Szerelem a legfelsőbb szinteken címmel párkereső show-t indít az RTL Klub. A műsor ötlete Olivértől származik. A villa egykori vagánya azt vette a fejébe, hogy nőt talál Alekosznak. A jelentkezők bármilyen korosztályból érkezhetnek. – A műsor egyfajta ötvözete lesz a Benkő-show-nak és a ValóVilágnak, hiszen a lányok a villában élik majd mindennapjaikat. Egyedül Alekosz nem tud még a műsorról, ő csak akkor fog szembesülni a tervvel, ha már kijött. Így rajta áll, hogy akar-e a képernyőn menyasszonyt találni – árulta el Rubin Kristóf, a ValóVilág kreatív főszerkesztője.
Nem degradálom, csak fontos, vagy legalábbis érdekes látni, hogy alapvetően az emberi butaság szül mindenféle elméleteket, még akkor is, ha azt finoman a tudomány, illetve az emberi tudás pillanatnyi állásának nevezzük, vagy akárminek is nevezzük.
Egyebkent a hit es a vallas pont attol "van", pont attol mukodik, h elhiszed.
Es szamos elonye is van a dolognak, nem jofejseg ezt igy 'en bloc' degradalni.
Figyelj most elmegyek ebédelni - de ha ennyire se lenyelni se kiköpni nem tudod ezt a "blomkvisto" faszt/aki hülyegyerek kommentelők szellemi atyja vagy fáklyája volna vagy valami ilyesmi
kérlek/és felajánlom hogy a topic kommentelői közül jelölj ki egy mediátort közétek. Persze ha találsz olyat aki a "legfölsöbb szintjeidnek" megfelel.
Nem ez a lényeg, itt az átlagpolgárt, az átlagszavazót kellene látni, aki nem a teljesítményre szavaz, nem szakmai alapon, hanem cukigyerek Utasi Árpira, mert az olyan kis aranyos, hogy meg kell zabálni, vagy László Attilára is hasonló okból, plusz kalkuláljuk hozzá a külföldi szavazók összefogását, a hazai szavazó relatív tétlenségével, vagy azzal, hogy értelmes ember esetleg a kezébe sem veszi a telefont ilyen célból, és mindenre lehet találni valamilyen lehetséges magyarázatot.
Csak legutolsóként jöhet valamilyen összeesküvés-elmélet, amit mindig az emberi butaság szül, az egyszerű elme, aki normálisan, észérvekkel nem tud valamit megmagyarázni, ezért aztán elképzel valamit, aminek persze a fele sem igaz. Sajnos, épp így keletkeznek a vallások, istenek, túlvilági hiedelmek is, aztán majd a végén kiderül, hogy halál után semmi nem lesz, ez itt a fő gond.
Olyan könyvtárba ja. Mondjuk én romkocsmás "faj" vagyok - így esélyem sincs ill. nagyon nagyonkevés hogy a V.V. sztárjaival - M.ország állócsillagaival találkozzam. Pl Bélánkkal egy beszélgetés
- Aztán mi volt a villában mesélj
- Hö geci jó volt mondtam a f.szopó húgomnak hogy mi az anyád picsáját keresünk mi itt de aztán tényleg gecijó lett megmondom neked az őszintét.
Meg arra is hogy te vágtad aztán legjobban az Elcserélt fejek problémát/és ami egy komoly dolog - még "hülyegyerek" kommentelők topicjában is. Most mondjam azt hogy az "utórezgésekből" is látjuk hogy mennyire igazunk volt abban? Nem mondom.
Thrillseeker te meg tesó vagy érted fater.:) Majd ha ősszel megint producer leszek vagy esküvői rendezvényszervező...
Blomkvisto jófej volt. Igaz, beleakadtak a hálójába jóravaló emberek is, de a legnagyobb fogása az tényleg egy felfuvalkodott hólyag volt. Ahogy a háborúnak, úgy a halászásnak is vannak áldozatai.:)
Én meg nem is unalmamban olvastam hanem mert eleinte kötelező volt/otthoni elvárás mint a gnóméknál az hogy "na és hány kislányt szedtél fel ma kisfiam az oviban?" - aztán meg már jó volt. Könyvtárba meg nem is jártam - volt otthon elég.
Na... akkor mondhatnánk, hogy némi tendencia a határon túliak győzelme... ok... feltételezzük, hogy semmi 'felsőbb' akarat nincs a végeredményben.
Vaknak, süketnek és hülyének kell ahhoz lenni, hogy -ha már nem egyforma kategóriákban versenyeznek (ének vs. ének... stb)- a kissrác produkcióját többre, jobbnak értékeljék. A harmónikás csókának sokkal több belefektett energiája volt egy-egy versenyszámában... jóval magasabb szinten, élvezetesebben csinálta. Azért Vivaldi 4 évszakát át is kellett hangszerelnie... jóval több meló lehetett abban is, mint megtanulni egy dalt és így-úgy előadni.