Látom, hogy jó redőnyöst kerestek. Nekem van egy ismerősöm, redőnyöznek, reluxáznak, szalagfüggönyöznek, karosnapernyőznek, stb. A Margó Tivadarban már csomó helyen tettek fel új ablakokat, redőnyöket. Bár ablakcserére nem lesz szükség :), a többire jó lesz.
Szépen és jól dolgoznak (saját tapasztalat), nagy a színválaszték is.
Szerintem érdemes megkérdezni: Lukács Zoltán 06304916937.
Biztos lehet kérni valami kis kedvezményt is, ha többen vásároltok.
Köszi az információt,sejtettem,hogy az A épületben van a kéglid,mivel a B épület oldalán nincs egyáltalán erkély.Azért kérdeztem,hogy melyik emeleten fogsz lakni,hátha közeli szomszédok leszünk,de nem,mert én pár emelettel feljebb fogok lakni(bízom benne). Helló!
Helló! Az előbb elfelejtettem,sajnálom Holden 81,hogy el kell adni a kéglit amit még nem is élvezhettél egy kicsit sem, én lettem volna az egyik szomszédod,épp valamelyik nap kukkantottam be a nappalid-konyhád ablakán és megjegyeztem magamnak,hogy milyen szép világos a lakás. Hati x:te melyik emeletre költözöl,megkérdezhettem? Hali!
Köszi a képeket.A képekből ítélve a szélső lakás a tied.A mi lakásunkban már a fürdőszoba kész van,fényképet azért nem tudok feltenni mert, a telefonnal készítettem és nem lett olyan jó minőségű,de ígérem ha legközelebb arra járok már normális képeket készítek ami használható is. Helló!
Sürgősen eladnám lefoglalózott 4. emeleti, 45 nm-es, 1+fél szobás, 5 nm erkélyes, 2 nm tárolós, október 31.-i átadású lakásomat. Nehéz anyagi helyzetbe kerültünk, ezért sajnos nem fogunk tudni beköltözni. Ha valaki megveszi a lakást, arra is hajlandók vagyunk, hogy félmillió forintot visszafizessünk az árából, így 14.433.000 forint helyett csak 13.933.000 forintba kerül! Az ajánlat csak szeptember 30-ig él, eddig kaptunk lehetőséget, hogy magunk értékesítsük a lakást. Érdeklődni nálam, Kövess Péternél lehet a 06-20-955-7107-es telefonszámon.
1.( Ígértem információkat,írom őket.Nem tudom már melyikőtök kérdezte az új építés vezetőt,hogy milyen?Nem új ember, már a építkezés kezdete óta itt van,közép korú és ő is jó fej, nagyon rugalmas, minden gondra talál megoldást.Eggyel vagy kettővel feljebb található a rang listán mint a London Zsolt,gondolom nem vettek fel erre a feladatra egy új embert,hanem így belső körben oldották meg. 2,( Az építkezés az én meglátásom szerint jól halad,a lépcsőház már le van kövezve,a lift be van szerelve,szerintem már csak a festés és az egyéb apró dolgok beszerelése van hátra. A lakásomban már csak burkolni kell és az egyéb dolgokat kell befejezni mit:parkettázás, a szaniterek, a konnektorok és a belső ajtók felszerelése van hátra.Bízom benne,hogy költözhetünk mindannyian a megadott határidőben.Kitartás mindenkinek!!!!! Sziasztok!
A múlt héten voltam arra,teljesen be van pucolva és színezve, belül majd megnézem csütörtökön,mert akkor kell vinnem a saját csempéimet és a többi holmit,majd megosztom veletek mit láttam. Helló!
Tud valaki olyan helyet ahol lehet szép konyhabútort venni, készíttetni? Vagy esetleg lapszábászatot? Már csak két hónap és lassan lehet költözni....:D
Én is kerestem volna a L. Zsoltot.
Nem tudjátok hogy milyen az új építésvezető?:D Öreg,fiatal?Ki kell majd mennem úgy is,majd meglássuk!
Tudja valaki,hogy a London Zsolt telefonszáma miért szűnt meg.Már többször hívtam és az automata azt hajtogatja,hogy ezen a számon előfizető nem kapcsolható,előre is köszi.
Kértem árajánlatot egy redönyöstől, aki már dolgozott nálam. Nekem két belső egyszárnyas ablak van belül, egy kétszérnyas kívül és az erkélyajtó. Cirka 10 m2. A szaki azt mondta, hogy fehér műanyagból kb. 70 E Ft a redőny, másik 70 E a szunyoghálló. Ebben a felszerelés is benne van. Ha többen összeállunk, engedményt is ad.