Kifejtenéd egészen pontosan, mi az a "zsidó típusú hangulatkeltés"?
Tudtommal én is keltettem a hangulatot és úgy tudom, nem vagyok zsidó.
Írhattál volna nemzetietlent, hazafiatlant, etikátlant, igazságtalant, kishitűt stb.
Esetleg ateistát, cigányt, homoszexuálist, négert, hogy a kirekesztésből senki ne maradjon ki.
A Wada nem felejt :
Alighogy megérkezett Pekingbe Fazekas Róbert diszkoszvető, máris lecsaptak rá a doppingellenőrök - írta meg Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke internetes naplójában. A sportvezető úgy tudja, az Athénban aranyérmétől doppingvétség miatt megfosztott szombathelyi nehézatléta a magyar olimpiai csapat utolsó nagyobb csoportjával érkezett a kínai fővárosba, és a doppingellenőrök azonnal vérvétellel kiegészített vizsgálatra rendelték. Scmitt szerint ez így helyes: "Teljes mértékben egyetértek a szigorú fellépéssel, ami lényegében a becsületesen, tisztán készülő és versenyző sportemberek döntő többségének érdekében, védelmében történik, a csalók, vagy ahogyan Rogge elnök fogalmazott, a sportban jelentkező bűnözők leleplezését szolgálja".
Drukkoljunk Fazekasnak !!! Ha jó eredményt ér el akkor fel lesz idegsítve a sok-sok hülye barom. Ennyit megér. Az undorító TV2 akkor majd mit fog leadni?
Fazekas ellen igazságtalan ez a zsidó stílusú hangulatkeltés szerintem. A büntetését letöltötte a szabályok szerint és kész, innentől kezdve nincs miről beszélni.
Mekkora poén lenne, ha a sportolói tevékenységet világszerte egyfajta közmegegyezéssel (bilibe lóg a kezem) 90%-os adóval sújtanák, viszont a visszavonulásuk után mondjuk 5 évvel az egész 90%-ot kamatostúl megkapnák mint járulékot... már amennyiben addig nem buknak le :) :D
Nemzetközi Olimpiai Bizottság üdvözölte, hogy Michael Johnson önként visszaadta a 2000-es sydneyi olimpián a 4x400-as váltóban nyert aranyérmét, miután csapattársa, Antonio Pettigrew beismerte doppingvétségét.
A NOB múlt szombaton hivatalosan törölte az egész csapatot az aranyérmesek listájáról, miután Pettigrew májusban, volt edzőjének perében tanúskodva bevallotta, hogy doppingolt a sydneyi játékok idején.A 4x400-as váltó tagja Pettigrew és Johnson mellett a korábban szintén doppingoláson ért Alvin és Calvin Harrison voltak. Az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynöksége (USADA) azóta jelképesen két évre eltiltotta már visszavonult Pettigrew-t.
ja ja, a doppingvizsgálat csak a már ismert illetve tiltó listán szereplő anyagokra irányul, ergo az új fejesztések nem kimutathatóak.
Ha és amennyiben letárolják a mintákat és időnként visszanéznek az új szerek ismeretében akkor visszavehetnek még érmeket ahogy mostanában is láttuk. Erre viszont a gyorsabb fejlesztés és a gyakran váltott hatóanyagok kínálnak megoldást a gazdag nemzetek "sportolóinak"....
túl sok pénzt buknának a versenysportot parazitálók, ha nem tudnának meg nem engedett előnyöket biztosítani a sztároknak, az ár régen költség/haszon (kockázat) elemzés mint fair play...
"A húszfős atlétikacsapatból a tízpróbázó Zsivoczky Attila vagy a kalapácsvető Pars Krisztián, esetleg a diszkoszvető Máté Gábor és Kővágó Zoltán szerezhet érmet. Meg Fazekas Róbert [1]. Ha pozitívan állunk a dolgokhoz, ez akár két aranyérmet is hozhat, reálisan csak egyet, de az is lehet, örülhetünk, ha döntőbe jutnak versenyzőink
Egy neve elhallgatását kérő szövetségi tisztviselő szerint pozitív eredményt hozott két éremesélyes orosz gyalogló, Vlagyimir Kanajkin és Valerij Borcsin doppingtesztje, így valószínűleg nem indulhatnak a pekingi olimpián. Lebukott Vlagyimir Guszev kerékpáros is. ORIGO
Doppingvétség miatt nem vehet részt a pekingi olimpián Vlagyimir Guszev orosz kerékpáros. A 25 éves kerékpárost azok után menesztette klubja, az Astana, hogy a hematokritszintje a megengedett érték fölött volt.
Az egyéni időfutam egyik éremesélyese helyett a júliusi Tour de France-on negyedik Gyenyisz Mencsov szerepelhet ebben a számban.
"Nem akarjuk elhinni, hogy Guszev doppingolt. Magaslaton készült az olimpiára, és talán emiatt lett magas a vörösvértest aránya" - fogalmazott Alekszandr Guszjatnyikov, az orosz szövetség elnöke.