Én nagyon megörültem a csörgőnek, bár barátnőm a halbyk ajtaja miatt utálja azokat :D Mindig fél, hogy fennragad. Edericsen szállunk le, de ha nem tudnám kinyitni lehet, hogy Raposkán kéne :D Még egy kérdés. Utána akartam nézni, de választ sehol nem találok. Pl. a Celldömölk-Pécs sebesvonathoz van vezérlőkocsi. Miért nem használják azt? Néztem videót, ahol Csörgő volt hátul, elől meg vezérlőből irányítotttak
3. 9614 ? Csörgő meg 3 halbi ?? o.O Erről nem is tudtam :// :D
Igazából Sátoraljaújhely, és Miskolc között csörgő, Miskolc-Budapest Keleti között szili, és a Keletitől hozza csak Traxx a 15-i "menetrendváltás" óta .
Sziasztok! Rengeteg kérdésem lenne :-) el is kezdeném:
1.: Hol vannak a piros halbyk? Átfestették őket?
2.: Miért változott meg a mozdonyok száma?
3.: Pár hete 9614 egy 3 Halby-s kocsiból álló, Csörgő vontatta szerelvényből állt. Nagyon megörültem, ugyanis már rühellem a Bz-ket :D Mi volt ennek az oka, hogy Csörgő jött?
És Sátoraljaújhelyről Traxx jön le Keszthelyre :-)
Ha jól tudom, a "polgári" menetrendkönyből igyekeztek eltüntetni a b-c megjelöléseket, és csak az elővárosi a-betűk maradhattak. Nem is 26b lett, hanem a 26-os vonal meghosszabítása.
Sziasztok! Valaki eltudná nekem mondani, hogy mi az oka, hogy a Balatonszentgyörgy–Tapolca vasúti vonal menetrendi mezőszámát megváltoztatták 30b -ről,26b -re?
Szükségem lenne egy-két fotóra Keszthely állomás Szentgyörgy felőli bejárati jelzőjéről és környékéről (leginkább az íves szakaszról) Ha esetleg valaki a napokban arra jár és tudna nekem fotózni, majd elküldeni emailben akkor azt nagyon megköszönném.
Ricsi! M41 2305 Fórum társal kéne beszélni, hogy hozzák egybe a topikot a 29-es vonallal, mert ez a 26-os nagy kihalt, csendes, és 1-2 ember néz rá. :(