Van egy eladó Paris Orly-Budapest repülőjegyem január 4-én 17:25 indulással. A repjegy ára kb 90€ (36€ a jegy+55€ körül van az átírás) ebben benne van a 30kg feladott poggyász is. Amennyiben valakit érdekel a magyar.katica@gmail.com-ra várom levelét!:) Szép napot!
En is hasonlòan gondolom. A pàpa is kijelentette a minap, hogy az idei az utolsò karàcsonyunk. Mert jövôre kitör a vilàghàborù. Ö màr csak tudja. (Remélem a cenzura ünnepel és elnézi nekem ezt a megjegyzést.)
Fr.o-ban nincs Mikulàs. A "père Noël" pedig csak ma éjjel jön, de nem tudom hogy jön majd be, mivel nincs kandallòm.Ja és a hetedikre fölmàszni sem tud. Igy aztàn lemondhatok az ajàndékokròl.
Tudja valaki, hogy otthon mitôl "szent" a ma este ? Ugyanis Fr.o-ban ilyen nincs. Csak "reveillon" van, mint szilveszterkor. Ugyanugy mulatoznak, zene, tànc, ... stb.
Ahogy irtam, a kiallito banknal kell, hogy probalkozz, ha ok nem valtjak be a bulletin paie felmutatasa mellett, akkor sajna szamlanyitas nelkul nem uszod meg a dolgot, legalabbis ezt olvastam tobb forumon is. Vagy pedig a munaadoddal kell targyalnod, hogy nem jo ez igy neked KP- ban kell a fizetesed.
Új, szigorú törvényekkel harcolnának a francia hatóságok a terrorizmus ellen. Az anonim netezést segítő Tor hálózatot és a nyilvános wifit is betiltanák az országban.
Vállalkozótól kaptam az én nevemre szól Crédit Agricole-s és adott hozzá egy bulletin de paie papírt. De állandó lakcímem még nincs itt és ezért a bankszámlanyitás is necces. A pénzt pedig sürgősen haza kellene küldenem a családomnak, hiszen ezért jöttem ki! :-(
Ha cegtol kaptad a fiztesedet akkor van ra esely, a fizetesi cetliddel ( bulletin salaire) felszerelkezve a csekket kibocsajto banknal hozzajutsz a penzedhez, de csak abban az esetben ha ceg egybizonyos fajta csekket adott, ami egyre ritkabb a penzmosas elkerulese miatt. Ha maganembertol (nem vallalkozotol) kaptal igy fizetest akkor sajnos nagy valoszinuseggel nem uszod meg a szamlanyitast, mert a csekkek nevreszoloak es igy Kis Pista nem inkasszalhatja a Nagy Geza nevere szolo csekket mondvan majd odaadja neki kp-ban.
Sziasztok! Egy egyszerű segítséget szeretnék kérni! Jelenleg Rouen-ben dolgozom és csekken kaptam a fizetésemet de nincs bankszámlám és beváltani sem tudom mert szinte semmit nem beszélek franciául persze nem ingyen kérném! Tél 0036705312274