apóca.te egy hivatásos rettegő vagy?szerinted Szabó is náci.de jó,hogy most egy két ciklusig kiszorultok a hatalomból.lehet hisztizni a partvonalról.de hát tudod a kibicnek...
csak mindent sorjába.ha eltakarodtak a komok meg a libantok(ez most az első)jöhet a cigánybűnözés felszámolása.jobb,hogy így történt.előbb a politikai váltás,ha az már megvan lesz erő a cigányok megfékezésére is
Tv riport. Cigányok bányásszák a szenet néhány méterre a föld alól, vödrökkel húzzák föl és zsákokba viszik el. Elmondja a cigány 35-40 éves lehet a riporternek a következőket.
Családom van én inkább kivágom a fát, vagy bányászom a szenet de én arra nem vagyok képes, hogy egy embert leüssek, én nem akarok börtönbe kerülni!
Az, hogy a bányászata illegális és életveszélyes az egy dolog, a fa kivágása is amennyiben nem az övé bűncselekmény.
De azért az már elgondolkodtató, hogy az természetesnek veszi, hogy így tartsa el a családját ami közönséges lopásnak minősül, vagy a másik lehetősége a rablás!
Az már eszébe sem jut, hogy mi lenne ha dolgozna! Vagy a gyerekeit iskolába küldené, hogy ne a hétszáz éves hagyományaikat ápolják tovább.
Hoznak majd paralel egy törvényt az indokolatlan nácizásra, hamár tojás dobálásért járhat két év, azután végre megtisztul a közélet ettől a szennytől amit a magadfajtákkal képviselsz.