"Tehát a Tőkés házaspár magánéleti helyzetetét megvillantó romániából keltezett hírnek, ugyancsak kampámyszínezete van."
Nem tunik valoszinunek, hogy a magyar valasztokat barmilyen iranyba is befolyasolni tudna egy ilyen hir. Masreszt meg itt van ez a level, ami nagyonis valosnak tunik, annak a fenyeben, hogy 1.mar regota hallatszik ez-az a Puspok Ur haza tajarol, 2.van nekije rendes iktatoszama, aminek ugye utana lehet nezni 3.ha valotlan lenne, akkor Tokes Edith rogton cafolta volna mar. Vagy tevedek? http://blog.roon.ro/pavtsi/2009/09/02/tokes-laszlone-levele-hiteles-avagy-a-402009-szamu-dokumentum-tortenete/ Sajnos nagyonis valosszagunak tunik ez az ugy.
Így jár az, aki félredug. Ami nem is lenne olyan nagy baj, ha nem egy református püspök csinálná ezt. Biztos régen olvasta a Bibliát, hogy ne kívánd felebarátod asszonyát. :))
Romaniaba nem lesz valasztas..mar volt...Romanianak szuksege van egy szethuzo erore merta magyarok csak egyutt tudnak elerni 5-6 %-ot. Szasz baratunk is oszehivta a csapatat (majdnemcsak udvarhelyiek) valamit kibillenteni..Tudod o az aki roman tricolorral a hasakorul jott fogadni tobbnapi piatarsat Basescut. Kulonben az o videken valasztottak meg legtobben Basescut elnoknek azt aki par hettel azelott Balvanyoson kijelentette hogy sohasem lesz magyar autonomia...
Ezt visszautasítom. A 90-es évek végén Tőkés püspök bátyja (Tőkés András, marosvásárhelyi tanár) kezébe nyomtam 1000 DM-et, a temesvári templom építéséhez szánt adományként, papír nélkül, hogy jutassa el Temesvárra. Rá pár hétre kaptam egy levelet a lelkész úrtól, hogy "folyó hó 10. napján 1000 DEM adományt, mint "szedlacsek2" úr nagylelkű támogatását templomunk építésére Tőkés püspök úrtól átvettem".
Mert még nagyon elszalad veled a ló. Na meg a ló két oldala mondás, az egyikről a másikra átesés. Ismétlés a tudás anyja alapon legutolsó hozzászólásom:
"Nagytekintélyű, híres és még ráadást jóképű, jóbeszédű férfiak átka. Jobbnál jobb lányok "zsongják körül, mint húst a légy". Az asszonynak meg azt üzenném: A hetedik Te magad légy!!!!!!!!!! József Attila nyomd okán. ;-)
Ui: Ki fognak békülni. Ha Clintonéknak is sikerült valahogy.... Kár ezen tovább rágódni. Romániában is választás lesz, vagy mi fene!? Minden szart haza kell importálni, amolyan magyarellenesen? Már csak azért mondom, mert bizonyos nick-legyek rögtön ugrottak, hiányos karakterkészlettel erre a légykolbászra. (Szar???);-)))"
Sajnos igazad van..De akkor megerosuitesz Tausrol iratakkal kapcsolatban is.. En ugy emlekzetm az o szobra van ott.. ..36 eve hagytam el az orszagot. es nem avygok brassoi.. Tiszteletem.
De ez a családdal levelezés izé, nem feledteti, hanem éppen visszaidézi bennem, amikor az állampolgársági szavazási kampány tetőpontján dalra fakadtál a tévéstúdióban. Meg is lett az eredménye.
Biztos az is a Secu műve volt, valamit az italodba keverhettek.
Amúgy Tiger Woods-hoz kicsit jobban illik a félredugás.
Vajon Te, hogy csináltad ? Mit vetettél be a szűzeknél ??
Egy bátor embert ismertem meg személyében, 3 héttel azután..._hogy ÖRÖKRE KITILTOTTAK ROMÁNIÁBÓL..a három kötetes ( kék borítójú) Erdély története becsempészési kísérlete mián.._ nem nyertem el a SECU tetszését..
Ne bants, ha nem bantalak. A Fekete Templom mellett Johannes Honterus szobra all Brassoban. A topik temajat illetoen sajnos, nagyjabol egyet kell ertsek veled,Tokes Laszlo Puspok Ur nem csak eloljarohoz, hanem emberhez is meltatlanul viselkedett csaladjaval, gyermekei edesanyjaval. Ezzel a viselkedesevel gyakorlatilag sikerult lenullaznia magat (legalabbis az en szememben). Szivesen elkerultem volna a 20 ev elotti peldakepemmel valo ilyeten szembesulest. Eddig mas kepet hordoztam magamban errol az emberrol.
azt irigyleem tole..nagy alszent vagyok..inkabblkeernektole a listat..igaz nem avygok puspok de azert taan..aztan elkuldenem a paromat hozzatok ..hadd magyarazatok meg miylen aljas es hoyg en ahgya magat manipulalni a roman szekutol..
Liberancs, osda se rancs..rancsokkal van tele a vilag..a rancsokbehalozak a vilagot ok meg a bankok ..inkabb a roman bankok.ja es a zsidok is azok mind liberanncsok..mi ulunk itt szegeny arvan es probaljuk levenni a gazemberek bilincseit..amit almunkban tettekrank..de a csiko ugrok majd felszabaditanak egyet ugrik majd a csiko..