Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Holnap 15-19 óra között el tudod vinni? (Ez egy iroda, ahol ott tudom hagyni, ebben az időpontban lesz ott valaki, aki odaadja.) Ha igen, holnap odaviszem.
Szia, köszönöm, akkor a héten értemennék, (ha csak nem jársz te magad véletlenül a Xl. kerületben.)
Igen engem is nagyon meglep, mennyire eredménytelen itt évek óta minden beírás. Kb. azóta, hogy a forumot átalakították, azeltött élénk szociális élet folyt it; értsd:SZEMÉLYES kapcsolatok, barátságok, összejövetelek szervezödtek.
De az igazán meglepö nem az, hogy senki sem akar nekem Adeniumot ajándékozni, hanem az, hogy amit én magam ajándékba fölajánlok, az sem kell senkinek. Az ajándékozd el-topic évek óta haldoklik.
Visszatérve a cserére; nekem csak két Golgotám van: Constance Elliot és egy Belotii. Ezekböl szívesen viszek szaporítóanyagot, vagy próbálok neked gyökereztetni. Ezenkívül Agapanthust, Cliviát, Gloriosát, rengeteg bordó Oxalist, vagy Aloe verat tudok fölajánlani. Ezek kész növények, a többiek közűl bármelyikböl szaporítóanyagit tudok adni.
én szívesen odaadom neked az egyiket (tényleg meglepő, mióta keresel, és semmi eredmény), van több, ami virágzik. Az egyik ducibb alapfaj tiéd. Hogy jut el hozzád? Cannat, köszönöm, nem kérek. :)
Szia, nagyon régóta szeretnék egy szép kövér Adeniumot. (Most Budapesten vagyok.) Cserébe Cliviát vagy Agapanthust tudnék ajánlani. Már csak a szállítást kell kieszelni.
Hello sziasztok èrdeklődnèk hogy nincs e valakinek monsterra oblinqua dugványa sajnos a magyar nevèt nemtudom már èvek ota szeretnèk egyet de mèg eddig nem volt hozzá szerencsèm válaszokat előreis köszönöm
Keresek 10-15 szem csíráztatható fűszerbabér magot. Cserébe mexikói csili magot tudok felajánlani ami kb 1,20-1,50m magasra nő és minden talajtípust szeret. mailt írjatok: boti.attila8@upcmail.hu
Az nem biztos,mert még 1 tőkét nem metszettem meg.
Zalában is van 1 tövem belőle Amire csak később kerül sor, amit oda tudok adni,ha érdekel. Esetleg a címet küld el és akkor amint megtörténik a metszés elküldöm.