Nekem is ilyen motorral szerelt autóm van, ha városban használod és nyomod neki akkor nem kizárt a 10 literes fogyasztás. Én többnyire csak városban használom és bár pontosan nem mértem le de 7-8 liter lehet a fogyasztásom.
Citroen ZX-nek szoktátok mosni a motorterét? 95-ös szervós Prestige felszereltségű. Leszeretném mosni a motorteret, mert 3 évig állt az autó, és hogy megtudjam honnan folyik az olaj. Mivel szoktátok mosatni nagynyomásúval, vagy gőzborotvával?
Nem tudja valaki véletlen, hogy menni klíma gáz kell egy 1.4i KDX motorkódú 95 ZX be? Voltam klimásnál, feltöltötte 980 grammal amit az ottani gép írt ki neki, klíma hűt de a kompresszor le föl kapcsolgat kb 9 foknál ki 10-nél be. Lehet túl van töltve és túl nagy a nyomás ? Vagy mi lehet a rossz ? Igazából arra szeretnék rájönni hogy gáz megfelelő mennyiségű vagy sem ? Mert ha igen akkor másban keresendő a hiba.
Akkor valami nem jó a böngésződben. A nevemre kattintva az oldalon ha rámész az egérrel a küld szóra, akkor alul kiírja a címet vagy jobb klikk, e-mail cím másolásával megkapod.