Keresés

Részletes keresés

cc Creative Commons License 2011.03.24 0 0 153

pl. lényegesen több kivéve a gyevi bíró törvényt hoztak.

Előzmény: beo-bakter (151)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 152

"Nem csámcsog itt senki, csak talán nem jól látod."

óóó, dehogynem.

olvass vissza. igaz a legdurvább már úgy látom törölve lett

Előzmény: Lois Chasse (148)
beo-bakter Creative Commons License 2011.03.24 0 0 151

"Azt kell mondanom, hogy Orbánék egy év alatt többet tettek, mint Gyurcsányék 8 év alatt."

Mondanál egy példát?

Előzmény: Törölt nick (141)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 150

szerintem hibás a kiindulás.

én speciel rosszabraszámítottam, mint amit végülis tett, de ez nem akadályoz meg abban, hogy kritikákat fogalmazzak meg, többet és többet várjak el.

egyrészt azért,mert a saját magam által választott párttól természetesen minél többet szeretnék, másrészt azt a lovat ütjük, amelyik húz is.

nem kéne azt feltételezni, hogy azért írunk kritikát mert nem olyan jó, mint hittük, hanem megérteni: nincs olyan, hogy kifogástalan.

Előzmény: Lois Chasse (148)
cc Creative Commons License 2011.03.24 0 0 149

" ahhoz képest a Fidesz legalább nem vágja az egészet az állampolgárok nyakába olyan brutálisan mint elődje. "

miért, nem te fogod a bankadót, az energia szektor plusz adóját megfizetni? dehogynem! ha még jobban felpörög az infláció, azt ki fogja megfizetni? elárulom, mi.

Lois Chasse Creative Commons License 2011.03.24 0 0 148

Nem csámcsog itt senki, csak talán nem jól látod.

Nem öröm rájönni arra, hogy akiben bíztunk, sokat vártunk tőle, nem olyan jó, amilyennek gondoltuk. Csalódunk ilyenkor nem csak benne, hanem a saját emberismeretünkben, várakozásainkban és stb. 

Az tényleg tiszteletre méltó, ha ezt az érzést meg is osztják itt. 

Szóval nem gondolom, hogy ész nélkül csápoltak eddig, hanem csak azt, hogy nem azt kapták, amire számítottak, és ez nem olyan jó érzés, hogy mulassak rajta.

Előzmény: Törölt nick (139)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 147

,,Ezért én inkább Gyurcsányt és Bajnait basztatnám."

Választanád.

De hál istennek a nép okosodik .  :-)

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 146

mert nagyon kevés ember látja, hogy mi lehetett volna.

és azt sem sokan érik fel, hogy a nem további eladósodás és az adósság csökkentése mekkora távolságot is takar.

ugyanis nemcsak meg kell állítani az eddig rohamosan növekvő adósságot, hanem még csökkenteni is kell.

számukra az igazságtalanul beszedett adókról lemondás miatt van az egész probléma és ugyanezeknek nem volt az baj, hogy hányan bújtak ki a teljesíthetetlen adózás alól trükkökkel, adóoptimalizálással. Számikra az összes nyomor azért van, mert néhány politikus gyerekei után is jár adókedvezmény.

mokacsi Creative Commons License 2011.03.24 0 0 145

Esze ágában nincs megoldani.Egy szentség van, a saját,megbízói,rokoni kör érdekeinek

sérthetetlensége.Kiváló elitünk elérte,hogy sokkal rosszabb ebben az országban élni ,mint

1989-ben.Persze,ebben bűntársak vagyunk,már rég el kellett volna zavarni az egész

hóbelevancot a túróba.Az egész jobb-bal felosztás vicc,az ősi oszd meg és uralkodj elv

alapján.

A haza pedig folyamatosan ellenzékben van.

Előzmény: Törölt nick (137)
pajaci Creative Commons License 2011.03.24 0 0 144

A párttal,

a néppel,

egy az utunk.......

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 142

Hát ami igaz, ez nem fórumtéma, ahol névtelenül írogatnak, többen nem is egy másodnéven.

Előzmény: Törölt nick (139)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 139

tudod önmagad ámítod, hogyha azt feltételezed, hogy azok a fideszesek akik most kritizálnak eddig ész nélkül csápoltak.

nyugi, fenntartásaik eddigis lehettek.

az igazi csukott szemű és fülű fanok ugyanúgy nem fognak megvilágosulni ahogy még ma is van Gyurcsánynak szavazótábora.

csak néhány fideszes nem tudta, hogy ha ide le is meri írni a kételyeit, rosszallását, fikázók hada fog rajtacsámcsogni. Hiába no, alábecsülte az ellenfeleit.

Előzmény: Lois Chasse (136)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 138

Ezzel most már le lehetne állni. Az ilyen fajta kirohanásoknak nincs értelmük. Ha a Fidesz viselkedésén most egy Fidesz szavazó megrőkönyödik, az azért van, mert nem ismeri, nem ismerte azt a pártot amire szavazott. Én igen, ezért nem is szavaztam rájuk. Ennek ellenére meglett a 2/3-ad, tessék lenyelni a keserű priulát! Ja, és ne képzeljük, hogy a mostani 2/3-os Viktort olyan kommunista trükkökkel, mint a választások el lehet zavarni. Viktor most egy jóóóóó darabig a nyakunkon fog maradni, ha tetszik, ha nem!

Előzmény: Mynheer Peeperkorn (-)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 137

nos, inkább azt látom, hogy ha a Fidesz nem tudja megoldani, akkor a jobbik még úgy sem.

a másik kettőnek meg esze ágában nincs a hazai érdek.

Előzmény: mokacsi (130)
Lois Chasse Creative Commons License 2011.03.24 0 0 136

? Mit? Hogy néhány Fidesz-szavazónak kezd rányílni a szeme a valóságra és kezd leszámolni pár hamis ideállal? 

Korábbi Mszp-szavazók jórészt túl vannak ezen. Ki lehet bírni... :)

Előzmény: Törölt nick (129)
kristo_f Creative Commons License 2011.03.24 0 0 134

Akkor én nem kritizálhatok most, mert a szocikra szavaztam korábban, most meg a Fideszre

Azt gondoltam hogy nem baromságokkal szarják el az időt egy éven át

Azt gondoltam hogy tényleg tisztakezűek lesznek, aztán mégsem/kettős költségtérités/, azt gondoltam nem sértik meg a népet , a szavazóikat aztán mégis/Lázár/

Az én manyupomat nem nyulták le,  persze értem miért, de másokét igen

Adócsökkentés? Igen, de nem tudták kompenzálni a dumák ellenére sem mindenki pénzét

Nézzuk a pécsi közszolga tiltakozást

Persze miért is járna extra egy közszolgának, azért mert közszolga?

stb.

Előzmény: Törölt nick (118)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 133

ez hülyeség.

mivel nem bizonyított, hogy nálad van a bölcsek köve és a Te megítélésed a helyes a Fidesz tekintetében?

tudod ha egy fóbiás retteg a póktól én azért még kezelhetem egészséges fenntartásokkal.

Előzmény: beo-bakter (125)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 132

Vegyük azt az esetet, hogy igazad van. Van jobb náluk?

Előzmény: beo-bakter (125)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 131

Az új bolgár kormány másfél évig tudott népszerű lenni az előző kormánytagok bebörtönzéséből, aztán nekik is eltünt a népszerűségük, mert nem tudtak jó gazdaságpolitikát csinálni.

Ebből az a tanulság, hogy nálunk is kb másfél évig lehet megélni komcsizásból, de aztán jön a számonkérés a néptől: hát ti mit tudtok felmutatni?

Előzmény: Törölt nick (123)
mokacsi Creative Commons License 2011.03.24 0 0 130

Azt hiszem Verebes mágus rokona lehetsz.Ő látott 5-6 gólos ,kilátástalan vereségekben is

állandóan bíztató jeleket...

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 129

ugye még a topik lényegét sem érted?

Előzmény: Lois Chasse (124)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 128

mégis arról szól az egész, hogy legalább tükörbenéznek.

hány ballib tette meg ezt? hány ilyen topik nyílt?

Előzmény: Törölt nick (123)
Lois Chasse Creative Commons License 2011.03.24 0 0 127

Így most azt tiszteled a Fidesz-szavazókban, hogy lassan eljutnak oda, ahol te már tavaly tartottál? :)

Előzmény: Törölt nick (116)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 126

"Ugyanmár, el ne hidd hidd hogy szavazatotokon kívül bármire szükség van."

mégis fenntartom:

mi végre szerinted az egész polidiliben fikázni és tömjénezni, ha a fikázást elvárják,a tömjénezőket kigúnyolják de a kritikát megfogalmazókat támadják?

Előzmény: WYW (117)
beo-bakter Creative Commons License 2011.03.24 0 0 125

Elhiszem, hogy a topiknyitó és a támogató hsz-ok őszinték, jóindulatúak és javító szándékúak.

A baj az, hogy nem veszik észre, hogy a Fidesz nem ad mást, csak ami a lényege. A hazudozás, az akarnokság, a dillettantizmus, a tehetetlenség, a kivagyiság, a silányság az immoralitás, az elvtelenség stb. stb. azok az építőelemek, amelyből a fideszrendszer felépül. A hatalomra kerülésük óta SEMMIT nem tettek és mondtak, ami váratlan lett volna, és ne szervesen következett volna a pártnak és a vezetőjének múltbeli megnyilvánulásaiból.

Tehát ne akarjátok jobb belátásra bírni őket, mert a lényegüket nem tudják levedleni. Inkább azon töprengjetek el, hogy miért csak most ismertétek fel, ami mindig is nyilvánvaló volt.

Lois Chasse Creative Commons License 2011.03.24 0 0 124

A kormány mindenkié, így mindenkinek szabad kritizálnia.

(ha mindenki csak a saját háza táján söprögetne szőrmentén, akkor sose lenne kormányváltás :)

mihalymar Creative Commons License 2011.03.24 0 0 122

Milyen országban élünk?

Miről dönthetünk? :

Vizitdíj 300 Ft

.....

Európai alkotmány ???

Miről nem dönthetönk?

A MI ALKOTMÁNYUNKRŐL?

Ki döntötte el, hogy erről nem dönthetünk?

300 Ft-os vizit díj + én "indo"európai vagyok + nemzeti hős + okos - nemzeti alkotmány - demokrata - normális = OV

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 121

azoknak ott az orbán takaroggy

Előzmény: Lois Chasse (115)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 120

tudod egy ujjáépítésben rengeteg aktív és segíteni akaró kéz sorakozik határokon túl is.

akik a saját politikusaikkal romboltatják le az országukat azokkal nem ilyen segítőkészek a humánus lelkek:-)

Előzmény: Törölt nick (113)
toloba Creative Commons License 2011.03.24 0 0 119

Több volt az egy évnél minden tekintetben...

Előzmény: Törölt nick (113)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!