" ahhoz képest a Fidesz legalább nem vágja az egészet az állampolgárok nyakába olyan brutálisan mint elődje. "
miért, nem te fogod a bankadót, az energia szektor plusz adóját megfizetni? dehogynem! ha még jobban felpörög az infláció, azt ki fogja megfizetni? elárulom, mi.
Nem öröm rájönni arra, hogy akiben bíztunk, sokat vártunk tőle, nem olyan jó, amilyennek gondoltuk. Csalódunk ilyenkor nem csak benne, hanem a saját emberismeretünkben, várakozásainkban és stb.
Az tényleg tiszteletre méltó, ha ezt az érzést meg is osztják itt.
Szóval nem gondolom, hogy ész nélkül csápoltak eddig, hanem csak azt, hogy nem azt kapták, amire számítottak, és ez nem olyan jó érzés, hogy mulassak rajta.
mert nagyon kevés ember látja, hogy mi lehetett volna.
és azt sem sokan érik fel, hogy a nem további eladósodás és az adósság csökkentése mekkora távolságot is takar.
ugyanis nemcsak meg kell állítani az eddig rohamosan növekvő adósságot, hanem még csökkenteni is kell.
számukra az igazságtalanul beszedett adókról lemondás miatt van az egész probléma és ugyanezeknek nem volt az baj, hogy hányan bújtak ki a teljesíthetetlen adózás alól trükkökkel, adóoptimalizálással. Számikra az összes nyomor azért van, mert néhány politikus gyerekei után is jár adókedvezmény.
tudod önmagad ámítod, hogyha azt feltételezed, hogy azok a fideszesek akik most kritizálnak eddig ész nélkül csápoltak.
nyugi, fenntartásaik eddigis lehettek.
az igazi csukott szemű és fülű fanok ugyanúgy nem fognak megvilágosulni ahogy még ma is van Gyurcsánynak szavazótábora.
csak néhány fideszes nem tudta, hogy ha ide le is meri írni a kételyeit, rosszallását, fikázók hada fog rajtacsámcsogni. Hiába no, alábecsülte az ellenfeleit.
Ezzel most már le lehetne állni. Az ilyen fajta kirohanásoknak nincs értelmük. Ha a Fidesz viselkedésén most egy Fidesz szavazó megrőkönyödik, az azért van, mert nem ismeri, nem ismerte azt a pártot amire szavazott. Én igen, ezért nem is szavaztam rájuk. Ennek ellenére meglett a 2/3-ad, tessék lenyelni a keserű priulát! Ja, és ne képzeljük, hogy a mostani 2/3-os Viktort olyan kommunista trükkökkel, mint a választások el lehet zavarni. Viktor most egy jóóóóó darabig a nyakunkon fog maradni, ha tetszik, ha nem!
Akkor én nem kritizálhatok most, mert a szocikra szavaztam korábban, most meg a Fideszre
Azt gondoltam hogy nem baromságokkal szarják el az időt egy éven át
Azt gondoltam hogy tényleg tisztakezűek lesznek, aztán mégsem/kettős költségtérités/, azt gondoltam nem sértik meg a népet , a szavazóikat aztán mégis/Lázár/
Az én manyupomat nem nyulták le, persze értem miért, de másokét igen
Adócsökkentés? Igen, de nem tudták kompenzálni a dumák ellenére sem mindenki pénzét
Nézzuk a pécsi közszolga tiltakozást
Persze miért is járna extra egy közszolgának, azért mert közszolga?
Az új bolgár kormány másfél évig tudott népszerű lenni az előző kormánytagok bebörtönzéséből, aztán nekik is eltünt a népszerűségük, mert nem tudtak jó gazdaságpolitikát csinálni.
Ebből az a tanulság, hogy nálunk is kb másfél évig lehet megélni komcsizásból, de aztán jön a számonkérés a néptől: hát ti mit tudtok felmutatni?
"Ugyanmár, el ne hidd hidd hogy szavazatotokon kívül bármire szükség van."
mégis fenntartom:
mi végre szerinted az egész polidiliben fikázni és tömjénezni, ha a fikázást elvárják,a tömjénezőket kigúnyolják de a kritikát megfogalmazókat támadják?
Elhiszem, hogy a topiknyitó és a támogató hsz-ok őszinték, jóindulatúak és javító szándékúak.
A baj az, hogy nem veszik észre, hogy a Fidesz nem ad mást, csak ami a lényege. A hazudozás, az akarnokság, a dillettantizmus, a tehetetlenség, a kivagyiság, a silányság az immoralitás, az elvtelenség stb. stb. azok az építőelemek, amelyből a fideszrendszer felépül. A hatalomra kerülésük óta SEMMIT nem tettek és mondtak, ami váratlan lett volna, és ne szervesen következett volna a pártnak és a vezetőjének múltbeli megnyilvánulásaiból.
Tehát ne akarjátok jobb belátásra bírni őket, mert a lényegüket nem tudják levedleni. Inkább azon töprengjetek el, hogy miért csak most ismertétek fel, ami mindig is nyilvánvaló volt.