Dühödt vagdalkozása minden morális mértéket elvet, amikor „az ősi magyar virtus” nevében lényegileg kitessékeli Magyarországról a magyar állampolgárok tízezreit. Morvai Krisztina szépnek és kívánatosnak tartja, hogy az ANTISZEMITIZMUS (csupa nagybetűvel!) és fasizmus érintettjei félelemben éljenek saját hazájukban, sőt – továbbmenve ennél – szépnek tartaná, ha „becsomagolnák legendás bőröndjeiket” és bőröndöstül távoznának innen mielőbb.
Akárhogy is nézem, aki veled egyetért, az ennek az országnak árt, nagyon-nagyon árt. Mindent megtesz azért, hogy az ellenségeinknek szaftos érveket adjon a kezébe.
Csak a hozzád hasonló ösztön-hazafiak olyan balgák, hogy azt hiszik, fröcsögésükkel bármit is megoldanak ennek az országnak a gondjaiból.
Talán néha gondolkodni sem ártana, és elnyomni a zsigeri, illetve átörökölt ostobaságokat, előítéleteket.
A nyilasok nem jönnek vissza, mert itt vannak. Csak nincs hatalmuk, mint ahogy nem lett volna akkor sem, ha nem jönnek be a németek...
Honnan gondolom? Olvasd a szélsőjobbos website-okat, olvasd a fórumokat, vagy ezeket a hozzászólásokat tanulmányozd át: Robbanásban meghalt egy izraeli katona
Mit gondolsz, ez kinek árt?
Óriási tévedés, ha azt hiszed, hogy csak a magyar zsidóságnak. Nem, a magyarság egészének ártanak ezek a primitív handabandázók, de nagyon.
Tudod, Vonáéknak drukkolni kb. olyan, mint a házadat felgyújtani akarónak benzint és gyufát felszolgálni.
Várjál már! Asszem Vonáék most rúgták pytsán szadeszes haverjaidat a Ferencvárosban. Ha valakinek sírnia kellene akkor valami jonyemesének.
Ne majrézz hivatásos rettegőkém, nem jönnek vissza a nyilasok, nem lesz semmi baj veled. Az amiket meg itt irogacc, az a saját szegénységi bizonyítványod. Falun még elmegy, de városban!
Te szegény agybeteg: ha a félmilliót megsokszorozod, az mennyi?
Nincs is annyi zsidó Izraelben szinte. Ezek szerint Izrael kiüríti Izraelt? Annyira rossz ott nekik talán, miközben kimagaslóan a térség legerősebb gazdasági, katonai és tudományos hatalma?
Te, én olyan híreket kaptam, hogy aki leleplezi ezeket a szupertitkos terveket, azt a hétfejű sárkánnyal való felzabáltatás előtt körülmetélik (ha nő, ha férfi az illető).
Aztán olyanokat is kifüleltem a vácrátóti nagyzsinagógában a vasárnap délelőtti nagymisén (mikozben osztogatta a Mekka felé térdeplő krisnásoknak a szent ostyát), hogy a főfőrabbi megvesztegetni készül a település és az arborétum vezetőit abból a célból, hogy a kabbala segítségével szomorú fűzzé varázsolt elmebetegek (köztük téged) elférjenek benne. Ez lesz a magyar idióták emlékhelye, az egyik díszhely nyilván terád vár.
Aztán szó volt még a boszorkányok bevetéséről csak előbb le kell szállítani a megfelelő mennyíségű, izraeli hightech vessző-seprűt. A találkahely természetesen a Gellért hegy lesz, és a seprűk repülésre való használata miatt bekövetkező légszennyezést az ország kutaiba vezetik, tömegmérgezés céljából.
Szóval, jó lesz vigyázni ám! De ha nem volt elég, megsúgok még egyéb titkokat is, de csak akkor, ha tudsz titkot tartani, és ha nem kotyokod tovább.
Engem egyébként megnyugtat, ha olyan honfitársaim vannak, akik pl. ilyeneket irnak magyarhonnról:
"Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent, nekem szülőhazám itt e lángoktól ölelt kis ország, messzeringó gyerekkorom világa. Belőle nőttem én, mint fatörzsből gyönge ága s remélem, testem is majd e földbe süpped el. Itthon vagyok. "
Mit mondjak: Kifejezetten riasztó számomra a nemzeti zászlókba burkolódzó kukagyujtogató.