Ezt a topikot azok látogassák, akik tudnak egymással együtt örülni, várják az indulás napját és 100x leírják, hogy izgulhassunk egymásért. Aztán jöhetnek a hasznos tanácsok és élménybeszámolók. Lehet OFF. lehet bármiről beszélni az utazással kapcsolatban. Finom arab ételeket is lehet főzni! Provokátorok kíméljenek!!!
Csak hogy ne a Karthago Airlinest szidjuk: beszéltem velük,hogy mi az oka a menetrend megváltoztatásának. A Lufthansa sztrájkja miatt vannak a csúszások, mivel a németországi reptereken tolódnak el az időpontok.
Valamikor, úgy 40 éve még nagyon jó hely volt. Volt építő tábor fiú és lány külön-külön, hétvégeken a szinpadon beat zenekarok váltották egymást. Lehetett sátorozni, meg hasonlók, Akkor még a vize is jó volt. Abban az időben még Halason laktam, így elég sokat jártunk a haverokkal oda biciklivel, sátorral a héltvégeken. Jó volt!
Már látom, ez hülye kérdés volt részemről - bepötyögtem a google-be. Hát mit mondjak, én még soha nem hallottam róla, de berezeltem. Ezek után a halak engem kíméljenek! Nem akarok velük találkozni. Eddig azt hittem, a medúzák lehetnek a legkellemetlenebb élőlények partközelben, esetleg a tengerisünök. Brrrrrrrrr!!! Azért nyugtassatok meg, hogy többnyire élve hazakerünek a turisták Tunéziából a félelmetes kőhal létezésének ellenére is :)
Mt ne ne mondjak, én is száz dioptriás szemüveggel közlekedtem ezután és a féllábszárig érő vízben is úsztam, csak hogy ne kelljen a lábam letenni:-)))))
Szóval ez úgy volt, hogy a parton van egy lekerített rész a szörfösöknek, ahol tanítják a széllovas palántákat:-)) Kb. combközépig ér a víz és ezen a részen elég köves is. Itt találta az egyik oktató és rögtön kiemelte a partzra egy szákkal és elvitték valahová. Én csak arra lettem figyelmes, hogy nagy tömeg és rögtön indultam a géppel.
Volt aki hozzá akart nyúlni,de szerencsétlen úgy ordított mindenkivel, hogy nem lehet,veszélyes. Volt nagy riadalom,főleg akkor,amikor meg szerette volna emelni szákkal együtt és kinyitotta a száját. Mit ne mondjak én is úgy megijedtem, hogy elfelejtettem lenyomni a gombot és erről a képrőllemeradtam. Még belegondolni is roszz,hogy valaki rá is léphetett volna:-(((