francokat, szépen igazodik, szolgál, jókutya. most mondták neki,h ogy ez a duma hát ez a duma. (sőt, még az is lehet, hogy felmerült egy újabb hasznos unokaöcs)
"Végigolvasva a hsz-et, komolyan mondom úgy látom, hogy bármilyen gesztust, teljesen felesleges tenni."
ha nem gesztus lenne, hanem tényleg arról lenne szó, amit igyekeznek elhitetni velem, akkor nem is lenne baj.
3-4 héttel anyus kinevezése után felállni miatta? Ha aznap felkel és lemond, akkor szerintem nagyon sokan megemeltük volna a kalapunkat. De már ne is haragudj, közel egy hónappal utána lemondani valamiről, aminek semmi jelentősége, hát ez azért...
értem én, hogy a közönségnek játszik, de ez azért egy kicsit túl olcsó
ha becsületből állna fel bárki, akkor kalap le. de gesztusból? nekem inkább legyen valki becsületes, mint gesztusos
tudhatta, hogy támadás éri emiatt a feleségét? már ne is haragudj, szerinted ultimátumként kéne megélnie, hogy vagy a felesége karrierje, vagy az ővé?
Szájer egy jó poltikus, de az országnak csak azért kell lemondania róla, mert a felesége meg jó bíró?
vagy-vagy?
jellemző ez a baloldalra, magukból indulnak ki.
az, hogy Szájer most ezt lépte azzal semennyivel nem lettünk elölrébb, ugyanakkor bebizonyosodott, hogy egyik normális poltikusunkkal lehet kevesebb pusztán a balliberálisok elégedettségére.
bár mint kiderül, nekik minden kevés, azt szeretnék ha a föld színéről eltűnne a jobboldal.
Az sem egészséges, ha csak a látszatát akarja eltűntetni. Valójában minden FIDESZ-es intézkedéssel egyetért, vagyis.....nem elég tisztességesnek látszani, annak is kell lenni. Ez a vonat már elment....
A kommentelők (pl. Liberális gondolkodó, Csíkos napernyő, nemezis, jómagam) szabadnapjukon unaloműzőként (akár munka mellett is), szórakozásból megvitatják egymás között nézeteiket.
Még véletlenül sem azért, amit te is feszegetsz.
De aki csak pártdroidokban/bérkommentelőkben látja a világot, annak valóban komoly kihívás ennek megértése.
Tudod mi lett volna a gesztus? Ha Szájer feláll, lemond az összes tisztségéről, a fizetéséről és a fidesz tagságáról is, mert akkor nem érhette volna szó a ház elejét
:)) Tudod mi lett volna a válasz?
Segítek:
1. Szakad a Fidesz, Szájer kilépett a pártból.
2. Szájer nem vesz rész Orbán diktatúrájában.
3. a hülye b..zi, félt, hogy lebukik
4. Szájer lesz a miniszterelnök, leváltják Orbánt
5. Megszedte magát, "zsé a zsebben" (ahogy már itt is olvashattuk) menekül
de csak abban az értelemben nem, hogy nem a mögöttes személynek szól.
egyébként miért is ne lenne az, a más véleményen lévő _nick_ ellenség, akit le kell győzni, véleménye megváltoztatására kell kényszeríteni. vagy a vita feladására.
Esterházy írta meg, hogy az ötvenes években az Andrássy 60 előtt menetelt spontánul éppen a lelkes május elsejei tömeg, mikor az objektumnál játszó ávós fúvószenekar láttán egy bácsika igen felvidult. E. megkérdezte tőle, hogy ugyan mi olyan vicces, mire a bácsi: _ azon gondolkozom, hogy fogják ezek kimagyarázni magukat azzal, hogy ők végig csak zenéltek...
Értem én ezt, de akkor mi lenne a megfelelő választási rendszer amit elfogadtok ti demokraták? Irják bele, hogy a fidesz nem indulhat ha már az ellenzék nem tud elég szavazatot összeszedni? Vagy mégis hogy?
Én innen a forumról tájékozódok, és itt az a közvélekedés, hogy a zorbánt elsőkét állitja falhoz a fészbukforradalom a'la 2011-es keleti társaik. Most akkor ez nem is igy lesz? Ne mondj ilyet mert elkeserednek a diktátorakaszást váró eszmetársaid.