tavaly "nem zavartál volna el" a küldöttségüket. De fenn kell tartani a látszatát egy megállapodásnak, mert ellenkező esetben a pénzpiac kihasználva a lehetőséget, sokkal magasabb kamat mellett kölcsönözne.
Igen, a magyar politikusok már ilyenek, hogy elsősorban a sajkát zsebüket nézik. - A nép, a nemzet, az üvegzseb, meg a turul, csak maszlag, amivel igyekeznek minket etetni.
hahahahahahahahahaa! En is ezen rohogok egesz nap! Meg azon, amikor a volt kommunista sajtocenzor Lendvai Ildiko sikoltozik a sajtoszabadsagert!:-))))))))))))))))))))))))))))
Rémes, hogy hős (fülke)forradalmár vezetőink hogy be vannak rezelve az imf-től. Ahogy beteszi a lábát, azonnak menekülnek Azerbajdzsánba, Kínába, Vietnamba, csak ne kelljen a szemükbe nézni.
Az igazán dicső dolog persze az lenne, ha felnennénk az olcsó IMF hitelt, és sikerülne belőle növekedési pályára állítani a gazdaságot, csökkenteni a bürokráciát, megreformálni egy-két ellátó rendszert. Na, ez valóban unortodox lenne és csodájára járna a világ. :)
Édes Barátom! Nyisd már ki a szemed! Orbánék azért nem akarnak az IMF-fel szerződni, mert akkor - annak pénzét - nem saját kedvükre költhetik el! Érted? (Nem biztos.)
Ha az IMF uralná Mo.-ot, biztosan nem engedné meg ezt a "kupit", ami itt van!
Nem lehetne sem kormány melletti tüntetést pénzelni, sem a kormányt reklámozni napilapokban.
Milyen nemzeti függetlenségről írsz? Ha ránézel a számítógépedre vagy a telefonodra, vagy kinézel az utcára és meglátsz egy buszt, - egyik sem itt készült. (De nézheted végig a lakásotokat is...)
Ha az IMF "vezetné az országunkat..." nem lehetne a közgépbe síbolni 380 milliárd forintot (ez kb a nyugdíjasaink 13 havi nyugdíja...) nem lehetne bolti tolvajokat elfogó TEK-et tartani, és nem lehetne megszavazni az országházban ilyen földtörvényt - ami nem mellékesen ellentétes az EU-s joggal.
Az meg, hogy rövid dolgozatodban úgy mellékesen "zsidózol" (Cohn Benditezel ) egy sort, nem erősíti az érveidet. Sajnálom.
Legalabb is nem vetem el az otletet! Ahelyett, hogy az imf atvegye az orszag iranyitasat, az ismert modszerekkel es retegekkel osszefogva, ahogy mindenhol teszik... A Cohn Bendit fele ,,europaiaknak" meg egy jo nagy bumerang lenne, nem veletlenul reszketnek most ettol. Nem tudom, hogy meg kellene -e lepni, de arra biztos jo, hogy belassak, nem vagyunk a labtorlojuk:-)