Keresés

Részletes keresés

Fine Tune Creative Commons License 2008.02.16 0 0 78
Igazából a kormány már annyira népszerűtlen, hogy Orbánnak már lényegében bármi bejön.

Befogadóközeg kérdése ez az egész.
Előzmény: Törölt nick (77)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.16 0 0 77
"titikosszolgálat, magánhadsereg ..."

Figyu!

Ezt az Orbán a megfigyelési ügynél már elsütötte.
Nem jött be neki. Nem mondta?
Előzmény: Törölt nick (73)
Fine Tune Creative Commons License 2008.02.16 0 0 76
Az Orbánt cigányozó MSZP-sek mellett véletlenül épp nem állt ballib újságíró:))
Előzmény: Hwang (69)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.16 0 0 75
A rendőrelvtársak felszereléséhez törvényileg nem tartozik a síp és a kereplő, meg a pléhszócső.

Rndőr?
Előzmény: Törölt nick (71)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.16 0 0 73

A parlamenti demokráciát....ja azt szeretnénk ahol egy képviselő a szavazói felhatalmazása szerint cselekszik, ahol a meghatározó pártok nem a készülnek 1,5 éves hazugság hadjárattal a leendő választóik megtévesztésére szimplán a hatalom megtartása érdekében, ahol miután ez kiderül nagy bocsánat kérések közepette távoznak a politikának még a környékéről is, ahol egy evidens kormánybukást minden létező eszközt ( hűbéresmédia, titikosszolgálat, magánhadsereg stb) bevetve nem húznak 2 évig...csak azért, hogy mindent eltudjanak rabolni a megtévesztett választóiktól.

Nálam ez a parlamenti demokrácia......amit te istenítesz az úgy is néz ki, úgy is viselkedik, mint egy dikatatúra.

Előzmény: Megfontolom (64)
vizivárosi puma Creative Commons License 2008.02.16 0 0 72

off.

heylszínt, időpontot tud már valaki?

vizivárosi puma Creative Commons License 2008.02.16 0 0 70
:-))))
Előzmény: Törölt nick (48)
Hwang Creative Commons License 2008.02.16 0 0 69
azért, hallottam volna róla, ha valami egetverő dolog történik...
Előzmény: Fine Tune (68)
Fine Tune Creative Commons License 2008.02.16 0 0 68
Nem voltál MSZP-s tüntetésen és nem emlékszel arra, hogy ott kiabáltak volna:))

Ha nem voltál ott, akkor honnan tudod mi volt ott?
Előzmény: Hwang (65)
Fine Tune Creative Commons License 2008.02.16 0 0 67
Jó hasonlat lenne, ha az egészségügyi ellátás idáig is ingyen lett volna. De nem így van.
Előzmény: Megfontolom (64)
MayItBe Creative Commons License 2008.02.16 0 0 66

Azé' a bunkerről el ne felejtkezzél már! Azt is fel kéne újítani! Most hallottam, hogy Draskovits atombombát akar venni március 15-re és keresik a megfelelő helyet is, ahol a legtöbb kárt okozná. Csak annyit értettem a lehallgatókészülékemen - mer' a rohattkomenyisták igen felerősítették a Cuba Libre adót -, hogy valami Kőérberek lakópark....Szerintem azonnal állj neki, már alig van idő márciusig!

Aggódom! Nagyon!

És vigyázz, arról is tudnak, hogy készletezel! Te vagy az első az új kuláklistán, amit majd március 15-én az operaházi ünnepségen olvas fel a Fletó! Csak óvatosan!

Előzmény: Törölt nick (32)
Hwang Creative Commons License 2008.02.16 0 0 65
én meg nemvoltam mszp tüntetésen...

én nem emlékszem olyanra, hgoy pl Orbán ünnepi beszédet tartott, aztán odament párszáz mszpés barom és bekiabáltak kerepeltek stb stb arra sem emlékszem, hgoy elvakult mszpések verset szavaló gyerekeket fütyültek ki...

ennyit erről...bár a bunkóság pártfüggetlen, és leszarom, hogy ki mszpés vagy ki fideszes vagy ki jobbikos... tartsák tiszteletben az ünnepet...
Előzmény: Fine Tune (61)
Megfontolom Creative Commons License 2008.02.16 0 0 64

Hallottál már ilyen fogalomról: Parlamenti demokrácia?

Érted is, mit jelent? ha nem, szívesen elmondom.

Ha feltenné valaki a kérdést, mi a francért kell a kajáért fizetni, adják ingyé, hisz ez létezésünk alapja, hát ne légy abban biztos, hogy nem az igenek győznének. Kérdés, ki a franc adná ingyé ezután mindenkinek a kaját. Nem beszélve arról, kaja és kaja között is lészen különbség. Pedig hát a kaja az csak jár! Hová lennénk nélküle.

Előzmény: Törölt nick (59)
Fine Tune Creative Commons License 2008.02.16 0 0 63
Nem a hangoskodókról beszéltem.
Előzmény: ooloo (56)
Hwang Creative Commons License 2008.02.16 0 0 62
"Tudod? És nem kérded, hogy miért? Nem is érdekel?"

tudom...érdekel....de egy nemzeti ünnepet ne gyalázzanak már meg....és sajnos ezt teszik már évek óta...nem lehet normálisan ünnepelni, mert a sok barom fütyül kerepel tojástdobál...

Enge mnemérdekel, hogy meddig várnak vagy meddig nem...a bunkóság, az nem dátumfüggő...annyit kérek, hogy az ünnepet tartsák tiszteletben...

Helyesled? Kívánom neked, hogy majd a te gyereked fütyüljék ki, amikor verset szaval...
Előzmény: Törölt nick (59)
Fine Tune Creative Commons License 2008.02.16 0 0 61
Voltam MSZP tüntetésen, az Orbán kormány idején, ott mentek el előttem, miközben én a dugóban üldögéltem.

Épp mellettem sivitotta egy nő - Rohatdt cigány Orbán.

És akkor mi van, randalírozott ezzel? Nem.
Előzmény: Hwang (49)
Megfontolom Creative Commons License 2008.02.16 0 0 60

Újabb bizonyítatlan elmélet?

Azt bírom, Ti mindent tudtok valakitől, de azt, hogy kitől azt sosem tudjátok. Vedd már észre, összezavartak, s Te mindig bedőlsz.

Akkor beszélj, ha a forrásodat is meg tudod nevezni. Addig csak pletyka, de jobb kifejezést használok, politikai hangulatkeltés.

Amikor valaki ilyet mond: "Tudjuk, amit tudunk..." na ekkor biztos lehetsz abban, hogy fogalma sincs mit beszél, mert fikciók vannak, de bizonyság semmi. Az etetés megtette hatását.

Előzmény: Törölt nick (51)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.16 0 0 59

Tudod? És nem kérded, hogy miért? Nem is érdekel?

Talán azért mert megunta a nép azt, hogy a feje felett a felhatalmazása nélkül döntenek....és van egy része a népnek akik ki is mutatják a véleményüket és nem várnak a szavazásokig.

Helyesen.

Előzmény: Hwang (52)
Hwang Creative Commons License 2008.02.16 0 0 58
???
Előzmény: Brummogo (55)
Hwang Creative Commons License 2008.02.16 0 0 57
leszarom az mszp-t...én akarok ünnepelni egy nemzeti ünnepen...és kibaszott zavaró, hogy nemtudok nyugottan kimenni a vársoba, mert hol itt füttyögnek hol ott hazaárulóznak...
Én magyar vagyok és ünnepelni akarok...és szeretném, ha mások ezt tiszteletbentartanák...Nagy kérés ez?
Előzmény: Brummogo (54)
ooloo Creative Commons License 2008.02.16 0 0 56
Még attól az illúziótól is megfosztod szegény fórumtársaidat, hogy az ellenzéki tüntetők között akad legalább néhány száz önállóan gondolkodó radikális. Akkor tehát Gyurcsány pojácája az összes hangoskodó rendbontó... :o)
Előzmény: Fine Tune (47)
Megfontolom Creative Commons License 2008.02.16 0 0 53

Jó duma, de nekem nem jön be.

Elakadt a tű a lemezeteken. Újítsatok már, mert roppant unalmas!

Hwang Creative Commons License 2008.02.16 0 0 52
nemtudom, de azt tudom, hogy kik kerepelnek fütyülnek ordibálnak egy nemzeti ünnepen....
Előzmény: Brummogo (46)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.16 0 0 51

Gondolom akik a rendőrpalotára lőttek, 0,5 dl. várdásüvegbe készített "molotovkoktélokkal" riogatnak noname maszopképviselőket, hogy utána 5 napig a fizetett sajtó azzal tömje az arra vevők fejét.......stb.

Azok akik megostromolták az MTV székházat majd, miután a céltalan médiának szánt robolást véghezvitték taxiba szállítak és haza mentek, akik segítségével agyba-főbe verethette furiferi az ellenzéket......tudod akik Okt23.-i balhékor hol focihulligánok voltak....majd felfedezhettük őket a tömegoszlatók között.

Előzmény: Hwang (43)
Megfontolom Creative Commons License 2008.02.16 0 0 50
Téged hova lehetne elzavarni? Az jobban esne., ha nem az ilyen zavarodottak mondanák meg, mit kellene tenni.
Előzmény: Törölt nick (5)
Hwang Creative Commons License 2008.02.16 0 0 49
ráadásul fizetett provokárotorok :))) azok is provokátorok, akik tojást dobálnak és füttyögnek meg kerepelnek...sőt azok is provokátorok, akik "Gyurcsány takarodj"-ot kiabállnak...:))) A "Kossuth tériek" is csak provokátorok voltak...:))
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.16 0 0 48

"A maszop-karhatalom már márc. 15-re gyúr"

A tyúkok nemkülönben. Kell is a sok tojás...

Fine Tune Creative Commons License 2008.02.16 0 0 47
Azzal együtt érdekes, hogy fel sem merül benned az, hogy provokátorok.
Előzmény: Hwang (43)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.16 0 0 45
Az a baj Gyurcsányékkal, hogy elvesztették a maradék csöpp realitásérzéküket. Ott tartanak, mint Hitler a bunkerben, még parancsokat osztogatnak a támadásra (miközben már fél Berlint szétlőtték a szovjet csapatok). Tőlük csak a maradék támogatóik veszélyesebbek, mert már irányíthatatlanul fanatikusok. Épp olyan fanatikusok, mint mondjuk egy iszlám öngyilkos merénylő.

A nemzetközi globáltőke meg nem foglalkozik a részletekkel, hogyan is történik meg a váltás. Nem érdeklik az áldozatok se, ezek az ő szintjükön olyan jelentőség nélküli dolgok (5 ember veszik oda? vagy 500? nekik az 500000 se tétel). Mások a nagyságrendek.
Előzmény: Fine Tune (36)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.16 0 0 44
"Majd röhögök rajtad, mikor éhezel. Vagy szomjazol."

Ennek most jött el az ideje.

Viszont kimentem a konyhába és látom, meg érzem az illatán, hogy az asszony olyan ebédet főz, hogy az csuda. Utána lehet, hogy egy jó Villányi a szomjamat is eloltja.

Viszont utána már nem röhöghetsz - estig.
Előzmény: Törölt nick (40)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!