Megkapta az ukázt, írta. Nem válaszolni kellene a pártpropagandista tollforgatónak, hanem rágalom miatt feljelenteni. (Ui: nem véleményt közöl, hanem állítást, "közvetlenül felelős" - jogilag bizonyíthatatlan - bukta.)
Nem kell leszarni az ügyet, de tények kellenek nem urban legend kategóriába tartozó állítások, csúsztatások. süketelések. Most helyzet van, minden erőt Bajnai besározására kell fordítani. Gágogni a háza előtt (vicc, hogy nem is ott lakik), megvádolni 1-30 ember halálával (vérmérséklet kérdése).... stb.
Ha ember élet szárad a lelkén akkor feleljen érte a bíróság előtt, de ez az én csak kérdeztem kérem típusú Bayer módszer visszataszító! Ha bizonyítéka van vádoljon, konkrétumokkal! És vállalja fel az esetleges hamis vád következményét is.
Játszok veled egy játékot, kiváncsi vagyok, mit reagálsz (ne sértődj meg :) )
Szóval szerintem te gyilkos vagy. Úgy hallottam, mindenki azt beszéli, hogy az vagy, tudod? Nem szégyeled magad, te gyilkos? Válaszolj, hová tüntek az áldozataid?
ezt írtad a derék Bajnairól: "De ő csak beosztott volt, nem tehet semmiről."
Hát peeeeersze, hogy nem tehet... hogy is tehetne... De azért csak koncsentírozzál erősen az alábbi dátumokra:
1.) (a Hírszerző cikkéből): "A lap birtokába jutott 2003 decemberi közgyűlési jegyzőkönyv szerint a Hajdú-Bét részvényesei úgy döntöttek, hogy a cég 125 millió forintos kölcsönt nyújt az egyébként stabil anyagi háttérrel rendelkező Wallisnak, továbbá 180 millió forintos hitelkeretet is biztosít a Bajnai Gordon által vezérigazgatott társaságnak. Ugyanez a közgyűlés döntött az ingatlanvagyon egy részének eladásáról is. Szakértők szerint a maradék ingó és ingatlan vagyon kimentése állhatott a tranzakciók hátterében.
Ugyancsak a vagyonátmentést szolgálhatta az a 2004 elején kötött szerződés, amely alapján a Hajdú-Bét egy csaknem 119 millió forintos követelését átjátszotta a Wallisnak.
A Hajdú Bét közgyűlésein résztvevők listája a lap szerint sok mindent elárul. A 2003. december 29-i ülésen például három ciprusi, egy arab emírségekbeli, egy luxemburgi és két amerikai cég is részt vett. A szavazatok többsége a Wallis érdekeltségébe tartozó ciprusi cégeké volt - olvasható a Magyar Nemzetben."
2.) "Bajnai Gordon… 2000 és 2005 decembere között a Wallis Rt. vezérigazgatója volt." (forrás: MEH)
Szóval: Bajnai Gordon vezérigazgató, a méltatlanul támadott beosztott, aki nem tehet semmiről...
Az az undorító, hogy nem veszik észre, ebben az országban rengeteg szerencsétlen vesztes van, biztos közvetetten sokan bele is haltak. Nincs mese, ma mindenhol gágoknak, izzítják a társadalom még értelmesebb rétegét is. Politika:((
Majd ötödszörre is lesz egy bírósági ítélet, ami helyreigazításra kötelezi.
Újra kénytelenek lesznek egy ilyen kezdetű szöveget megjelenteni: "hamisan állítottuk azt, hogy Bajnai Gordon....", meg "nem felel meg a valóságnak, mi szerint Bajnai Gordon...."
Úgy látszik, így is megéri nekik, valami csak megragad az arra fogékony agyakban....
Csak az öreg elfelejtett egy törvényt hozni, akik a pártállam idejében bizonyos pozicíót töltöttek be, azokat ki kellett volna zárni mind a politikából, mind a gazdasági életből.
Csak hogy kicsit értetlenkedjek: ha jól értem Bayer úr szavait, ő most vádol. Szíve joga. Csakhogy tudomásom szerint mindig a vádlónak kell a vádlott bűnösségét bebizonyítani, nem pedig a megvádoltnak kell bizonyítani saját ártatlanságát! Rosszul tudom?
Antall József elég világosan elmondta, hogy kapitalizmushoz tőkések is kellenek, a tőkefelhalmozás mikéntjét ölég jól ismerjük. Remélem senki nem gondolja, hogy "munkával" történtek a vagyonok szerzése.
Bizony az MDF-nek is köszönhetjük, hogy az akkori újrafelosztást. Kéretik a disznókat pártállástól függetlenül keresni, ha már visítást szeretnétek!