Keresés

Részletes keresés

Rekesz Elek Creative Commons License 2011.07.12 0 0 377

...szvsz a Görögországi zavargások gondolkodtatják el az embereket.

Előzmény: Rekesz Elek (376)
Rekesz Elek Creative Commons License 2011.07.12 0 0 376

Igazából csak nem értem, miért húzod így fel magad? PoliDili, ezt tartsd szem előtt.

Csak úgy mellékesen: nem tőle hallom először ezt a kérdést, felvetődik imitt-amott IRL is.

Előzmény: Aerion (374)
Egyes! Creative Commons License 2011.07.12 0 0 375

Már elnézést, de korrekcióra szorul a dolog, ugyanis a fórumcsoport eredeti neve Polfórum (vagy valami ilyesmi) volt.

Csak aztán annyi hülye gyűlt ide össze, hogy elmeápolási osztályt alkottak belőle.

Attól, hogy ez egy pöcegödör, még nem feltétlenül szükséges, hogy excrementumot kell osztogatni benne.

Előzmény: Barisnya (371)
Aerion Creative Commons License 2011.07.12 0 0 374

... Kissé túlreagálod ...

Lehetséges. A felvetés nyitott, és elsősorban a topiknyitónak szólt.

Érdeklődve várom a válaszát.

Előzmény: Rekesz Elek (366)
Aerion Creative Commons License 2011.07.12 0 0 373

... Maraggyá má ...

Akkor miért nem tartod tiszteletben az enyémet?

... Nem társadalomtudós vagyok, csak egy ...

Magánügy, engem ez nem érdekel.

... Különben is, mindenkinek lehet véleménye ...

Különben nélkül is.

... Viszont a vérengzést a nem kívánatos alternatívaként jelöltem meg, legalább is az volt a szándékom. A demokrácia keretein belül és azt súrolva az pedig számos más eszköz is lehet ... Ne forgasd ki a szavaimat, mert az viszont nem vitapartnerség ...

Semmiféle kiforgatásról nincsen szó, pusztán én értek a fogalmak konceptualizálásához, és leírtam ezzel kapcsolatban a véleményem.

... Ez eddig közösség volt, úgy ahogy. Tartsd tiszteletben ...

Az is a közösség tagja, aki ezen a fórumon életveszélyesen fenyegeti meg mások családját? Érdemes a tiszteletre egy ilyen ember?

Ez egy vitafórum, vélemények közlésére való, én elmondtam a véleményem, ha a topiknyitó széndéka a polemizálgatás, én nem mondok véleményt a topikjában feszegetett kérdésről, mert annak tétje jóval magasabb, és jóval többet ér a polemizálgatásnál.

Ha meg nem, számíthat a részvételemre, ha kell a segítségemre is.

Előzmény: Törölt nick (363)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.12 0 0 372

Komoly balhé lesz, ha most nem állok neki főzni. Székelykáposzta lesz, de a sütőben megfőzve, mint a sólet. Isteni, sok hagymával és némi fehér bor ízesítéssel. Adok a refomnak is, mert pulykacombbal készül. Na, nyaljátok a szátokat! Este bekukkantok, meglám, hogy áll a forradalom!

Szervusztok, jobbra, balra és semerre!

Barisnya Creative Commons License 2011.07.12 0 0 371

Én meg amatőr nyelvész vagyok. Ez itten, mint a neve is mutatja, dili, bohóckodás, komoly témák feletti viccelődés. Ezért aztán így is fogjuk/fogom fel. Ha nem így gondolkodnék, akkor valami komoly politikai rovatba járnék, nem pont a Polidilibe. És komoly vélemény is írható ide, mert nemcsak dili, hanem fórum is. 

Amúgy meg a topiknyítónak más szavakkal már adtam választ: Isten ments egy komoly balhétól! És fel is soroltam, hogy én mit tartanék annak.

Előzmény: Aerion (365)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.12 0 0 370

pinceműhely

Előzmény: Törölt nick (369)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.12 0 0 369

Aki nálam kötekedni kezd, azt fejbe vágom egy használt monitorral, van kéznél vagy három.

Előzmény: Törölt nick (364)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.12 0 0 368

Inkább bonts egy sört!

Előzmény: Aerion (365)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.12 0 0 367

nem etnikus, hanem technikus

Előzmény: Törölt nick (363)
Rekesz Elek Creative Commons License 2011.07.12 0 0 366

Kissé túlreagálod

Előzmény: Aerion (362)
Aerion Creative Commons License 2011.07.12 0 0 365

... mert ez a polidili és semmi más, mint szórakozás ...

A véleményem az, hogy a puszta szórakozásnál azért egy kicsivel többről van szó, mikor valaki egy olyan kérdést kezd el feszegetni, aminek akár az is lehet az értelmezése, hogy legyilkolnak-e ebben az országban sokezer ember, adott esetben téged, engem, a topiknyitót, a családunkat, vagy nem.

Előzmény: Törölt nick (348)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.12 0 0 364

Na, én ebből nem csinálok politikai kérdést. Az már más, hogy kivel nem ülök egy asztalhoz, de az sem pártszimpátia alapján történik. Kizárólag kötekedők közül zárom ki magam.

Előzmény: ballib zseb (361)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.12 0 0 363

Maraggyá má! Nem társadalomtudós vagyok, csak egy amperkergető etchnikus. Különben is, mindenkinek lehet véleménye.

Viszont a vérengzést a nem kívánatos alternatívaként jelöltem meg, legalább is az volt a szándékom. A demokrácia keretein belül és azt súrolva az pedig számos más eszköz is lehet. Ne forgasd ki a szavaimat, mert az viszont nem vitapartnerség. Asszem eddig is jól megvoltunk itt kormánypártiak és mások. Ez eddig közösség volt, úgy ahogy. Tartsd tiszteletben!

Előzmény: Aerion (358)
Aerion Creative Commons License 2011.07.12 0 0 362

... ez a topik nem egy akad. székfoglaló ...

Egy akadémiai székfoglalótól egy fogalom konceptualizáció azért még mindig elég messze áll (szerencsére).

... egyszerűen némi disputa ... nem biztos, hogy akarunk-e pontos definiciót ... talán csak polemizálgatunk ...

Ezt is lehet! Ebben az esetben ez mutatja a topik kérdésnek komolyságát.

Ezek után már tényleg érdekel a tisztelt topiknyitó válasza, hogy csak némi diputát, polemizálgatást akart-e a kérdésről, vagy komolyabb válaszra pályázott.

Előzmény: Barisnya (345)
ballib zseb Creative Commons License 2011.07.12 0 0 361

"A szexárdit a jövő héten hozzák. Az az igazi! Meg a szürkekabát. Nyamm-nyamm! Ebben legalább minden magyar egyetért - talán."

Csak nem gondolod, hogy olyan italt fogok inni, amit a balosok? :-)

Előzmény: Törölt nick (360)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.12 0 0 360

Na, most már én is szisszentek egy Sopronit! Éljen a hűség városa! Bőralá! A szexárdit a jövő héten hozzák. Az az igazi! Meg a szürkekabát. Nyamm-nyamm! Ebben legalább minden magyar egyetért - talán.

Előzmény: Törölt nick (355)
lujo2 Creative Commons License 2011.07.12 0 0 359

Sztem nem. Egyrészt az előző kormány alatti, hatalom megdöntésére tett kísérletek kudarcba fulladtak. Belátják az emberek, h hívhaltják megszorításnak, struktúraváltásnak, szerkezetváltásnak, vkik vesztesek lesznek. Aztán sztem a Kossuth térre már nem is adnak gyülekezési jogot. És a legfontosabb, míg 2006-ban a rendőrség teljesen felkészületlen volt a tömegdemonstrációkkal szemben, ma már megfelelő technikai eszközökkel, tapasztalattal rendelkezik. Meg sztem a balosok kellően lusták is, és a huligánokkal nem hiszem,h egy gyékényen árulnának.

Előzmény: 50peregy4 (-)
Aerion Creative Commons License 2011.07.12 0 0 358

... Ne légy ennyire sarkos ...  

A konceptualizáció nem sarkosság, annak eldöntéséhez ad segítséget, hogy mihez képest határozunk meg valamit. Társadalomtudományos kérdések megközelítéséhez akár tetszik, akár nem, csak ezt az utat lehet járni, különben semmilyen út nincs, tehát az nem is vezethet sehova.

... A komoly balhé racionálisan nem értelmezhető ...

Ennek a problémának az áthidalásához találtuk ki az interszubjekciót.

... Először is kérjük meg a topiknyitót, definiálná a komoly balhé kifejezést ...

Egyetértek.

De arra is javaslatot kell tennie, hogy mely időintervallumon belül várja ezt, ha várja egyáltalán, azaz először arról kellene nyilatkoznia, hogy szerinte várható-e komoly balhé.

... Komoly a vérengzés. Komoly a társadalmi szembenállás, ami egyéb akciókban fejeződik ki a demokrácia határain belül, de azt súrolva ...

Igen, csakhogy itt két különböző dologról van szó! A vérengzés, az messze nem ugyanaz, mint egy olyan tásadalmi szembenállás, ami a demokrácia határain belül marad.

Ha az egyik definíciót elfogadjuk a komoly balhé fogalmának definiálására, a másikat szükségszerűen nem fogadhatjuk el.

... Ésatöbbi stb ...

Tehát nem érhet véget a mondandónk azzal, hogy ésatöbbi stb, hiszen ebben az esteben minden fontos kérdést nyitva hagytunk, azaz nem válaszoltunk semmit.

Előzmény: Törölt nick (343)
Rekesz Elek Creative Commons License 2011.07.12 0 0 357

A lóvé most Ázsiában van, ők diktálnak, jelenleg nem érdekük, hogy Európán és az USÁn káosz legyen úrra...kinek adják el akkor a szaraikat?

Előzmény: Törölt nick (353)
Rekesz Elek Creative Commons License 2011.07.12 0 0 356

Sör behűtve itt is, de tartok tőle, hogy még autóba kell ülnöm ma, bár nincs kedvem.

Előzmény: Törölt nick (354)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.12 0 0 355

A leghosszabb időtartam, hogy valamit érlelődni hagytam, két nap vót. Momentán fél óra az átlag.

Előzmény: Törölt nick (350)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.12 0 0 354

Ja! Meg szűrcsöl valami neves nedűt! A fene a jó dolgát!

Előzmény: Rekesz Elek (352)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.12 0 0 353

Akik hajlandók polemizálni, azok egyike sem. Néhai nagybátyám mondta, hogy kisfiam, amíg a nagyhatalmaknak nagy a pofájuk és ameddig tárgyalnak, addig nem kell félni, nem lesz háború. Majd akkor, ha a csend tart sokáig!

Előzmény: Rekesz Elek (349)
Rekesz Elek Creative Commons License 2011.07.12 0 0 352

Szerintem ő valójában Fogarasi Árpád és az atombunkerében ücsörög, csak itt úgy tesz, minhta elbagatellizálná a dolgookat! :)

Előzmény: Törölt nick (350)
Rekesz Elek Creative Commons License 2011.07.12 0 0 351

hol_lesz, na

Előzmény: Rekesz Elek (349)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.12 0 0 350

Valami hegynek leve is érlelődik abban a pineccében? Akkor még tán be is fizetek!

Előzmény: Törölt nick (346)
Rekesz Elek Creative Commons License 2011.07.12 0 0 349

Örülni szerintem senki sem örülne, a vita arról folyik, lesz -e és ha igen, akkor hollesz a töréspont, mi váltja ki?

Franc se akar itt vérengzést...én legalábbis nem.

Előzmény: Törölt nick (347)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.12 0 0 348

... mert ez a polidili és semmi más, mint szórakozás. Mert mehetnék leszedni a sárgabarackot is, de semmi kedvem ilyen dög melegben. Inkább itten hülyülök megfele. Meg valahogy programozni sincs kedvem, mert itthon nincs légkondi, bár nagy meleg sincs, mert 60-80 centisek a falak. A hülyeségre meg mindig kapható vagyok. :-DDD)))

Előzmény: Barisnya (345)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!