Ott lakott két gárdista. meglátogatta őket egy harmadik haverjuk. Ebben mi a tilos, a félelemkeltő?? Nehogy már tilos legyen teszemazt pincérnek vagy managernek fekete mellénybe hazamennie.
Inentől fekete mellényt is betiltják. Nem is értem mitől rettegnek a cigányok, feloszlatták a gárdát. Nincs gárda, nincs megfélemlítés.
Vagy tilos lesz innentől 2 volt gárdistának találkozni??????
Gondolod, hogy előtte szavaztak, hogy lincseljünk, vagy telefonáljunk? Lehetetlen elképzelni, hogy a többség odament önbíráskodni, viszont volt közöttük jó érzésű is, aki a rendőrség segítségét kérte? Vagy te tagadod, hogy a cigányok között lenne becsületes?
Nincs kijárási tilalom, de azt gondolom, a vonulgatás okozta megfélemlítés és a közelmúlt más eseményei hozták ezt magukkal...mér nem írtottak parlagfüvet?
"Mond, miért sétál valaki, számára veszélyes helyen?
Megjegyzem, több tekintetben egyetértünk, csak én sokkal nehezebben vagyok hajlandó általánosítani....mert a nem roma magyarok is követnek el súlyos bűncselekeményeket mégsem mondom általánosítva, hogy bűnöző magyarok vagyunk...kapisgálod?"
Mondjál nekem Magyarországon egy olyan veszélyes helyet ahol magyarok által elkövetett bűnözés miatt veszélyes lehet sétálni.
Én tudok neked mondani olyan helyet, ahol a cigány lakosság miatt nem tanácsos egyedül járni. (Igen, lakosságot írtam, azzal együtt, hogy tudom, van a cigányok között becsületes, dolgos ember) Olaszliszkán is volt biztosan és még csak hibáztatni sem tudom őket azért, hogy nem védték meg szegény Szögi Lajost. Ezek a becsületes cigányok többet szenvedhetnek a cigánybűnözéstől, mint mi)
Mindenki ismeri a saját határait. Nem értek semmilyen fegyverhez. Ők igen. Nem hiszem, hogy ráérnék nekik kiadós gombapörköltet főzni, max, ha két megerőszakolás között megéheznek. És ez kb. a családom jellemzése is. Úgyhogy mi inkább megyünk, de valahogy inkább maradnánk, ha lehetne.
Ahogy dicső Caesar mondta Pompeiusra: a romák kb. annyira ravaszak mint egy adag szardínia.
Na ilyen az mikor farkast akarnak kiáltani és közben végig hazudják. :)
Nehéz elképzelnem, hogy több százan készenlétben álltak, hacsak nem tudták előre, hogy x időben, x helyen egy FELFEGYVERZETT (lőfegyverrel is) gárdistát fognak találni. Vagy ennyire gyors kocsijaik vannak?
Gyengén szervezett műbalhé a közvélemény további provokálására a romák lelkes és gyengécske főszereplésével.
Elöre látható volt, hogy lincselés és mindenféle önvédelmi csoportok megszervezése lesz a vége, annak kell örülni, mig az egyes nagyobb klánok nem gondolják, azt hogy cigány akciókba kell fogni....
Nem merik, mert akkor fél év múlva feloszlatnák a rendőrséget is azzal, hogy félelemkeltő, a cigányasszonyok pszichológushoz járnak mert depressziósok és azt álmodják, hogy rebiszes bakancsok táncolnak puha kis cigányfejeken.