Kitiltják a gárdaegyenruhát az EP-ből
A Jobbik gárdaegyenruhás bevonulása nyomán a szociáldemokrata EP-frakció arra kérte a testület elnökségét, szerezzen érvényt a házszabálynak, amelynek értelmében katonai és félkatonai szervezet uniformisában nem lehet az ülésterembe lépni
Csak az a gond, hogy szemmel láthatólag nem tudjátok ki a fasiszta, ráfogjátok azokra akik szeretik hazájukat. Az én szememben nem az a fasiszta akik cigányokkal együtt zsákol a gátakon, kiáll a lincselés szélén álló emberek mellett.
Én nem élem az ötvenes években s se ingem, se gatyám Rákosi. Minden esetre nagyon fontos az, hogy aki fasiszta, arra mutogassunk ujal minden lehetséges alkalommal, hogy fasiszta. Ne bújhasson már el ilyen baromságok mögé hogy ő nem is, ő csak izé... nemzeti radikális, meg ilyenek.
Igazából nem is értem, miért van szükségük erre a sunyiságra.
Nem az a kérdés, hanem az, hogy a mellette ülő, bírta volna-e cérnával, hogy a kezét végig a zsebén tartsa. A polkorrekség jegyébe, most a szagáról szót se ejtek...
Hát most éppen jól beszavazták a zsebnácikat az EP-be, ez sajnos benne van a pakliban. Nem is az a lényeg, hogy az ilyen balesetek ne fordulhassanak elő, ilyesmi mindig előfordulhat.
A lényeg az, hogy aki fasiszta, arról tudjuk, hogy fasiszta, ennek fényében itéljük meg és ennek megfeelően szigetelődjön el!
Nekem Magnum bakancsom van, vietnami gyártmány, amerikai megrendelésre, abból jutott pár darab Magyarországra, az RKSZ-hez, onnan derék hivatalnokok kilopták, én meg féláron megvettem.
1. Van olyan, hogy gárda egyenruha? és miből áll? a fekete nadrág, fehér ing, oroszlános mellény akkor most egyenruha vagy nem?
Ha ez tisztázódott, és az derült ki, hogy nincs olyan, hogy gárda egyenruha, akkor nincs min vitázni.
Ha van, akkor léphetünk tovább:
Az EP házszabályában van olyan tétel, hogy egyenruhában nem lehet megjelenni? Ha van, akkor mikor írták? (Csakhogy azt is tisztázzuk vajon külön a gárda ellen találták-e ki aljasságból, vagy már másokra is vonatkozott eddig is)
Ha nincs ilyen a házszabályban, akkor megint lezárhatjuk a témát!
Ha van, akkor jön a következő kérdés:
A parlament szabályát megszegők mire számíthatnak? Konkrétan mi jár egyáltalán szabályszegésért, ejnye- bejnye? Vagy nem szólnak semmit sem, mindenki felnőtt tartsa be magától a szabályokat... ki tudja... (vagy valaki tudja?) tegyük fel nem szólnak, kúltúremberek. Következő kérdés: Az egyenruhában megjelent hogyan reagálja le, és mit fog tenni a jövőben?
már ha van egyáltalán büszke Magyar Gárda egyenruha, mert mint kiderült lehet, hogy eddig sem volt olyan, csak egy kósza "Nagy mellény"!!!oroszlános.
"nektek meg az bassza a csőrötöket, ha kultúrember nem óhajt résztvenni a gárda baromságban. zaksón."
Nem ha valaki kultúrember és demokrata, akkor az bassza a csőrét milyen jogállam az ahol egy mellény kitiltása jogilag felmerülhet. Milyen jogállam az ahol ilyen kitiltásokkal dobálózni lehet. Ha csak semmi másért nincs a gárda mint ballib pukkasztásért - nekem ezért tetszik - akkor sincs jogod és senkinek sincs semmiféle joga bárhonnan is kitiltani egy oroszlános mellényt. Különben a kormány rendelete is alkotmányellenes teljes egészében ugyanis a kormánynak nincs joga szabályozni a kérdésben.
Te meg sipákolhatsz itt, de a jogállam az így néz ki, nem úgy ahogy te gondolod.