Keresés

Részletes keresés

Limesz Creative Commons License 2008.12.19 0 0 143

Röhej ez a topik.

Így van. Röhej. Nem tudom hol voltak az erőszakellenes magyar tarkák amikor a 14 éves kislányt brutálisan meggyilkolták a cigányok.

Előzmény: Törölt nick (139)
dorongoló Creative Commons License 2008.12.19 0 0 142

"Persze majd ha garda uzival jarkal akkor majd lesz okuk reszketni."

Ebben az a kockázat is benne rejtőzik, hogy egyikükből-másikukból előbb vagy utóbb tésztaszűrő lesz. :(

Előzmény: powerfactor (137)
avilo Creative Commons License 2008.12.19 0 0 141

Arrol nincs hir, hogy a tamadok ellen inditottak-e eljarast?

Feltetelezem forditott esetben az összes gardista rögtönitelö birosag elött allna, a cigany viperajaval meg senki sem foglalkozna...

Magyar Rendörseg egy nagy f.s...

chajie Creative Commons License 2008.12.19 0 0 140
az ifjú gárda miért lenne az én gárdám? semmi közöm hozzá.
Előzmény: Törölt nick (114)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.19 0 0 139

És ez valami?

A fehérembert agyonverős cigányok mivel járnak? Vagy inkább mikkel?

Röhej ez a topik.

Reménytelen_ Creative Commons License 2008.12.19 0 0 138
Ezzel csak azt érik el hogy nem csak a gárdatagnál lesz vipera, hanem mindenkinél.
Hol lehet kapni?
Én veszek egyet, valahogy meg kell védeni magamat, mert a rendőr nem véd meg, csak büntet.
Hajrá Gárda!
Előzmény: powerfactor (137)
powerfactor Creative Commons License 2008.12.19 0 0 137
A ciganynal a szamuraj kard nem szamit semmit, a pisztolyal hadonaszo ciganyoknal sem keresik a fegyvert. Meg jo, hogy a gardista nem vedekezett, mert akkor mar reg racs mogott lenne. Meghogy vipera, hova tart ez a vilag, hogy a szeginy romaknak igy kell reszketni a Gardatol. Persze majd ha garda uzival jarkal akkor majd lesz okuk reszketni.
Antisystem Creative Commons License 2008.12.19 0 0 136

Ez az emberen múlt, és nem valamiféle direktíván. Ott is normálisak voltak, meg hülyék voltak, meg segítőkészek, meg szemetek, mint mindenhol...

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (133)
Limesz Creative Commons License 2008.12.19 0 0 135

Történetesen én úgy látom, hogy a proletár internacionalizmus ezredannyira nem került ellentmondásba a hazafiassággal, mint a kapitalista globalizmus. Röviden, akkoriban sokkal többen érezték A HAZA-ként Magyarországot, mint ma...

Így, önmagában szerintem ez az állítás megáll.

Előzmény: Antisystem (134)
Antisystem Creative Commons License 2008.12.19 0 0 134

Ez spec irgalmatlan hülyeség, már bocsi. Ajánlom figyelmedbe mondjuk ezt a videót, a hozzá tartozó kommentekkel:

http://www.youtube.com/watch?v=hHoCicOwUQc&NR=1

Történetesen én úgy látom, hogy a proletár internacionalizmus ezredannyira nem került ellentmondásba a hazafiassággal, mint a kapitalista globalizmus. Röviden, akkoriban sokkal többen érezték A HAZA-ként Magyarországot, mint ma... ahol sokaknak ott a haza, ahol a telibb zseb...

Egyébként meg a kérdés nem az volt a hidegháború idején, hogy X.Y és Magyarország konfliktusában hova állnál, hanem, hogy a két világrendszer konfliktusában, a SZU és az USA konfliktusában hova...

ÜdV

Előzmény: rarabel (131)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.19 0 0 133
OFF
"- Amikor én benne voltam a Gárdában, már inkább táborozásról volt szó, semmilyen harcias kiképzést sem kaptunk, a legkomolyabb feladat talán az lehetett, amikor elkísértünk közúti ellenôrzésre egy rendôrjárôrt, és a kocsiból végignéztük ahogyan ellenôrzi az autósokat– mesélte az Ifjú Gárdában töltött idôszakról egy közismert MSZP-s honatya, aki neve elhallgatását kérte, mivel szerinte kellemetlen, ha valakirôl most kiderülne, hogy bármilyen Gárda tagja volt."

kiváncsi lennék, ez mikor volt (vagy hazudott?), mert 88-ban engem simán nem akartak beengedni a müvházba a gárdista úrfik, mert nem volt nálam úttörőigazolvány(!)
Előzmény: rarabel (130)
Limesz Creative Commons License 2008.12.19 0 0 132

Ja, persze, ami a hazugságodat cáfolja, azt leszarod.

Rendben vagyunk, bolsi tempó.

Előzmény: rarabel (130)
rarabel Creative Commons License 2008.12.19 0 0 131

OFF

Ja, kb. mint Szálasiék.

ON

Előzmény: Antisystem (128)
rarabel Creative Commons License 2008.12.19 0 0 130

Megnéztem, valóban wikipédia.

Namármost, én ezért szoktam lesz@rni - többek között - a wikipédiát....

;/

Előzmény: Törölt nick (124)
Limesz Creative Commons License 2008.12.19 0 0 129

Húha !

A rendőrök meg nem csak magukhoz vették - pedig tiltott viselet náluk - hanem ütöttek is vele.

Az nem zavart mi ? Akkor nem nyitottál rettegőbajnok topikot, mi ?

Előzmény: nagykrémes (-)
Antisystem Creative Commons License 2008.12.19 0 0 128

Semmit, efféle eshetőség szóba sem került. Egyébként a többség a  magyaron állt volna, tévedés ne essék...

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (123)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.19 0 0 127
úgy képzelem, hogy magyar-szovjet konfliktus esetén segítséget hívtak volna szovjet barátaiktól a magyar kérdés megoldására :-(
Előzmény: Törölt nick (123)
rarabel Creative Commons License 2008.12.19 0 0 126
Értettem, századparancsnok elvtárs, kérek engedélyt folytatni a diverziót!
Előzmény: Antisystem (121)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2008.12.19 0 0 125
"Viperát találtak egy gárdistánál!" - Istenem, de nagy kő esett le a szívemről, már azt hittem, hogy egy rendőrnél... De szerencsére ilyen nálunk nem történhet meg. Most mi van?A rendőrfőkapitány úr is megmondta.
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.19 0 0 124
wikipédia :-)

Előzmény: rarabel (119)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.19 0 0 123
Mit tanítottak az Ifjú Gárdában, egy magyar-szovjet konfliktus esetén melyik oldalon kell lenni?
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.19 0 0 122
Ez eddig sem volt kérdéses.
Antisystem Creative Commons License 2008.12.19 0 0 121

Pedig ő emléxik yól:)))

Nekem elhiheted, alapszervezeti KISZ titkár voltam az Ifjú Gárdában:)

ÜdV

Előzmény: rarabel (119)
rarabel Creative Commons License 2008.12.19 0 0 119

Rosszul emlékszel.

Az Ifjú Gárda a legzombibb bolsi kiskölykök gyülekezőhelye volt.

"Ifjú Gárda eredetileg a KISZ rendezvényeit biztosító rendezőgárdából kialakított, hazafias-honvédelmi nevelést erősítő szervezet volt, a KISZ teljes politikai irányításával."

Ez a mondatod tele van önellentmondásokkal.

Helyesen:" Az Ifjú Gárda eredetileg a KISZ rendezvényeit biztosító rendezőgárdából kialakított, hazafias-honvédelmi nevelést a diktatúrát erősítő erőszakszervezet volt, a KISZ teljes politikai irányításával."

Ugyanis a KISZ és a hazafias-honvédelmi nevelés erősítése kizárta ergymást, lásd: forradalmi ifjúsági napok, meg ilyesmik.

Törölt nick Creative Commons License 2008.12.19 0 0 117
"Az Ifjú Gárda eredetileg a KISZ rendezvényeit biztosító rendezőgárdából kialakított, hazafias-honvédelmi nevelést erősítő szervezet volt"

Hazafiatlan szervezet volt az.
lilaköd mámor Creative Commons License 2008.12.19 0 0 115
mint az SA...én is emlékszem rájuk.

a ballibek előszeretettel feledik a PÁRT egykori fegyveres szárnyait.
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.19 0 0 114
egyébként az Ifjú Gárdával találkoztál anno? én igen.

Az Ifjú Gárda eredetileg a KISZ rendezvényeit biztosító rendezőgárdából kialakított, hazafias-honvédelmi nevelést erősítő szervezet volt, a KISZ teljes politikai irányításával. Szervezete, alapvetően középiskolákra, munkahelykre alapozott. Nagyon kevés területi alegység működött. Szervezeti felépítése katonai volt, raj-szakasz-század-zászlóalj.

a másik gárdája büdösebb kategóriához érkeztünk :-)
Előzmény: chajie (58)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.19 0 0 112

És  a többszáz cigánynál akik lincselni akarták, mit is találtak?

Ja, hogy őket senki nem nézte meg?

Mindenesetre, te valószínüleg, este, egy sötét mellékutcában inkább párszáz cigánnyal találkoznál, mint egy gárdistával. Biztos. Neked elhisszük.

Előzmény: nagykrémes (-)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.19 0 0 111
ahhoz külön fórum-motor kéne
Előzmény: Don Provenzano. (110)
Don Provenzano. Creative Commons License 2008.12.19 0 0 110
A cigányoknál talált viperákról miért nincs külön topic?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!