Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2014.05.11 0 0 13006

Esetleg felszedhetne a pszichiáter...de úgyse fog, meg nem is lenne helyes...

Csak FÉRFIT szeretnék végre-vahalára.

Törölt nick Creative Commons License 2014.05.11 0 0 13005

Mailje nem műxik, írtam facebookon.

Minek is? 

Törölt nick Creative Commons License 2014.05.11 0 0 13004

Ráadásul németül írok, mert anno nem tudott magyarul. Én viszont nem szólaltam meg sok-sok éve németül. Elvileg angolul jobban tudok már, de érdekes, alig akar vmi eszembe jutni angol nyelven....

Törölt nick Creative Commons License 2014.05.11 0 0 13003

Most írok egy 5 évvel ezelőtti majdnempasimnak, nem is tudom, miért.

Talán mert az volt az a pont, 2009-ben, mikor rossz irányt vett az életem....az egyik válaszút...

Előzmény: Törölt nick (13002)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.11 0 0 13002

lelkem egy fekete lyuk.....

Lehet, a kutyaharapást szőrivel fogom gyógyítani. Nem voltam ennek híve, de....

cyanne Creative Commons License 2014.05.06 0 0 13001

szerintem olyan, mint a férfi meg a nő:))

Előzmény: Törölt nick (13000)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.05 0 0 13000

Az én testemhez a lelkemen keresztül vezet az út(elsősorban), az ő lelkéhez meg talán a testén keresztül.

Kicsit ez olyan kérdéskör, mint az indukció és a dedukció. 

Előzmény: cyanne (12999)
cyanne Creative Commons License 2014.05.05 0 0 12999

:D ebbe nem szeretnék belegondolni

Előzmény: Törölt nick (12998)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.05 0 0 12998

Az arányokon izélünk....hmm

Előzmény: cyanne (12977)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.05 0 0 12997

Békülőben vagyunk, ahahah

Törölt nick Creative Commons License 2014.05.05 0 0 12996

Az enyém nem ellendrukkere a pszichoszomatikus megközelítésnek. :)

Előzmény: cyanne (12995)
cyanne Creative Commons License 2014.05.05 0 0 12995

na látod, fejlődsz:)

az orvosi részéről nem beszéltünk ezeknek, ill. ha kifejezetten kérem, akkor igen, de mivel nem nőgyógyász, mindketten tudjuk hová tenni a „diagnózist”. azért egyszer megmutattam neki viccből egy foltot a nyakamon, mire kijelentette, h nem bőrrák, hiszen bőrgyógyászatot is hallgatott:)))) én meg a pszichoszomatikáról szoktam kioktatni:)

Előzmény: Törölt nick (12993)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.05 0 0 12994

(Ami abszolúte pszichoszomatikus eredetű.....)

Előzmény: Törölt nick (12993)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.05 0 0 12992

Veres pali bától: bájdorong :))

Előzmény: cyanne (12991)
cyanne Creative Commons License 2014.05.05 0 0 12991

jól vagyok, köszi.

nekem nincs ilyen gondom: azt mondom, h fasz:) (na jó, farok:)) a hímtagot nem bírnám ki röhögés nélkül. ő meg alkalmazkodik hozzám. ha azt mondom, fütyi, ő is azt mondja, ha azt mondom, fasz, akkor is.

egyébként is van gyakorlatom benne, h pasikkal (a barátaimmal) beszéljek a szexről, mivel általában sokkal jobban meg is lehet beszélni velük (nem néznek rám lenézően/döbbenten/sajnálva/irigykedve stb.).

a férfi pszichiáter újabb előnye!:)

de a közti vérzésemről is beszélgettünk, mikor aktuális volt (= „mi jut eszébe róla?”:D)

Előzmény: Törölt nick (12990)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.05 0 0 12990

Amúgy a terap jó.

Igaz, kicsit kínos, mikor mindenféle pszichoszomatikus nőgyógyászati "izéről" beszélek vele, meg szexuális tapasztalatokról...

A múltkor zavaromban nem jutott eszembe az, hogy hímtag. :))

Előzmény: cyanne (12986)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.05 0 0 12989

És veled mi van? (Hogy ne csak én pofázzak...)

Törölt nick Creative Commons License 2014.05.04 0 0 12988

Az a baj, h bosszúálló vagyok...

Törölt nick Creative Commons License 2014.05.04 0 0 12987

Hú, de én rögtön kibékülnék, itt dolgozik tőlem 10 percre...

(Igazából oké, ha szex, akkor szex, és nem séta-beszélgetés, de lelkis vagyok, és a szex is jobban megy, ha előtte megtámogattuk lelkiekkel :D)

Na majd meglátjuk....asszem én vagyok itt a simulékonyabb.

Előzmény: cyanne (12986)
cyanne Creative Commons License 2014.05.04 0 0 12986

Hellinger szerint (is), aki végül akárhogyan is, de megszületett, azt akarták a szülei.

nekem úgy tűnik, egyelőre (?) jó nektek így, majd kibékültök megint (egy időre). 

Előzmény: Törölt nick (12985)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.04 0 0 12985

persze mindig lehet racionális(nak tűnő) indokot találni, h ez a személy vagy dolog miért nem jó, de mivel egy alapvető kötődési probléma van a háttérben.

Nem akarta őt a mutterja.

Igen, igazából azt érzem, h ő azt keresi, én miért nem vagyok elég alkalmas hozzá, szval a hibalehetőségeket, a különbségeket.

Én viszont inkább azt nézem, h milyen jól elbeszélgetünk, ha együtt vagyunk, mennyire jó az ölelése, stb...

Előzmény: cyanne (12983)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.04 0 0 12984

Dede, tényleg van egy húzd meg-ereszd meg jellege.

Én is elkezdtem ezt alkalmazni. Célozgatással, bizonytalanságban tartással...mindig kérdezgette, hogy én nem vagyok-e kettős személyiség, mint ő, szval ezt mintha +-ként értékelte volna. 

Ezért kezdtem el én is modulálni, incselkedni. 

DE igazából nekem nem ez lenne vagy lett volna a célom.

Előzmény: cyanne (12983)
cyanne Creative Commons License 2014.05.04 0 0 12983

a tervezgetés, nem sok eséllyel, kellemesen kockázatmentes. olyan, mint egy kapcsolat, vagy olyan lesz, de mégse olyan (és nem is lesz az).

talán te ugyanazt csinálod, amit ő: érzed, h ez nem stabil kapcsolat, sok benne a lavírozás, kerülgetés, közeledés-távolodás, és talán pont ezért is mentél bele, holott persze nem tetszik, szorosabbat akarnál, kérdés, azt bírnád-e.

amúgy meg persze fogalmam sincs a kapcsolatotokról:)

Előzmény: Törölt nick (12981)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.04 0 0 12982

Pluszban testképzavaros is.

Totál izmos, de szerinte vékonyka. 

Saját bevallása szerint több száz visszautasítása volt, a huszonéves lányok felszínesek, blablbalbla. :))

Előzmény: cyanne (12980)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.04 0 0 12981

Azt mondta, a foglalt nőtől anno kapcsolatot akart, hogy váljon el, költözzenek össze, stb...szval nem jött be neki annyira a nulla elvárás, elvileg ezért mentek szét, mert a galád nő végül nem vált el, csak ígérgetett :DD

Én meg itt vagyok parlagon, csomó szabadidővel, no gyerek, férf... és 2 hetente futunk össze...

Az a helyzet, h sztem hozzászokott ahhoz, hogy a foglalt nővel nagyon célirányosan mehettek a dolgok.  Nyilván szexuális dologgal kezdődött, aztán átment lelkibe.

Aztán volt 3 kalandja nála 10+ évvel idősebb nőkkel-azok is szexuálisak.

Lehet, ezt a mintát tapasztalta, ezt vinné tovább.

Most lehet, semmi se lesz, mert a féltékenységtől rendesen nekiestem.

We"see....

Előzmény: cyanne (12978)
cyanne Creative Commons License 2014.05.04 0 0 12980

az a baj, h amíg csak a felszínt nézzük, addig csak ideiglenes megoldás lehetséges. először is foglalkoznia kellene a betegségével, mert egy borderline-nak csak úgy magától nem szokott rendes kapcsolata lenni. és persze mindig lehet racionális(nak tűnő) indokot találni, h ez a személy vagy dolog miért nem jó, de mivel egy alapvető kötődési probléma van a háttérben, ezért nem elég a felszínt karistolni, hanem le kéne kicsit mélyebbre ásni. de ez egyedül az ő felelőssége. és az első lépés az ún. betegségbelátás (bár a BPD-t én nem szívesen nevezném betegségnek).

Előzmény: Törölt nick (12979)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.04 0 0 12979

Nála ebben érhető tetten a borderség, hogy "fekete-fehér"-en tekint erre a kérdéskörre.

Mikor az első együttalvást kerek 3 randi után visszautasítottam-amúgy a légzészavar miatt csak, egyébként meg már szőrtelenítettem a lábam :D -, akkor elkönyvelt engem "fapicsának", akit nem érdekel a szex.

Még ilyen problémái voltak, hogy nem fogtam meg a kezét harmadik randin, illetve nem csókkal köszöntöttem--->fapicsa.

Itt jött be, hogy ő nem szeretne "fél évig kávézgatni", "kinőtt már ebből", "nem tini"  "elment a motivációja a találkozókra"(visszautasította az én sima találkás javaslataim).

Utána nagy nehezen visszahülyítettem magamba, megmutatva emailes csevegésben a  szexi oldalam. A legutóbbi randi már okés volt(pont KÉT hete). Szexi is voltam, bájos is, kapott csókot az elején, stb...

Ma lett volna a folytatás, csak összevesztünk :D

Az se tudni, mit akarna. Először nagyon nyomult, aztán nem, aztán azt mondtuk legutóbb, legyen szexuális irány, de akkor meg miért fogja a kezem és ölelget az utcán randi közben.....szval zavaros.

Próbálom visszacsinálni a veszekedést. megmondtam neki, hha ő is elnézést kér, én is. sőt, lehet fordítva is. :))

Előzmény: cyanne (12977)
cyanne Creative Commons License 2014.05.04 0 0 12978

teljesen mindegy, h milyen a másik és az is, h hány éve van/nincs. ez egy kapcsolati dinamika vagy minek hívják ezt, a konkrét személyek tetszőlegesen helyettesíthetők. (lehet, a „nyanya” nem akart moziba menni stb., ideje se lett volna rá, így aztán minden felesleges sallang nélkül le lehetett bonyolítani az egy-két menetet.)

tkp az a kérdés, h mit is akartok egymástól, nem? mert ha ő elsősorban szexpartnert és nulla kötelezettséget (ami egy foglalt nőnél értelemszerűen nincs), nulla elvárást és minimális nyafogást (ami az előbbinél szintén nincs), akkor talán nem egymást keresitek...

Előzmény: Törölt nick (12976)
cyanne Creative Commons License 2014.05.04 0 0 12977

ez a szexcucc nem először kerül elő, úgy emlékszem. talán meg kellene egyeznetek az arányokban:) (egy  mozi, egy szopás:))))

Előzmény: Törölt nick (12975)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.04 0 0 12976

Igazság szerint ez egy 2 éves sztorija, két éve lefutott.

Ennyi idő alatt "illik" kiheverni valakit.

nekem is nehezen megy, beleragadok volt viszonyok emlékeibe, de 2 év az 2 év....

Amúgy ez az "exes mondása" már több hete volt, de hogy is mondjam...megjegyeztem ám magamnak. 

De ha nem mondta volna, akkor is bosszant: na nehogy már egy 2 gyerekes, foglalt , nálam is 5 évvel idősebb nő legyen az ideálkép. 

Mondjuk lehet, jobb a természete, mint nekem...

De akkor is foglalt. És elvileg hülyítette őt kapcsolattal, válással, gyerekkel.

A magam keresetlen modorában megmondtam neki, hogy szemétdombon nem nő virág. :)

Előzmény: cyanne (12974)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!