5 gól a különbség, de valóban nüanszokon múlt. Az várható volt, hogy nem nekünk fognak fújni. Abszurd, mert egyfelől Korea megérdemelt egy kis kompenzációt, másfelől ennek nem Norvégia lett a szenvedő alanya, hanem mi, akik nem tehetünk az egészről. Összességében, ha kicsit bölcsebbek vagyunk a végén (na, de ki tud higgadt lenni egy ilyen meccsen?), akkor így is behúzhattuk volna, én továbbra is ezt gondolom. Nem sikerült, kár érte :-(
felejtsetek mar el ezt a temat hogy ki cigizik.teljesen mindegy hogy cigiznek vagy nem tolem cigizhet az egesz csapat felnott emberek nem ezen mulik a siker.zidane is cigizett aszt megnyert mindent vennie kelett egy nagyobb hazat mert nem fert el a trofeaktol szint ugy maradona.szivjanak el naponta akar egy dobozzal is csak logjon a gold medal a nyakunkban es senkit nem fog erdekelni ez mert mar k..... farasztoak vagytok.tara
Bizony nem ért hozzá, de lehet, hogy ált iskben játszott, mert néha olyan hülye tudálékos. Olyan, mint Gulyás, aki annak idején vagy tíz éven keresztül minden meccsen elmagyarázta mi az a vax.
Az egyetlen kommentátor, aki valóban ért a kézihez, az Méhes.
nem a kapus volt, hanem Görbe, bár igazad van, nem jól csinálta, sokkal jobb lett volna ha a mellette ácsorgó bíró kezébe adja a labdát, majd mutatja neki, hogy mehet vele a kapunk felé....
Szerintem nem volt semmiféle csalás. Lehet 1-2x tévedtek a bírók, de összeségében teljesen megérdemelten nyert korea (igaz az első 15 percet nem láttam, de a második félidőben kétségtelen volt a győzelmük).
Én is írtam már előtte hogy 'a koreai óvás visszavonása után nem volt ok már az optimizmusra'. Ez szerintem ekvivalens azzal hogy 'Hammerseng gólján ment el' vagy nem?
Nem akarom Görbe nyakába varrni a meccset, szó sincs róla, az abszolút igazságtalan lenne...Inkább csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy saját erőnkből két dolgot tudtunk volna megtenni a meccs végén, ami talán késleltette volna az amúgy megjósolható végkifejeletet: 1) Hajdu robbanhatott volna az egyik kiállításnál a félidő vége felé 2) Görbe tehetett volna arról, hogy ne kerüljünk a végén kettős hátrányba. Ennyi.
ért a kézilabdához??? ne viccelj, azok alapján amiket egy -egy bírói ítéletnél, bíróikarjelzéseknél- mond, még a szabálykönyvet sem ismeri, vagy ügyesen titkolja... de most legalább a magyaroknak szurkolt!