Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Áttértem másik rendszerre, így eladóvá váltak mikro 4/3-os eszközeim.
ELKELT! Panasonic Lumix DMC-G80 fényképezőgép, amit 2018. febr. 2.-án vettem a 220volt-ban, gyári száma WE8AB002029. Gyári tartozékok (akkumulátor, töltő, vállpánt és zárósapka) megvannak hozzá. Van hozzá (az alaptartozékon kívül) +1db Panasonic DMW-BLC12E akkumulátor, amit 2018. márc. 2.-án vettem a 220volt-ban. A doboza megvan. 37631 az expozíció szám. A hátsó kijelzőn védőfólia van újkorától. A fényképezőgép alján nagyrészt egy peak design capture adapter volt, ami miatt az alján az adatait tartalmazó betét részben kopott (a gyári száma nem kopott), kép csatolva az aljáról. A fényképezőgép egyéb részei nem kopottak, karcmentesek.
Ár: 80.000,- Ft
ELKELT! Panasonic Lumix 12-60mm f/3.5-5.6 Asph Power OIS (H-FS12060) objektívet kitben vettem a fényképezőgéppel, gyári száma XB7LK105090. Az elején egy BW B+W 58mm UV szűrő 010 (BW1066120) van újkorától, ez is jár hozzá. Lencsék karcmentesek, az objektív por- és gombamentes, nem kopott. Az objektívhez az első és hátsó sapka, valamint a napellenző megvan.
Ár: 60.000,- Ft
ELKELT! Panasonic Leica DG SUMMILUX 25mm f/1.4 II ASPH. (H-XA025E) objektív, amit 2022.04.01.-én vettem a Fotoplusban, gyári száma XT1LB201114. Az elején egy Hoya Fusion Antistatic Protector 46mm szűrő van újkorától, ez is jár hozzá. Lencsék karcmentesek, az objektív por- és gombamentes, nem kopott. Az objektívhez az első és hátsó sapka, a napellenző, és a gyári szütyő megvan. A doboza megvan. 2év garancia volt rá amikor megvettem, így ez 2024.04.01-ig érvényes, az eredeti számlát adom hozzá.
Ár: 135.000,- Ft
Panasonic Leica DG NOCTICRON 42.5mm f/1.2 ASPH. POWER O.I.S. (H-NS043E) objektív, amit 2018.12.16-án vettem a Fotoplusban, gyári száma XT8SP101122. Az elején egy B+W 67mm UV szűrő 010 (BW1066123) van újkorától, ez is jár hozzá. Lencsék karcmentesek, az objektív por- és gombamentes, nem kopott. Az objektívhez az első és hátsó sapka, a napellenző, és a gyári szütyő megvan. A doboza nincs meg.
Ár: 300.000,- Ft
Kérdés esetén e-mail: alvinka@gmail.com, vagy 06harminc 338 7928
Megnézhetőek, kipróbálhatóak, személyesen átvehetőek Budapest XIV. vagy XI. kerület, előzetes megbeszélés szerint.
Panasonic LX100 hibátlan állapotban, kevés expóval, m4/3-as szenzorral, plussz aksival, gyári vakuval eladó. Győr-Sopron megye, Rajka +36202229844 Kipróbálható a helyszínen vagy utánvétes szállítás is lehetséges. Ha közelebb laksz házhoz tudom szállítani egyeztetés után.
Keresek megvételre egy Olympus Pen-F digitális fényképezőgép vázat. Elsősorban fekete színben érdekel, lehetőleg megkímélt állapotban, nem túl magas expó számmal.
Áttértem másik rendszerre, így eladóvá váltak mikro 4/3-os eszközeim.
Panasonic Lumix DMC-G80 fényképezőgép, amit 2018. febr. 2.-án vettem a 220volt-ban, gyári száma WE8AB002029. Gyári tartozékok (akkumulátor, töltő, vállpánt és zárósapka) megvannak hozzá. Van hozzá (az alaptartozékon kívül) +1db Panasonic DMW-BLC12E akkumulátor, amit 2018. márc. 2.-án vettem a 220volt-ban. A doboza megvan. 37631 az expozíció szám. A hátsó kijelzőn védőfólia van újkorától. A fényképezőgép alján nagyrészt egy peak design capture adapter volt, ami miatt az alján az adatait tartalmazó betét részben kopott (a gyári száma nem kopott), kép csatolva az aljáról. A fényképezőgép egyéb részei nem kopottak, karcmentesek.
Ár: 80.000,- Ft
Panasonic Lumix 12-60mm f/3.5-5.6 Asph Power OIS (H-FS12060) objektívet kitben vettem a fényképezőgéppel, gyári száma XB7LK105090. Az elején egy BW B+W 58mm UV szűrő 010 (BW1066120) van újkorától, ez is jár hozzá. Lencsék karcmentesek, az objektív por- és gombamentes, nem kopott. Az objektívhez az első és hátsó sapka, valamint a napellenző megvan.
Ár: 60.000,- Ft
ELKELT! Panasonic Leica DG SUMMILUX 25mm f/1.4 II ASPH. (H-XA025E) objektív, amit 2022.04.01.-én vettem a Fotoplusban, gyári száma XT1LB201114. Az elején egy Hoya Fusion Antistatic Protector 46mm szűrő van újkorától, ez is jár hozzá. Lencsék karcmentesek, az objektív por- és gombamentes, nem kopott. Az objektívhez az első és hátsó sapka, a napellenző, és a gyári szütyő megvan. A doboza megvan. 2év garancia volt rá amikor megvettem, így ez 2024.04.01-ig érvényes, az eredeti számlát adom hozzá.
Ár: 135.000,- Ft
Panasonic Leica DG NOCTICRON 42.5mm f/1.2 ASPH. POWER O.I.S. (H-NS043E) objektív, amit 2018.12.16-án vettem a Fotoplusban, gyári száma XT8SP101122. Az elején egy B+W 67mm UV szűrő 010 (BW1066123) van újkorától, ez is jár hozzá. Lencsék karcmentesek, az objektív por- és gombamentes, nem kopott. Az objektívhez az első és hátsó sapka, a napellenző, és a gyári szütyő megvan. A doboza nincs meg.
Ár: 300.000,- Ft
Kérdés esetén e-mail: alvinka@gmail.com, vagy 06harminc 338 7928
Megnézhetőek, kipróbálhatóak, személyesen átvehetőek Budapest XIV. vagy XI. kerület, előzetes megbeszélés szerint.
1./ Olympus OM-D E-M10 IV fekete színű fényképezőgép váz.
A gépet - első tulajdonosaként - valamennyi gyári tartozékával együtt (papírjaival, dobozában) tökéletes esztétikai és műszaki állapotában hírdetem. A garancia érvényessége: 2026 június.
2 / Olympus M.Zuiko 12-45mm PRO f/4 objektív (K&F UV szűrővel).Második tulajdonosaként, de első használójaként hirdetem, szintén tökéletes esztétikai és műszaki állapottal.
Szép esztétikai és jó múszaki állapot. Belső akkumulátora lemerült, mely így elfelejti az időt ha kiveszed az aksit, ennyi. Egyik legapróbb (és nagyon jó) Micro4/3 gép. serial: WF3KA001386
Ár: 59000,-
Személyesen Szeged vagy Foxpost a vevő terhére és felelősségére.
1./ Olympus OM-D E-M10 IV fekete színű fényképezőgép váz.
A gépet - első tulajdonosaként - valamennyi gyári tartozékával együtt (papírjaival, dobozában) tökéletes esztétikai és műszaki állapotában hírdetem. A garancia érvényessége: 2026 június.
2 / Olympus M.Zuiko 12-45mm PRO f/4 objektív (K&F UV szűrővel).Második tulajdonosaként, de első használójaként hirdetem, szintén tökéletes esztétikai és műszaki állapottal.
Az tény, hogy az ár bizonyos mértékig szubjektív valami, láttam már olyant, hogy ugyanaz a termék drágábban hamarabb elment, mint olcsóbban. De az is tény, hogy a hardveraprón két itteni objektívet is olcsóbban hirdetnek/hirdettek. Sok sikert.
Én köszönöm az észrevételt. Úgy gondolom, ez a minimum, de ettől függetlenül pontosan 0, azaz nulla az érdeklődés. Lehet, hogy drága vagyok, de gombokért nem szeretném elkótyavetyélni a komplett rendszert.
Olympus E-M1 váz 8055 expóval eladó. Szép állapot, minden tökéletesen működik. Ár-érték arányban nagyon jó vétel. Gyári és egy utángyártott akku, valamint a gyári akkutöltő jár hozzá. Gy.sz: BHP251016
Kipróbálható, átvehető Dél-Budán, vagy M4 megállók környékén.