Semmi építő kritikát nem tartalmaztak a hozzáoszlásai,... csak sérteget és kritizál...miért olvassam. Én egy nagy adag irigységet is kihallok belőle...Mert mi jóban vagyunk és évről évre egyre jobban várjuk, hogy találkozzunk. Hifi mint olyan hanyatlik az egész világba..."nincs rá idő" Egy ilyen találkozón nem csak hifizés folyik... Teszt jó volt...sehol nem hallottam ennyi féle trafót. És nem is fogok szerintem...
Gratulálok. Engem is törölj nyugodtan, ha még nem tetted meg. Olvasd inkább a pubi összest. Olyan aranyos, ahogy trollozás/parasztozás közben a farkát méregeti. Hogy mindeközben Krizsire hivatkozik, az kevésbé...
Amit "két paraszt" klaviatúrával "tönkre tesz" (igen, külön írva!:) az kb. olyan is volt, és annyit is ért. Szerintem kár másra kenni, hogy 10 év után eljutott a csapat - saját bevallásotok szerint!!! - a legxarabb hangminőségig. Azért ez elég hervasztó eredmény, nem csoda, ha nem nincs kedvetek beszélni róla. Ehhez nem kell egy paraszt SE ;), elég a topikot végigolvasni.
Maximálisan egyet értek veled. 10 évet küzdött Krizsi, 10 évig jól éreztük magunkat, 10 évig megtudtuk beszélni, s most két kretén csutkafarkú paraszt tönkretesz mindent. Sajnálatos.
kötexik a tököm, a bakancsosság meg mér negatív, abszolút érti mindenki (ahhoz elég csak lefele pillantani a lúzernek... ;)
"Ilyen találkozón" meg miafrancnak kellene jelen lenni, a hifis hülyeség füllel is tapasztalható tárgyiasulását bőven elég volt hallani és szemlélni anno a HES-ek során. Elmélkedni róla meg Audiolandon is lehet, ezért van, ehhez nem kell több száz km-t utazni.
Bár a legelső triódásra majdnem elmentem, de időben elhessegettem még a gondolatát is. Az évek során hallható és olvasható eredmények önmagukért beszélnek, bár a kajákról és ellátásról irigykedve olvasok :D
Az, hogy milyen volt a hangminőség egy dolog. Az meg egy másik dolog, hogy te mindenkivel kötekedsz ,és mindenféle negatív jelzőkkel illeted a találkozón jelenlévő résztvevőket.
Mindezt anélkül, hogy egyetlen ilyen találkozón is jelen lettél volna. Na nem mintha efféle alakok hiányoznának onnét, csak éppen hülyén néz ki, hogy egy monitor mögül osztod az észt, mint valamiféle minden felett álló, mindenkinél hatalmasabb tudással rendelkező agytröszt.
Menj inkább fényképezni, vagy bárhová, csak ne szennyezd már a fórumot ...
Itt te kötexel egyedül a szó valódi értelmében. Maguk a résztvevők szarozták le az egész találkozó hangminőségét, én csupán rámutattam, hogy mi a nyilvánvaló hiba az ehhez vezető szemléletben.
Szerintem nyissál te egy topikot, ott aztán fikázhatod a neked nem tetsző nicket, vagy akár Csontost is, nameg Kondót, az is nagy divat a k5sögök között:)
"Csontos, vagy egyéb hozzá hasonló emberek zenehallgatási filozófiáját"
Főiskolás koromban elég gyakran megfordultam Bp-en, akkoriban sokat beszélgettünk Csontossal hifiről és zenéről is, de ez most nekem új... azt sem vágom, mit kell "hozzá hasonló emberen" érteni. És miért ne lenne joga bárkinek készüléket építeni?
Sőt... hogy érzékeljük eme tekintélyérv valódi súlyát: M. Faraday sem volt műszaki ember. A matematikához és a fizikához sem értett különösebben. Kémiai és filozófiai előképzettsége volt.
Nincs ezzel semmi baj. De nekem úgy tűnik, hogy egyesek szerint, ha valaki nem sajátította el a Csontos, vagy egyéb hozzá hasonló emberek zenehallgatási filozófiáját, akkor annak nincs is joga készülékeket építeni, és ha esetleg a jobb hang elérésére törekszik, akkor az már szerintük vérlázító.
Mechanikai müszerész volt mint én...én se készítek erősítőt. csak a fülel hifizek, nem pákával... Persze ettől még meghallgatom más dolgait... sőt otthon is magyar pákászok termékeit használom.